MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Uluslararası Uzay İstasyonu’nun (UUİ) dizüstü bilgisayarlarına virüs bulaştı. Virüsün, bir astronotun flash veya USB sürücüsü ile seyahat ederek uzaya geldiği tahmin ediliyor. kaynak yok artık dedim yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 p0rn siteye girmeseymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yani hani uzaya gidiosun adam gibin bi virus programın yok nası iş yaw...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 sırf laf olsun diye yapılmış bir haber de olabilir. hani biz uzaya gittik virüs fln aştık olayı tarzında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 said: Dünyada ilk kez geçen yıl ağustos ayında tespit edilen solucan, bulaştığı bilgisayarlarda, popüler online oyunların isim ve şifrelerin çalmak için pusuda bekliyor. raider astoronot, lagdan çok yatırdı guildini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 arkadasım nolifer mısın nesin uzaya pc götürüyo wow oynamak için peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 götürcek tabi lan. ben neler biliyorum tehey. bir umut warglaive düşer lan bu gece diyip kız arkadaşını eken, warglaive'in de sapını alabilen hıyarlar falan. eheh ben ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 independence day'de uzaylıların bilgisayarına bile bulaştı bu virüsler, uzaydaki bilgisayara bulaşmış çok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 laptopları aileleri ile iletişim için kullanıyorlardır.. yazmışlar zaten said: Virüsün bulaştığı laptopların, beslenme programları için kullanıldığı ve astronotların bu bilgisayarlardan arada Dünya’ya e-mail gönderdikleri belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 MarcOConner said: yani hani uzaya gidiosun adam gibin bi virus programın yok nası iş yaw...?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ben de dünyaya e mail göndermek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bizim kenelerin vapurla adaya gitmesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 dasaaa said: laptopları aileleri ile iletişim için kullanıyorlardır.. yazmışlar zaten said: Virüsün bulaştığı laptopların, beslenme programları için kullanıldığı ve astronotların bu bilgisayarlardan arada Dünya’ya e-mail gönderdikleri belirtildi. ya yok ya hepsi ventte car car vay ay böyle yok dünya şöyle konuşuyo ya astronot mail adreslerini verselerde mail atsak bizde onlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ISS dede ne pis lan party yapilir ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Uzaya türkler çıksı adsl bağlantısıyla geri bile dönemezler :). Sonra adsl i ararlar uzay telefonuyla 161674 saat operatörde takılırlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 büyük ihtimalle çakma program vs. kullanmıştır.antep işidir :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kesin amvo'dur :D allahın belası 1.5 yıldır bilgisayarımda. gizli dosyalarımı özledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar