mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 arkadaşlar altı oy önce süngerbob la ilgli bir konu açmıştım ve banlatmaya kadar konu gelmişti şaka yollu ile olsa şimdi bir marka oldu... mütiş bir marka mütüş bir kişilik ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 her yerde süngerbob t-shirt ü gormekten bıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Çok bayık çizgi film ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bir çizgi film değil en onursuz işkence olabilir çok çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 çoğu zaman bayık ama sezon 1 ep 11-a musclebob buffpants acayip güldürmüştü. bir yerden buldum indirdim hatta. çatlayana kadar böyle gözümden yaş geldi, böbreğim ağrıdı o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ben bayag bayag guluyorum, hatta ilk 4 sezonu download ettim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bazen çok komik olabiliyor ama genelde çocuk işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 fanı falan olunmaz ama bole boş boş yatakta yatarken izlemek hoş oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 patrick hasatyım abi yok izlemiyorumda evde 6 yaşında bi kardeş olunca maaaalesef tüm sabahları izlemek zorunluluğunda bırakılıyorum. Bide gitmişler oyuncaklarını almışlar hele bi patrick oyuncağı var bildiğin patrick. über bbişey arada oynayasım falan geliyor. Utanmasam kendime alacam asdf :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 la senin patrick ve spongebop oyuncaklariyla cekilmis resmin vardi asdfdsfsdf onu bir ara ele gecirip buraya koymam lazim dsfasdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 valla hic utanilacak bir konu deigl bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ehuehueh bulursan koy :P veya vazgeçtim koyma yeni fotoğraf makinasi ile çekeriz senle beraber :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yapmayin yahu cok komik bi cizgi film bugun sabah izlerken bi bolum resmen karnim agridi (kardesimle beraber ozellikle kacirmadan izliyorum ve ilk sezon bolumleri falan avr elimde isteyen varsa verebilirim ehu) neyse bolumun adi snowball effect izleyin derim. ayrica cok pis patrick cizerim ;) ahahah Squidward: Patrick, pretend I'm SpongeBob. Patrick: And who am I? Squidward: ...You're Patrick. SpongeBob: Can I be Mr. Krabs!? Squidward: No! Wait, why? SpongeBob: He's a good leader. Squidward: WILL YOU BUTT OUT!? Patrick: Hey, you can't speak to Mr. Krabs like that,Squidward! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 valla bence gayet güldürüyor. bu yaşta izliyorum hala. belki saati geldi hadi gidiyim izliyim değil olay ama görürsem izlerim yani her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 SpongeBob: Squidward, join me, and together we can defeat the pink menace. Patrick: That's me! AHAHAHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 benim de en sevdiğim bölümlerden biri de şudur. hani patrick ve spongebob bi kutunun içine girip çeşitli sesler cıkartıyor. o bölüme bayılmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Spongebob efsanedir, hastasiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 siz komedi gormemissiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Patrick bi kuyuya düşer. Spongebob: Patrick, are you allright? Patrick: FINLAND! Öldüğüm andır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Season 1, Episode 20: Hooky/Mermaid Man and Barnacleboy II izlemem lazım ama bulamıyorum ya, neden böyle oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 süper bence hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Viktor said: la senin patrick ve spongebop oyuncaklariyla cekilmis resmin vardi asdfdsfsdf onu bir ara ele gecirip buraya koymam lazim dsfasdfsd bende var ama loyarsam malum adam benim iki katım olduğundan üstüme basacak diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ya diyorum ki yeni foroğraf makinamla çekip koyarım ben. onun görüntüsü bayaaa kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bende küfür etmeyi öğrendikleri bölüme bayılmıştım.Gözümden yaş gelmişti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 süngeri sıkıp suyunu çıkartasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar