Greeny Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 lock stock>bu film> snatch benim için. güzel olmuş gayet. ama keşke karakterlerin kişiliklerini daha bi iyi tanıtsalardı. lock stock da çok iyi açıklamışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 olmasi gerektigi gibi olmus... begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 şimdi izledim. süperdi. çok egleniyorum guy ritchie filmlerinde yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 eski havasina geri donmus cok sukur. Arada cektigi filmler cok kotuydu, GR bu tip filmleri iyi yapiyor devam etsin iste. Bu arada rus herif roman abrahamovic'e acaip benziyordu cidden heh ilk gordugumde oha adami filmde oynatmislar diye kaldim. Leonidis'i guzel bir rolde gormek mutlu etti beni, sevdim karekterini... sondaki dans sahnesi de bombaydi zaten heh. Archie cok cok iyidi, rockci oglan da iyidi, tum karekterler iyidi iste. olmek bilmeyen ruslar cok eglendirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 film çok eğlenceliydi ve ruslar şahaneydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Azmodai said: eski havasina geri donmus cok sukur. Arada cektigi filmler cok kotuydu, GR bu tip filmleri iyi yapiyor devam etsin iste. Bu arada rus herif roman abrahamovic'e acaip benziyordu cidden heh ilk gordugumde oha adami filmde oynatmislar diye kaldim. Leonidis'i guzel bir rolde gormek mutlu etti beni, sevdim karekterini... sondaki dans sahnesi de bombaydi zaten heh. Archie cok cok iyidi, rockci oglan da iyidi, tum karekterler iyidi iste. olmek bilmeyen ruslar cok eglendirdi beni. revolver baya iyiydi. diğerleri kadar komik değildi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Revolver Guy Ritchie standardında bir film değildi pek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 çok kötü bir film değildi aslında baya evet baya iyide değildi ama iyi bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 The Subways - Rock 'n' Roll Queen bu arada eğer soundtrackini arıyan olursa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ben çok beğendim.leonidas abim çok iyiydi.bazı sahneler hakkaten saglamdı.muziklerde iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 revolver cok cok cok kotu bir filmdi bence. Ve genelde filmin muhabbetini ettigim insanlar da ayni kanida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 valla aramıştım ya acana ilk sayfada var diye mi çıkmadı.. neyse süper film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 efsane film olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 baal ın yazdıgı parça haricinde black strobe-im a man the sonics-have love will travel the clash-bank robber the scientists-we had love wanda jackson-funnel of love şarkıalr 10 numara filmde 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 çıktımı la bu gidilesi bişeymi ekşınmı komedimi artistikmi ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Xenocide said: çıktımı la bu gidilesi bişeymi ekşınmı komedimi artistikmi ney film türü: guy ritchie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Johnny Quid: You see that pack of Virginia killing sticks on the end of the piano? Pete: Yes. Johnny Quid: All you need to know about life is retained in those four walls. You will notice that one of your personalities is seduced by the illusions of grandeur - the gold packet of king size with a regal insignia, an attractive implication towards grandeur and wealth, the subtle suggestion that cigarettes are indeed your royal and loyal friends, and that, Pete, is a lie. Johnny Quid: Your other personality is trying to draw your attention to the flip side of the discussion, written in boring bold black and white, it's a statement that these neat little soldiers of death and in fact trying to kill you and that, Pete, is the truth. Johnny Quid: Oh, beauty is a beguiling call to death and i'm addicted to the sweet pitch of its siren. Johnny Quid: That that starts sweet ends bitter, and that which starts bitter ends sweet. Johnny Quid: That is why you and i love the drugs and that is also why I cannot give that painting back. now please, pass me a light. Pete: Oh you are something special, Mr johnny quid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Eheh şu çetenin sürücüsünün arabada "i want you" dediği sahnede çok gülmüştüm one two'ya.Filmin sonunda ne yaptıkları da görülüyor ayrı komedi haha edit: Sürücücünün ismi Bob'tu hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ruslar falan çok kalite film, ama guy ritchie nin en iyi filmi değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Gidilesi bir film kacırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 geçen izledim harikaydı olayları anlatış tarzı falan baya hoşuma gitti noluo lan falan derken kaptırıyorsunuz zaten müzikleri (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 izlemediyse guy ritchie nin dier filmlerinide öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bu konuda snatch geçti ona bakcam bşka hngi filmleri var kesin izle dediğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ilk olarak Lock, Stock and Two Smoking Barrels sonra snatch i izle derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 hrmm lock stock gibisi yok, ama devamini cekerse belki iyi olabiilr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar