Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Şu, penaltı atarken, kaleciye atacağı yönü gösteren sivri zekalı tip vardı ya, Antalya ile oynanan 2. lig maçında, beraberlik golü sonrası tribüne "Sus" işareti yapmış, taraftar da tepki göstermiş. Üzerine Nouma'nın Fener maçında yaptığı hareketi yapınca, kırmızı kart görmüş. Bakalım BJK daha ne kadar hoşgörü gösterecek bu elemana
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 evet dün fanatik yazmış bunu. Allah sabır versin yani bu adamla iş yapıcaklara. adam olmaz bundan yani. yada dövücen aklı başına gelicek edit: bu arada bjk li diye belirtmene gerek yok yani herkes batuhan'ın kim olduğunu, hangi takımda oynadığını biliyor.
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 kendi çapında karizması vardır yani. olabilir.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Batuhan'ın mevkiisi ne tam olarak? edik : Yanlış threade Josico mesajı attım hemen çevirdim mevkii sorarak (:P)
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bullet ışık hızıyla editlemişsin helal :p Batuhan'dan adam olmaz.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Niye belirtmeyelim yahu hangi takımda oynadığını? Bir de Beşiktaş maçında yapmış yani, neyse.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Forvet. Pivot Forvet yapmnaya çalışıyorlar.
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 şımartmışlar, ertugrul ceker kulaklarını direk sinan engin pohpohluyodur durmadan ilerki zamanlarda sen 5 tane guiza edersin diye
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 pivot olsa hakan gibi 15 yıl götürür 5 sene sonradan itibaren
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Sinan Engin kaptanların kavgası olayında bunlar çocuk değil ki Aydın yapsa tokat atarsın adam olur ama koca adamlarla uğraşılmaz demişti. E bi tokatlasın şu artizi de kendine gelsin çocuk
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 o çocukla halı saha maçı yapalımda sakatliyim ben onu bukadar mı şımarık olunur ya Allah belasını vermesin onun yakında bunu milli takımada alırlar kafayı yerim.
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Alınmaması için bi sebep yok ki td fatih terim herşey beklenir :D
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 geleceğin sergeni olucak karı kız at yarışları kumardır gece alemidir derken 10 sene sonra yok olur gider 2.ligte oynar.. haa kafayı kullanır kazım kanatı dinlerse bi numara olur türkiye milli formayıda 2 senede alır senelercede vermez
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Zegna said: sinan engin pohpohluyodur durmadan ilerki zamanlarda sen 5 tane guiza edersin diye
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bu abinin lisansını alsınlar evde otursun ev hanımı olsun bu ne ya 2 maçta sonradan girip gol attı diye artistlik diz boyu olmuş adama sormazlar mı lan sen kimsin diye yaşın kaç başın kaç neyse daha fazla ileri gitmeyeyim
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Madcat said: Zegna said: sinan engin pohpohluyodur durmadan ilerki zamanlarda sen 5 tane guiza edersin diye dEaThMooN okumuyorsun sanırsam
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bu adamın babası filan yok mu yahu agzına çaksın 2 tane.
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 sakin olun. hakarete vardırmadan eleştirin. herkes kendince fikir üretmiş. ben de diyorum ki hakan şükür den daha iyi golcü olacak. görürsünüz. ayrıca antalya ile oynana ikinci lig maçı ne demek? paf maçında mı yapmış onu anlamadım?
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Söyle dieyim, çarşı kendi başına sırf yanan manavgat ormanı için bağış kampanyası baslatmıstı. Antalya deplasmanına gidildiğinde taraftarın ne anası kaldı ne babası, 90+5 dk sürekli küfür gördü. Bu kalitesizlikte hatta afedersiniz haywanlıktaki insan topluluğu aynı sekilde batuhana küfrederse cocuk napsın ? Düsünün 17 yasındasınız, tribün ne annenizi sağ koydu ne babanızı... Az bile yapmıs
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sen futbolcuysan profesyonel olmak zorundasin. Taraftar kufur eder etmez, efendiligi bozmayacaksin. Ne guzel o zaman, her kufur edilen futbolcu acsin gostersin saga sola... ne anlami var ki o zaman? Terbiyesizlik yapan taraftar toplulugu varsa zaten hakettigi cezayi aliyor kisa surede.
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ben gayet de sallarım azmo, ne demek o ya? baban deden yaşında adamlar ufacık çocuğa küfür edebiliyorsa yaptığı her şey mübah elemanın.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 başlığıda düzelten kişiye teşekkürler... yalnız evet şu yangın sonrası daha yangın sönmeden çarşı kampanyaya başladı. teşekkür ediceklerine neler yapıyorlar. birde başkana çakmak atmanın sebebibi antalya spor klübü sigara içmesine bağlamış. bu kadar beyinsizlikte olmaz artık. ümit aktan'ın dediği gibi; madem sigara içti, kesersin 62 ytl'lik faturasını, antalya'yada 5 maç seyircisiz verirsin o zaman görürler. bu mantıkla olan seyirci ve klüp başkanını takımı düşsün arkadaş. bu kadar basit.
Öne çıkan mesajlar