Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Low lvl ganklerseniz tavuk oluyorsunuz.Ciddiyim !

salyangoz

Öne çıkan mesajlar

rvr alanı ve pve alanı var haritada, rvr alanına girmeni gerektirecek tek şey de başka oyuncularla çatışmak.

Mortis said:
zone agirince değil RVR ZONE'UNA GIRINCE TAVUK OLUYORSUN

Mortis said:
ki ayrıca. RVR Zone'una adım attığın gibi RVR flagged olmuyorsun. Uyarı geliyor. RVR ZONE'UNA GIRDINIZ, 10 SANIYE IÇERSINDE RVR FLAGGED OLUCAKSINIZ diyip, 10 dan geriye sayıyıor. KOSKOCA KAFANDA. SEn yanlışlıkla girsen bile çıkabilirsin o 10 saniyede rahat rahat rvr zonedan. Ama dersin ki ben tavuk olucam yardırırsın içeri tavuğunu olursun.

doksan defa yazıldı, yine yazayım :
bir takım işsiz 40. level karakterlerin gelip 1-10 luk yerlerde epeen takviyesi yapmasını engellemek

VE

düşük tierlerdeki galibiyetlerin yüksekleri de etkilemesi nedeniyle var tavuk olma olayı.

düşük seviyedeki haritaya giremezsin diye bir şey yok yani , haritanın rvr alanına giremezsin sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Bogachan said:
ya tamamda neden tavuk :) sokmasın hiç o zaman rvr alanları instanced degilmi ?
yada oraya girmemizi gerekteren bişimi oluyoda girip tavuk olarak görüyoz işimizi :)

hayır instanced değil iki karşı realmin quest mekanları haritanın sağında solunda veya kuzeyine güneyinde oluo. tam orta kısmında da RVR alanı oluyor. Normal koşarak giriyosun oraya.
Sosyal ağlarda paylaş

tavuk sistemide bir sorun yok zaten,

sorun şuki, bi kac zone'un girişi cıkışı direk rvr, zıdanak diye tavuk oluyosunuz, ölüyosunuz warcamp'a oşınlanıyosunuz spawn point larak orasıda rvr alanını göbeği tekrar tavuk tekrara tekrar tekrar.

eğer zone'un kenarına accık pay bırakamıyolarsa rvr alanı olmyan bölge olarak, barı tavuklar ölünce rvr alanı dısında spawn olsun.

bide open rvr serverında krakter paso rvr flaglı olduğu için, alan malan fark etmiycek direk tavuk olucak
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:
@apis

biz lvl kasarken bize dalmasınlar demiyoruz zaten. senden 30 lvl üstü adam dalmasın diyoruz. zaten kendi lvlındaki adam dalıp kesince bişi dicek hali yok kimsenin. ona göre contested zone a gideceksin. ki zaten burda bahsedilen zone normal zone degil pvp zoneu. yani lvl 40 av sine lvl 70 girmesi gibi bişi. Wow da AV AB ye senden 30 lvl yukarı adam girse eglenir misin?

Valla bence biraz boşa açıklama yazmışsınız o kadar uzun uzun. Bu mesajı anlamıyorsa biri yapacak birşey yok. Süper açıklamış 10 kelimede.
Sosyal ağlarda paylaş

ben okuduklarımdan çıkardığım kadarıyla yazayım birşeyler, yoksa oyununu cahiliyim ama takip etmeye çalışıyorum ucundan.

şimdi düşük lvldaki elemanların yaptıkları yüksek lvldakileri etkiliyorsa, ben yüksek lvl birisi olarak gidip o kerkenezleri kesebilmek isterim. ha madem karşı tarafın yüksek lvl adamları, düşük lvl adamları kesildiği için zarar görüyor gelip korusunlar lowbielerini.

wowda lvl 70 paladin gelip xr'da kan kusturduğunda en fazla 10 dk sonra orgrimmardan birileri uçup geliyor, yavşak paladinin cesedi üstünde kamp kuruyor, lowbieler rahata eriyor. bence son lvl'a gelmiş birisinin ne işi var düşük lvl yerlerde mantığıyla oyunun serbestliğinin kısıtlanması iyi birşey değil.

ayrıca tavuk ne lan? başka birşey mi bulamamışlar, bariz aşağılayıcı birşey. kat'i surette lowbielere bulaşmayın mesajı veriliyor burda.
Sosyal ağlarda paylaş

huun şöyle bişey var, eğer lowbie kesmeyi serbest bırakırsan xr'a gelen paladin gibi 1 kişi ya da 5 kişi gelmeyecek, topluca gelecekler, onu engellemek için topluca tier 4 adamlar da oraya gelecek, ne üst tierlarda savaş olacak adam gibi, ne de lowbieler kendi tierlarında savaşabilecekler abilerinin kapışmasını izlemekten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...