Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Low lvl ganklerseniz tavuk oluyorsunuz.Ciddiyim !

salyangoz

Öne çıkan mesajlar

Kevinromeo said:
dreagloth said:
Yüksek lvl lı oyuncuların düşük rvr zone una girip, artık ne yapıyorlarsa onu yapmasına, rp mi diyoruz, ya da yeni tanımı mı bu?

O arkadaşın RP'in ölmesi ile kastettiği bence; Benden daha deneyimli olan X, gelde şu çelimsiz deneyimsiz arkadaşının köyün yaşlı nenesine yapacağı babetler için gereken ve sadece sarı kafalı ve ölümcül zehirli yılanlardan elde edilecek derileri toplamasına yardım et. Dedikten sonra X adlı savaşçının mekana " gıd gıd gıdak yumurtam sıcak" diyerek akmasına karşı olan şaşkınlığı... :)

Olay böyle olmuyor, hala normal zone'lara girebiliyorsunuz. Ama Tier 2 olarak Tier 1'in RVR zone'una girip oyunun dengesini bozmayı düşünüyorsanız öyle bir şey olmuyor. Davuk olmak en mantıklı yol mudur diyorsanız kesinlikle hayır, ama çoluk çocukla uğraşmamak için gayet güzel bir yol olmuş bence...
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Hala tavuk olma olayını saçma buluyorum.
Her oyun gibi WARda da genk olayı olmalı.

Yahu bende senin gibi düşünmüştüm aslı şöyleymiş; =)

Mortis said:

apiscim rvr zoenuna ortadaki zone a giremiosun ve oralar genellikle boş alan oluo . Sen yine zoneun dier pve alnıanda istediin gibi dolan et.

Fly said:
pardon nasıl değil ?

pve mobu kesmiyoruz bu oyunda, rvr.
wowdaki stv warhammerda pve alanı.
warhammerdaki rvr alanı = instanced olmayan battleground.

Yani gang var gene, sadece her bölgenin ortasında yer alacak ufak PvP alanına giremiyoruz (Oralar PvP Battleground gibi düşün, 40 lar AB sine 70 ler giremiyor ya WoW da ama gider STV ye keserler 40ları, aynı hesap...) Bölgenin (Tier 1-2-3 fark etmez)geri kalan her yerde kaçmasını bileceksin =)

Sanırım başlık kısmı yanıltıyor bizleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...