Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 :) ama bu defans yöntemi inanılmaz. 15 tane marksdwarf ile herşeyi öldürüyosun. yani bronze colossus bile gelse alırım o kadar iddialıyım. 2 kat yukarıda olunca çünkü vurulmuyor gibi bişiler. ve vurdukları zaman çok can yakıyorlar. vurulsalar bile 2 kat aşağıda su dolu bucket ile yatak var. ölmezler kesinlikle. ben her ihtimale karşı 5 tane axedwarf koyuyorum girişe, ama adamlar henüz baltalarını kullanma gereği duymadılar :) tek sorun ammunition. demir bulmaktan canım sıkıldı. goblinlerden düşen herşeyi smelt et gibi bir seçenek olsa, kasamıyorum diğer türlü çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Cuce said: barracksın altıan su cekip icinede bir well koyarsan cok şahane olur, hiçmi hiç ölmez yaralılar ben olsam baracksın içine yapmazdım welli. daha önce yaptım ordan biliyorum. antreman yaparken biri içine düştü boğulup öldü :P elesso said: eheh ne güzel oyunun sslerini elimizle yazabiliyoruz ehuea /Bide bişi sorucam, goblinden başka bişeyler geldimi hiç düşman olarak size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 fil titan geliyo. zor diil ama, trapleri düzgün yapmışsan üstten marxdwarflar varsa iyi seviye patır patır inerler. bide ben labirentimin boşluklarını lavla dolduruyorum o da iyi, düşüyolar bazen lol. bronze colossus gelebiliyomuş görmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ne kadar zenginlikte geliyo fil titan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 arada kırk yılda bir hunterlarım 3-4 parca geliyor base e benim :P ne olduruyor hic bakmadım :D hatta bazen benimkiler bir seyler olduruyor boyle cafcaflı isimli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 valla hatırlamıyorum ne ara geldiklerini. format attıktan sonra geri yüklemedim df yi. ama yani titan goblinlerle gelmiyordu galiba, direk evil şeysi olarak geliyordu. df wikisi var oraya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 magma pool çıktı, nası kullancaz bunu maden eritmede? bide içinde magma man bide fire impler var onlar nolcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 onu akıtıp istediğin bi yere taşıycaksın sonra üstüne channel kazip boş alana deliğin üstüne magmafurnace koyucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 peki furnace koyduğum yerden yaratıkların çıkma ihtimali varmı? bide bu alta doğru 3 kat falan gidiyo, hangi kattan kazarsam akar? direk mesela bu screenshot koyduğum katta yapabilirmiyim yani kazsam akarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 cıkar arada fire imp lava man falan, yok 1 alt kattan kaz benceki implere flaan bulaşmadan akıtabilesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bide yeni aklıma geldi, her malzeme magmaya dayanmıyomuş diye bişi okumuştum stone floodgate yaptım bi tane koydum ama acaba dayanırmı o yau /şimdi baktım wikiden, Bauxite dayanıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 lava kullanırken lavanın z levelde yükselmediğini unutma. yani su yukarı doğru çıkar basınç varsa, ama lava basınç olsun olmasın çıkmaz yukarı, aşağı iner ama yukarı çıkmaz. bunu kullanarak yaratıcı çözümler bulabiliyosun :) mesela forge filan için magma channeli açarken. 15 levellik bir magma var diyelim, sen bütün levellerine bakıp hangisi uygunsa istediğinin bir kat üstünden channel açarak yapabilirsin forgeyi. yani (M = aynı kattaki magma m = bir alt kattaki magma C = channel) MMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMM varsa, sen bir üst kata çıkıp mmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmm C CCCCCCCCCCCCCC yapabilirsin, sonra C ler magma dolduğu zaman forge vs yap ama bauxite kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 forge yaparkende Bauxite mi kullanmam lazım? ben direk su kanalı açar gibi yaptım şöle yani: K=kazdığım yerler .......................................C MMMMMMMMMMMMMMKKKKKKKKKKKK MMMMMMMMMMMMMM o kazdığım yerlerin bi üst katına işte kanal açıp oraya kurucam dalgayı çalışcak sanırım hehe ama magma 7/7 dolmadı 6/7 falan oldu olurmuki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yani örnek gösterdim, istediğin gibi kullanabilirsin tabii :) ama demek istediğim şey su kuyusu kurmaktan farklı; suyla haşır neşir olurken tazdikliyse yukarı çıkıp fortressini boğması faktörü var. magmada yok. bide eet bauxite kullanman lazım forgede filan. edit: bi de aklıma geldi heroes 3 te ennn kötü hero skill i eagle eye idi. niye onu nikin yaptın : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yahu arkadaş şu oyunu may day le oynamadan ölürsem götüm açık gidecek vallahi. ordan yüklüyorum, editliyorum init dosyasını, her çözünürlüğe getiriyorum. yok arkadaş, çalışmıyor. Çıldıracağım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 normal cözünürlüğün 1280 altımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 evet, 1024*768 neyse özelden devam edeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 o zaman calıstırmak mümkün dğeil sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 window mode da degerler yarıya indirip acabilirsin. tam ekran falan da calısıyor. buyuk ihtimal widescreen falansa monitorun degeri henuz bulamadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ben bu soyle bisi yapmak istiyorum,ama yapamiyorum... Q=wall H=floor X=merdiven .=bosluk Giriş kat; QQQQQQQQ Q......X Q......Q Q......Q QQQQQQQQ Şimdi bu duvarların ustune kat cikmak istiyorum olmuyor,nasil yapicam onu... QQQQQQQQ QHHHHHHX QHHHHHHQ QHHHHHHQ QQQQQQQQ Bu H lar, 1. katin tabanı olucak bunu nasil yapicaz,bunu yapmak için duvarları çektikten sonra,map e bir ust seviyeden bakip floor u duvarların ortasina bu şekilde oturtmaya çalışıyorum olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 üst kattaki boşluklara floor döşe önce sonra duvarları döşe floor u yık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 o nasıl olucakki,floor havadami durucak alta duvari çeviriyorum ki,ustune floor u çıkabilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 abi kafanı kaldırıp bak yukarı, üst katın flooru nası havada duruyosa işte ordan anla nası oluyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 cuma gördüm konuyu, cmts, öğlene kadar bakıştık karşılıklı pazar sabaha karşı yattım silverları bulup gaza gelince. şöyle bir durum oldu 30 kadar silver cevheri sular altında kaldı, ben savunmayı kolaylaştırmak için ana nehirden hat çekmiştim, bir madenci ölünce, ölüsünü aldırayım gömeyim dedim, saf gibi floodgateleri yetiştiremeden bir duvar indirdim, tüm arazi gitti, cevheri epey işlemiştim ama bunları daha wood smelter da eritmemiştim. bu suyu kesmem için ana nehirle bağlantıyı kesmem lazım, bir kare channel ın bağlantısını nasıl kesebiliriz boğulmadan ölmeden olay şunun gibi x- nehir .-toprak *** - kanal ..................xxxxx sağlam akan bir nehir .................xxxxx .................xxxxx ****************xxxxx kanal benim gümüş damarlarımı kapsayan odaya su baskını veren yere kadar besliyor bu * işaretlilerden birini bile kessem o hat kuruyacak 1-2 mevsimde. pompa vs nasıl oluyor? bu arada bir iki kobold hırsız geldi, sabun yapan - ama tabi o ara taş işçiliğine vermiştim kendisini - eleman elindeki sabun kalıbıyla elemanları kovaladı, birini yaraladı hatta sağlam olarak :) sorun 2 - iyi bir stone mason artifact hırsıyla girdi workshop a ona malzemeleri temin edemedim, rock stone leather skin istiyordu - bir bölümü elde vardı bir bölümü traderlardan alınacktı ama odaya taşıyamadan saldırdı eleman, devriyeler indirdi, kanamadan öldü. nasıl çözülebilir böyle durumlar,? 3- su değirmeni ile uğraşan var mı? 4- insan tüccarlar geldi, bizim trader lider doğumgünü partisinde kaldı bir veledin, sonra odasına gitti sızdı bende başka birisini yolladım trade e son çare anlaşamadılar - tüccarlar kalktı gitti, eleman hala uyuyordu not - aşırı detay olduğundan wiki de karıştıra karıştıra oynuyorum, her workshopu kullanmaya başlamadım henüz, en başta önemli olanlarla gitmekteyim 34 kişiye düşen bir nüfusla (bir gümüşe 27 kişi geldiler bir sezon iş yapmadık gelen giden yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 aboo mexinth :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar