Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 rusa gitmeden önce alınacak şeylerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 berbat bişey lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yürü git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 sen git lan pms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 1-2 saat önce 320 gramlığından götürdüm bir tane. Gelsin kaloriler. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi nerden buluyonuz ben bi cok yere baktim bulamadim eskiden carrefourda felan wardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Pasta said: berbat bişey lan bu damak zevkin yok. var diyorsan da tatavasın. dünyanın 10 harikasından biri lan fiskobirlik fındık ezmesi. kütüğün giresun olmasıyla gurur duyma sebeplerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 vay topraam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 vay komşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ordudan geliyo bize ucuz ucuz kilolarca ama zırt diye bitmesine engel değil bu tabiyki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 dur lan bizim imalatin yarisi giresunlu olmadi soliyim varille getirsinner ba na Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yabanciya yok, git kayseri mantisi ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 BonePART said: abi nerden buluyonuz ben bi cok yere baktim bulamadim eskiden carrefourda felan wardi bim'de vardı, orası da abuk bi markaya dönmüş. A101'lerde hala var ama, bi de oralara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 anne tarafin rizeli olm cayla takas ederiz euahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 -Deno- said: Pasta said: berbat bişey lan bu damak zevkin yok. var diyorsan da tatavasın. dünyanın 10 harikasından biri lan fiskobirlik fındık ezmesi. kütüğün giresun olmasıyla gurur duyma sebeplerinden. kütük adındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ekmek patatesten sonra bunu da beğenmeyerek bi seviye daha düştün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Ya o diil de bu eski büyük kavanozdan hiç bi yerde bulamıyorum ya, 180'lik kavanoz var sadece, o da bi günde bitiyor emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 kazan lazım bence bize :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Bunu elite sporcular bile 3-4 kaşık yemeli masabaşında çalışan adamlar olarak yerseniz dombili gibi olursunuz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 free run yapabiliyorum 10 kaşık yedikten sonra fiskobirlikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLKilLeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Fiskobirlik candır. Bir giresunlu olarak ; fındık herşeye iyi gelir, tabi yersen. Şaka bir yana hakikaten de doğal enerji deposu. Doğal fındık yağı oranı da epey yüksek. Tadı çok iyi. Yağının donma noktası da düşük olduğu için buz dolabında saklasanız dahi diğer çkolata vs cinsleri gibi donmayacaktır. Dışarıda bekletildiğinde yağı bir miktar yüzeye çıkabilir sıkıntı yok karıştırıp yiyebilirsiniz, tadında bozulma olmaz. Memlekete gittiğimde yanımda eşe dosta hediyelik getiririm bir kaç tane, şuana kadar yiyip de aşık olmayanına rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 fındık ezmesi yalanmış ya ben skippy fıstık ezmesiyle yeniden doğdum üstüne de maple syrup hmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 80'li yillarin sonunda böyle radyasyonlu findiklari dagittilar ilkokullarda sütle beraber. siz yediniz mi ben baya yemistim. bir müddet sonra sapanla saga sola atmaya basladik. hep israf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Kaede said: fındık ezmesi yalanmış ya ben skippy fıstık ezmesiyle yeniden doğdum üstüne de maple syrup hmpfs sonra onun verdiği enerjiyle fap fap hentai ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 o enerjiyle shounen izlesen beyin gerisini tamamlıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar