Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bıktım ya allahım kafamı duvarlara vurucam birazdan. 2 samimi arkadaşım şuan birlikteler ve ne zaman bi sorun çıksa direk beni arıyorlar. Birde 2side kıskanç zaten bir sürü sorun yaşıyorlar her seferinde başı patlıyan ben oldum. Sanki sevgilileri benim ya. Kardeşim gidin kendi sorunlarınızı kendiniz çözüm öf bıktım. Kız arar "o nerde ne yapıyor senle mi? geçen şöyle dedi doğrumu? şunu yaptığında nerdeydi naptı bıdıbıdıbıdıbıdıbıdıbııdıdıdıdıdıdıd" Diğeri arar "olm benim kız bu sefer şöyle yaptı ayrılcam valla hedehödöhöhöhöhöhö" BIKTIM BE ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 -Abi verengül nap... -Banane! -Hulisican se.... -Ne bileyim!!!! Gibi bir iki diyalog sonrası rahat bırakırlar sanırım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Masteis said: Bıktım ya allahım kafamı duvarlara vurucam birazdan. 2 samimi arkadaşım şuan birlikteler ve ne zaman bi sorun çıksa direk beni arıyorlar. Birde 2side kıskanç zaten bir sürü sorun yaşıyorlar her seferinde başı patlıyan ben oldum. Sanki sevgilileri benim ya. Kardeşim gidin kendi sorunlarınızı kendiniz çözüm öf bıktım. Kız arar "o nerde ne yapıyor senle mi? geçen şöyle dedi doğrumu? şunu yaptığında nerdeydi naptı bıdıbıdıbıdıbıdıbıdıbııdıdıdıdıdıdıd" Diğeri arar "olm benim kız bu sefer şöyle yaptı ayrılcam valla hedehödöhöhöhöhöhö" BIKTIM BE ADAM oturt karşına ikisini de. aranızda kalıyorum bana patlıyo hede hödööö!! de. Azarla bi temiz. Anlar onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Flameoffear said: -Abi verengül nap... -Banane! -Hulisican se.... -Ne bileyim!!!! Gibi bir iki diyalog sonrası rahat bırakırlar sanırım. :D sen böyle yapınca rahat bıraktılar mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bir süre rahat bıraktınız ama dimi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bıraktık cnm ebediyen hem de.. dua et bize bak töbe ettirdik bi daa arkadaşlarına birilerini ayarlamayacağına dair bak sonsuza kdr rahatsın şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Sakat iş iki sevgili arasında kalmak valla. İki arkadaşınız çıkıosa ikisinide sepetleyin. Ayrılınca arayı düzeltirsiniz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bir zamanlar sepetlendiğimi hissettim bu yazıdan nedense:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 iki tarafada aynı seviyede yaklaş.yarın birgün ayrılınca falan senin yüzünden oldu deyip suçu sana atabilirler.insan olu bu çiğ süt emmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 @flame ahahah yüzüne söylemişsin resmen sepetledim diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 daha yüzüme neler sölüo bi bilseniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ahaha. sepetlemek fikri iyi bence + 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Euhauh Delirtiyorlar abi napalım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ahah evet birkaç haftadır bende aynı durumdayım ikisi de çok ÇOK iyi arkadaşım. yapacak bir şey yok insanın yardım da edesi geliyor ama evet söyle arada kaldığını bulaştırmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ben çok zevk alıyorum böle durumlarda baya eğlenceli oluo ikisini de gaza getiriyorum falan ama msnden gaza getirme sırasında yanyana oldukları zaman hoş olmuo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 abi 1 karı koca arasına girilmez büyüklerimiz söledıgı bir laf 2 olarakta arkadas olarak sevgili arasına girersen işleri dahada kötü edersin onun için hakemligi bırakıyoruz bırakın onlar kendı başlarına halletsınler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hakemlikten çıktı ki olay zaten. hani birbirlerinin haberlerini bile benden alıyorlar nerdeyse. daha demin arkadaş beni durağa bıraktı na şimdi otobüsten indim eve geldim ki gelmez olaydım direk arkadaşın kız arkadaşı aradı. -neşet senle mi? -değil beni durağa bıraktı sadece -evindede değilmiş -eee? -nerde olabilir bu? -ne bilim ya daha yeni eve geldim -hebülebü -heblüble ... .. . diye devam ediyor. hani birde 2side kıskanç oldukları için başım dahada çok çatlıyor. çeşmedeydik arkadaşla allahım allahım telefonum susmuyor. -neşet hiç bi kızla konuştumu? hiç bi kızla denize girdimi? hebede hübe hübüde hübe ki bunlar sadece kızın çektirdikleri. arkadaşın çektirdiği dahada felaket. hani o arayıp sormuyor gözde nerde cart curt diye. ama hani olur ya bi sevgili dertleşme muhabbeti başlar. dertli başlar konuşmaya durmak bilmez BIDIBIDIBIDIBIDı, karşıda kide sadece dinler "hıı abi haklısın abi, evet abi" der. Dinleyici bayılır artık "Abi olmuyorsa ayrıl ne diyeyim" der fakat dertli "AYRILICAM AMA İŞTE!" der fakat gerisini getiremez. o "İŞTE!" kısmı hep saklı kalır. benim kiside böyle bi dert işte. onlar bana patlıyor bende buraya patlıyorum. paticik kime patlasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bu konular hakkında çok tecrube kazandım 1-İki sevgili arasına iyi veya kötü girmiceksin,karışmıcaksın 2-İki yakın kız arkdaş arasına iyi veya kötü girmiceksin,karışmıcaksın sonuç olarak her zaman sen bi şekilde kötü oluosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bu hakemlik zor iş, ben en güzelini yapıyorum bence. İki tarafı da haklı çıkartmıyorum, içlerini döktürüyorum kendi kendilerine akıllanıyolar sonra. Hiçbişey yapmayarak çok şey yapıyorum aslında garip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 in case of emergency, ayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 komisyon al boşa gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 neşet (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Cihan kılıç mükemmel çizmişti geçen hafta, buna benzer bi olaydı eheh. Sonun o karikatürün gibi sonu olmasın diye, dynun'ın dediğini yap bence dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 PrudenT said: neşet (tu) hakketen ne orjinal isimdir öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar