Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgililer arasında hakem olmak...

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Bıktım ya allahım kafamı duvarlara vurucam birazdan. 2 samimi arkadaşım şuan birlikteler ve ne zaman bi sorun çıksa direk beni arıyorlar. Birde 2side kıskanç zaten bir sürü sorun yaşıyorlar her seferinde başı patlıyan ben oldum. Sanki sevgilileri benim ya. Kardeşim gidin kendi sorunlarınızı kendiniz çözüm öf bıktım.
Kız arar "o nerde ne yapıyor senle mi? geçen şöyle dedi doğrumu? şunu yaptığında nerdeydi naptı bıdıbıdıbıdıbıdıbıdıbııdıdıdıdıdıdıd"
Diğeri arar "olm benim kız bu sefer şöyle yaptı ayrılcam valla hedehödöhöhöhöhöhö"

BIKTIM BE ADAM
Sosyal ağlarda paylaş

Masteis said:
Bıktım ya allahım kafamı duvarlara vurucam birazdan. 2 samimi arkadaşım şuan birlikteler ve ne zaman bi sorun çıksa direk beni arıyorlar. Birde 2side kıskanç zaten bir sürü sorun yaşıyorlar her seferinde başı patlıyan ben oldum. Sanki sevgilileri benim ya. Kardeşim gidin kendi sorunlarınızı kendiniz çözüm öf bıktım.
Kız arar "o nerde ne yapıyor senle mi? geçen şöyle dedi doğrumu? şunu yaptığında nerdeydi naptı bıdıbıdıbıdıbıdıbıdıbııdıdıdıdıdıdıd"
Diğeri arar "olm benim kız bu sefer şöyle yaptı ayrılcam valla hedehödöhöhöhöhöhö"

BIKTIM BE ADAM

oturt karşına ikisini de. aranızda kalıyorum bana patlıyo hede hödööö!! de. Azarla bi temiz. Anlar onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

hakemlikten çıktı ki olay zaten. hani birbirlerinin haberlerini bile benden alıyorlar nerdeyse.
daha demin arkadaş beni durağa bıraktı na şimdi otobüsten indim eve geldim ki gelmez olaydım direk arkadaşın kız arkadaşı aradı.
-neşet senle mi?
-değil beni durağa bıraktı sadece
-evindede değilmiş
-eee?
-nerde olabilir bu?
-ne bilim ya daha yeni eve geldim
-hebülebü
-heblüble
...
..
.
diye devam ediyor.

hani birde 2side kıskanç oldukları için başım dahada çok çatlıyor. çeşmedeydik arkadaşla allahım allahım telefonum susmuyor.

-neşet hiç bi kızla konuştumu? hiç bi kızla denize girdimi? hebede hübe hübüde hübe

ki bunlar sadece kızın çektirdikleri. arkadaşın çektirdiği dahada felaket. hani o arayıp sormuyor gözde nerde cart curt diye.
ama hani olur ya bi sevgili dertleşme muhabbeti başlar. dertli başlar konuşmaya durmak bilmez BIDIBIDIBIDIBIDı, karşıda kide sadece dinler "hıı abi haklısın abi, evet abi" der.
Dinleyici bayılır artık "Abi olmuyorsa ayrıl ne diyeyim" der fakat dertli "AYRILICAM AMA İŞTE!" der fakat gerisini getiremez. o "İŞTE!" kısmı hep saklı kalır.

benim kiside böyle bi dert işte. onlar bana patlıyor bende buraya patlıyorum. paticik kime patlasın?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...