eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Bu üçlü ligde toplam 48 gol attı!! Hooijdonk:20 Tuncay:16 Nobre:12 ve bu üç oyuncunun attığı toplam gol sayısını ligde takım halinde geçebilen tek takım Beşiktaş!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 afferin onlara fener zaten 50 (kaç gol? normalde) gol attı diğer iki gol de kendi kalelerine :P[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 fener 69 gol attı!! ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 biz kaç attik ? bizimde var o kadar bi 60 fln sanirim hatirlamiyorm.. attigimiz golleri saymiyorumda ben o acidan bi geregi yok yani sonucta 34 macta 34 gol atip sampiyonda olursun gol yememek suretiyle.. biseyi degistirmez.. sampiyon olursun sadece..[signature][hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Gol krallığı ve istatistik denen bir olay var. 34 maçta 34 gol atarsan senin defansın süperdir ama forvetin berbattır. Forvet takviyesi gerekir. Burdaki mantıkla da Fenerbahçe bu kadar gol atıp şampiyon olamaz ise Defans takviyesi gerekir.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 eyvallah hepsi iyi de 3 lü demek olmaz 3 lü şöyle birşeydir metin ali feyyaz bilmem anlatabildim mi birlik ve beraberlik şart yani..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 O yönden haklısın ama Tuncay biraz kopuk oynuyor sadece. Nobre ve Hoydonk iyi bir ikili oluşturdular.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ewt belki tuncayla üçlü olarak sayamayız ama... nobre-hooijdonk mükemmel ikili harika anlaşıolar[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Metin Ali Feyyaz bambaşkaydı ya. Allahımıza şükür onları izleyebildik ucundan yetiştik :) doğru Fener in defansı çok kötü o 3 lü olmasa bu sene Fener gs el ele intertotoya oynardı. Helal olsun azize ye vallah ne diyelim getirdi adamları...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Güzel bir ekip ama ne kadar devam edebilecekler bakalım. Metin-Ali-Feyyaz, Rıza orta saha defansta Gökhan ve kasap Recep :) unutmak mümkün mü. ne güzellerdi be yav.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting [Bu mesaj Absolut tarafından 06 Nisan 2004 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 biraz konuyu değiştirecek ama söylemek istedim; Beşiktaşın metin ali feyyaz ile oynadığı zamanın maçlarını izledim. O zamanlar da maçı izlerdim ama ufak olduğum için herşeyi anlamıyordum. Şimdi izleyinde fak ettim. Beşiktaş o zaman şimdikinden çok daha iyi futbol oynuyormuş. Yan top organizasyonları var. Kaleye ceza sahası dışından şu çeken var. Forvetlerimiz ayaklarına hakim oyuncularmış. Hava toplarına da hakimmişler. Şimdi beşiktaşın ne yan top ile golü var ne de uzaktan şut ile golü var. Gollerin çoğu ya penaltı :-P ya da birinin ara pasıyla atılmış goller. fenerde nobre hoidonk iyi bir ikili oldular. Tuncay çok kopuk oynuyor. Asıl mehmet yozgatlı sakatlıktan kurtulabilirse o 3 lü çok daha fazla gol atar.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 yalniz bu lakers'ta shaq'la kobe olmasaydidaki duruma donmus..takimi tasiyan her zaman 3-5 kisi olur..Yani her zaman on planda olanlardan bahsediyorum..Onlar eger bir takimda yoksa ( misal:Gs,gecen yil 2. yari fb) takim batiyor...Gayette dogal[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar