Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Abi ne argümanı ne saçmalıyon allaanı seven yahu. Galatasaray Kral, Galatasaray Dünyanın en iyi takımı. Bunları duymak istiyorsan, söyle, biz çekinmeden söyleriz merak etme. Nede olsa 10 yıldır bu laflar ile teselli buluyorsunuz, bugün de teselli ederiz, bi 10 sene daha teselli ederiz. Kral GSSSS ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 masqucum senin yöneticilerin kewelli getirtirken adama basın açıklamasında '' feneri şampiyonlu ksayısında yakalıycaz' diyorlar. hadi yastığına sarılıp ağla bu gece derim bırak buralarda saçmalamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 guzel mac guzel. kazımın pozisyonu sac yoldurdu sac :) gs ye de yazık oldu o kadroya bu futbol. uefada da ılk tuda giderler o futbolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 kazım'a o golü kaçırtan şımarıklığı oldu umarım ders olmuştur artık 1289731893 metrelerden şut çekmezde ayağına gelen fırsatları gole çevirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 geffen said: masqucum senin yöneticilerin kewelli getirtirken adama basın açıklamasında '' feneri şampiyonlu ksayısında yakalıycaz' diyorlar. hadi yastığına sarılıp ağla bu gece derim bırak buralarda saçmalamayı ya bırah uğraşmıyorum tamam :) tekrar tebrikler. grup maçlarında başarılar, partizan karşısındaki başarılı oyununuzu tekrar etmeniz dileği ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Masquerade said: Smoke said: Neyse canım CL için tecrübeli oyuncu alıp CL'ye kalamamazlık etmedik :D Annenizin liginde başarılar. SİZ GİDERKEN BİZ DÖNÜYODUK TEHEY THEEY. 10 YIL ÖNCE GEÇTİK BİZ BU YOLLARDAN, GEÇERKEN 2 DE KUPA KOYDUK MÜZEMİZE. /caps off takımınız o kadar rezil bi halde ki şuan.gerilemiş gitmiş böyle osmanlının yıkılış dönemi gibi.bide süper bişeymiş gibi biz geçtik o yollardan falan gururla söylüyosun.yahu kepaze oldunuz kepaze ne geçmesi o yoldan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 disco disco partizaniiiii:D show must go on ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 gs liler sinirlerini burdan çıkarmış yok biz bu yollardan geçmiştik felan :D artık geride kaldı bize feneri tebrik etmek kalır gerçi feneri pek beğenmedim ama yinede bu sene yine cl de çeyrek final oynayacağını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Masquerade said: Smoke said: Neyse canım CL için tecrübeli oyuncu alıp CL'ye kalamamazlık etmedik :D Annenizin liginde başarılar. SİZ GİDERKEN BİZ DÖNÜYODUK TEHEY THEEY. 10 YIL ÖNCE GEÇTİK BİZ BU YOLLARDAN, GEÇERKEN 2 DE KUPA KOYDUK MÜZEMİZE. /caps off Eminimki çoğu GS li çok pişman UEFA kupasını aldıkları için 9 sene önce . Ezildiniz UEFA kupasının altında . Size tek bir lafım var "BETER OLUN" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Büyük kulüp olmak istikrar meselesidir, saman alevi değil. Hala anlayamadınız şu futbol gerçeğini. Takımım 10 senenin birinde kupa alıp gerisinde sürüneceğine her sene çeyrek final oynasın ya da gruptan çıksın tercih ederim ben şahsen. (Henüz yaptığımızdan değil tabi de, inşallah o şekilde olur, tercihimi belirtiyorum sadece.) Kaldı ki GS'li adam gelmiş FB'nin tur atladığı konuya "BİZ GEÇTİK BU YOLLARDAN" diyo, ezilen kim hırs çıkaran kim şimdi :) Zamanında 6-0 dememizden çok "AMA BİZ UEFA ALMIŞTIK Fİ TARİHİNDE" demeye başladınız, asıl korkmanız gereken bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bu arada partizan'ın golde efsane imiş. bide lugano'nun akıl dolu aşırtması süper hahah yeni bir edu mu doğuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 janis said: Eminimki çoğu GS li çok pişman UEFA kupasını aldıkları için 9 sene önce . Ezildiniz UEFA kupasının altında . Size tek bir lafım var "BETER OLUN" İnanır mısın, biz mahalledeki GS'lı arkadaşlarla her sabah 10:30'da toplanıp ağlıyoruz düzenli olarak. UEFA'yı aldık diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Yeterli gelmiyor demekki, çünkü görünen o ki, her akşam da toplanıp ağlıyorsunuz. Demek ki günde 2 öğüne çıkarmalı reçeteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 siz kaç öğün ağlıyorsunuz, bizim Avrupa kupalarımız için ? işe yarıyor ki bu kadar rahatsınız, paylaşın bizle de uygulayalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Valla, ben 2-3 kez ağladım, sizin o kupalara, bi yarı finalde ağladım, bi finalde ağladım bir de süper kupa da ağladım. Ama hepsi sevinçtendi. LoL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Ne güzel ne güzel, sidik yarışı mesajlara cevap verenler benim mesajıma bir yorum yapmamış. Hazım ve kabullenme sıfır, diller pabuç, fanatik ve holiganlarımızın genel problemi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Galatasaray ile Fenerbahçenin uzun soluklu Avrupa tarihini karşılaştıralım o zaman Baggio ? eh. vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 of gene gs vs fb muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ehue yok başka bişi yazmıcam, baggio sormuş ben cevapladım o kadar. fb'ye bol kura şansı bu akşam için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Evet ya bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 chelsea lisbon FENERBAHÇE bate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Liverpool çok kötü başladı sezona. 2 maçtır son dakikalarda ata ata çeviriyorlar, o gelsin. Chelseayı 2. turdan sonra elersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 o chelsea gelsin ama kinim var o şeresizlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Masquerade said: Galatasaray ile Fenerbahçenin uzun soluklu Avrupa tarihini karşılaştıralım o zaman Baggio ? eh. benim bildiğim son 5seneye bakılıyor onun için tartışacaksanız son 5 sene üzerinden tartışın zira önceki yılların bir etkisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 İşte ancak uzu(uuu)n soluklunun tepe noktalarına bakmak işinize geliyor, benim bahsettiğim de bu. Binbirinci örneği sağladığın için sağol :) Mesela on ay işsiz gezip, 2 ay ortalamanın 3 katı maaş alıp, 10 ay daha işsiz gezmeyi mi tercih edersin, yoksa sürekli ortalamanın 1.3-1.6 katı maaş ve arada ikramiyeler almayı mı? FB yükselen ve uzun bir grafik yakalayabildi sonunda, bakalım bu ve önümüzdeki birkaç yıl en azından bu seviyelerde mi devam edicez, yoksa dökülüp bitecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar