Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL Ön Eleme : Fenerbahçe - Partizan (27.08 Çarş. 21.00)

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Abi ne argümanı ne saçmalıyon allaanı seven yahu.

Galatasaray Kral, Galatasaray Dünyanın en iyi takımı.

Bunları duymak istiyorsan, söyle, biz çekinmeden söyleriz merak etme.

Nede olsa 10 yıldır bu laflar ile teselli buluyorsunuz, bugün de teselli ederiz, bi 10 sene daha teselli ederiz.

Kral GSSSS !
Sosyal ağlarda paylaş

geffen said:
masqucum senin yöneticilerin kewelli getirtirken adama basın açıklamasında '' feneri şampiyonlu ksayısında yakalıycaz' diyorlar. hadi yastığına sarılıp ağla bu gece derim bırak buralarda saçmalamayı

ya bırah uğraşmıyorum tamam :)

tekrar tebrikler. grup maçlarında başarılar, partizan karşısındaki başarılı oyununuzu tekrar etmeniz dileği ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Smoke said:
Neyse canım CL için tecrübeli oyuncu alıp CL'ye kalamamazlık etmedik :D

Annenizin liginde başarılar.

SİZ GİDERKEN BİZ DÖNÜYODUK TEHEY THEEY.

10 YIL ÖNCE GEÇTİK BİZ BU YOLLARDAN, GEÇERKEN 2 DE KUPA KOYDUK MÜZEMİZE.

/caps off

takımınız o kadar rezil bi halde ki şuan.gerilemiş gitmiş böyle osmanlının yıkılış dönemi gibi.bide süper bişeymiş gibi biz geçtik o yollardan falan gururla söylüyosun.yahu kepaze oldunuz kepaze ne geçmesi o yoldan?
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Smoke said:
Neyse canım CL için tecrübeli oyuncu alıp CL'ye kalamamazlık etmedik :D

Annenizin liginde başarılar.

SİZ GİDERKEN BİZ DÖNÜYODUK TEHEY THEEY.

10 YIL ÖNCE GEÇTİK BİZ BU YOLLARDAN, GEÇERKEN 2 DE KUPA KOYDUK MÜZEMİZE.

/caps off

Eminimki çoğu GS li çok pişman UEFA kupasını aldıkları için 9 sene önce . Ezildiniz UEFA kupasının altında .

Size tek bir lafım var "BETER OLUN"
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük kulüp olmak istikrar meselesidir, saman alevi değil. Hala anlayamadınız şu futbol gerçeğini. Takımım 10 senenin birinde kupa alıp gerisinde sürüneceğine her sene çeyrek final oynasın ya da gruptan çıksın tercih ederim ben şahsen. (Henüz yaptığımızdan değil tabi de, inşallah o şekilde olur, tercihimi belirtiyorum sadece.)

Kaldı ki GS'li adam gelmiş FB'nin tur atladığı konuya "BİZ GEÇTİK BU YOLLARDAN" diyo, ezilen kim hırs çıkaran kim şimdi :) Zamanında 6-0 dememizden çok "AMA BİZ UEFA ALMIŞTIK Fİ TARİHİNDE" demeye başladınız, asıl korkmanız gereken bu bence.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte ancak uzu(uuu)n soluklunun tepe noktalarına bakmak işinize geliyor, benim bahsettiğim de bu. Binbirinci örneği sağladığın için sağol :) Mesela on ay işsiz gezip, 2 ay ortalamanın 3 katı maaş alıp, 10 ay daha işsiz gezmeyi mi tercih edersin, yoksa sürekli ortalamanın 1.3-1.6 katı maaş ve arada ikramiyeler almayı mı?

FB yükselen ve uzun bir grafik yakalayabildi sonunda, bakalım bu ve önümüzdeki birkaç yıl en azından bu seviyelerde mi devam edicez, yoksa dökülüp bitecek mi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...