Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 kral eve yeni gelebildi, 8 saattir falan ikeadaydim sarayi dosedim cok guzel oldu arkadaslar simdi ben fikrimi cat diye soylemem, 2 sebebi var: 1- fikrim yok, hicbi tartisma gecmemis simdi ben birini infaz edersem gun gelir devran doner tahti devrederim, sonra doner dolasir bana girer o gereksiz agresiflik. spot altinda oldugumdan ben sessiz vaziyette sizin yorumlarinizi izliyor olurum genelde. cogunluga gore verecegim buyuk ihtimalle kararimi, cok killandigim bi durum olmadikca, bilin isterim onu da. 2- koskoca kraliz lan siz dusunun ben istihdam saglarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bence aktif olmayanları baştan infaz edelim. Çünkü anti-town olanlar genelde az konuşuyor, az konuşunca az hata yapılıyor tabi. Aktif olmayanları infaz edersek herkes masumiyetini kanıtlamak için tartışmaya katılmak zorunda kalır, elimizde daha çok bilgi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ben de aynisini demek icin bir gunun dolmasini bekliyordum.. isi gucu olanlar bok yoluna gitmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 He he, yahu boyunun girişi hep zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 boyunun ---> Bu oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bence de önce aktif olmayanlar infaz edilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 mortis çok suçlu gözüküyor, atalarım saksonyalı olabilir ancak ben frankodoşland kökenli sayılırım, bu ne terbiyesizliktir bu ne önyargıdır yahu. Linç Oyu : Mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Fly: 1 Oy (Mortis) Mortis: 1 Oy (Fly) =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 oynayanların ilk mesaj zamanları said: 1- Azmodai 27 Aug 2008, 00:59 2- Baluu 26 Aug 2008, 21:04 3- Cons 26 Aug 2008, 18:39 4- Cuce mesaj yok 5- dory 26 Aug 2008, 19:07 6- Fly 26 Aug 2008, 19:12 7- knoxville 26 Aug 2008, 19:58 8- Mortis 26 Aug 2008, 18:38 9- Mum_Chamber 26 Aug 2008, 19:02 10- Nosfe 26 Aug 2008, 19:24 11- Penthesilea 27 Aug 2008, 05:14 * 12- Smoke 26 Aug 2008, 22:46 13- thelegbra 26 Aug 2008, 19:15 14- tunca 26 Aug 2008, 17:42 15- Xinroth mesaj yok * tek mazaret bildiren buradan kimlerin hangi saatlerde aktif olup bu konuya yazmadığına filan bakacaktım da biraz üşütmüşüm, yatıp uyumak daha güzel geldi =) artık birini idam edelim pls de oyun yol alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ay gev no aydiya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Linc oyu: Mum_chamber milleti galayane getirip acele ettiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 galeyana getiriyor diyip sıvışmaca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Xinroth 27/08/2008 23:52 'de girmiş ayrıca ek olarak, ondan da şüpheleniyorum. Linç Oyu Geri Çekme : Mortis oyum yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Linç oyu: Xinroth Ses seda yok, pekmezini akıtalım Edit: : ile X arasına boşluk koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Cuce said: Linc oyu: Mum_chamber milleti galayane getirip acele ettiriyo normalde boldla yazalım lutfen =).. Fly: 1 Oy (Mortis) Mum_Chamber: 1 Oy (Cuce) Xinroth: 1 Oy (Nosfe) tunca: 1 Oy (Fly) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Xinrothtan ses yok cidden, adama bari kendisini savunmasi icin firsat verelim... Mum chamberin da galeyana getirdigine inanmiyorum, ugrasip birseyler gostermis, en azindan bize mantikli birseyler sunmus... cucenin bu durumdan killanmasi beni de killandirdi biraz aslinda. Cuce, gozum ustunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Neye göre oy atıyorsunuz yahu, birilerini mi katletmek istiyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 [kısmenofftopic]random oy atıyoruz abi napalım ilk turlar böyle[/kot] tunca hemen kral çok yaşa diyip gitmiş, en azından diğerleri yaşatıp ek mesaj atmış ama kendisi yok ortada hem eski kraldan tiksiniyormuş ki yaşasın falan demiş, vatan haini. kesin o öldürdü. Linç Oyu : Tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bı derdı olmasa o kadar uğraşmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ortada hiç bişi yokki kendimi savunayım neyse; katil ben degilim arkadaşlar edebiyat yapmadan şu an çıkabilecek en iyi savunma bu. mecburen ilk linç edilecek kişi rastgele seçilmek zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Kral infaz etmeyecek mi sonunda... Madem halk olarak stress içinde kimin gideceğine karar veremiyoruz. Kral direk alsın birinin canını bu gün... umalım da townie olmasın o da. Yoksa bizi bir birimize bıraksanız kendi kendimizi kesip atıcaz en yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ortada hiçbirşey yok, oy çoğunluğu yok, üstüne yorum yapılacak birşey yazılmamış. ondan sadece okuyordum ben yazmıyordum birşey. benim de herhangi bir oyum yok şu an ne yazıkki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bu sessizlik hainleri rahatlatmaktan baska hicbir ise yaramaz. Yarin 19.00'a kadar sure veriyorum kararlarinizi aciklamak ve fikir yurutmek icin, 19.00 civarinda kararimi verecegim edit: yarin dedigim bugun iste 10 saat sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ya şimdi elimizde adam gibi delil olmadığı ve tartışmalar çok sığ olduğu için zaten mantıklı birşey söylemek kolay değil.. hani kimse de "özel mesaj atanlardan özür dilerim, bakamadım" gibi bir pot kırmadı ki oyun başında (bkz: önceki oyunlar).. o yüzden tahminlerin hepsi incik cincik şeylerden (ve dolayısıyla büyük ölçüde saçma) olmak zorunda.. ben kendimce şüphelileri rastgele bir sırayla yazayım: 1. nosfe: zaten anti-townların az aktif olduğunun farkına vardıysa ve kendisi bir anti-town ise böyle bir mesajla ortalığı karıştırmak istiyor olabilir. düşük bir ihtimal. 2. cüce: benim kim ne zaman mesaj attı gibi (kanımca) objektif bir mesajıma ofansif bir karşılık vermiş. bu ofansif karşılık konudaki ilk mesajı ve ilk mesajında linç oyu kullanmış. 3. mortis: geyik bir linç oyu ile başlamış oyuna 4. xinroth: maçla ilgili yorum yapmaya girmiş, ama konuya gecenin ilerleyen dakikalarına kadar bir mesaj dahi atmamış. 5. cons: yalan yanlış ingilizcesiyle fikrim yok demeye çalışmış ve yavrucaklarımıza kötü örnek olmuş 6. dory: şen şakrak kişiliğinden eser yok. forumda aktif olmasına rağmen bu konuya pek birşeyler yazmamış. 7. ben, kendim ve müm: sonuçta cücenin haklı olduğu bir nokta var. bu mümün işi gücü yok mudur ki ikidir (bu ikincisi) böyle mesajlar atıp millet üstüne şüphe çekmeye çalışıyor. ama tabi en başta da dediğim gibi bunlar eften püften çıkarılan sonuçlar. e millet açık vermedikçe, aramızda da müneccim boku yemiş yoksa böyle abuk subuk ipuçları ile hareket etmek zorundayız. ek: rp olayına zorlamıyorum, çok off topic tarzı olduysa spyrocum ses etsin, kıvama gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mum_Chamber said: ek: rp olayına zorlamıyorum, çok off topic tarzı olduysa spyrocum ses etsin, kıvama gelirim. hayır hayır.. off-topicten kastım "GOOOL! Semih attı!!" falan gibi muhabbetler =P.. rp olsun olmasın oyunla ilgili konuştuktan sonra problem yok mum =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar