sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 aritra said: bana göre saçma ve çelişik bi görüntü olsa da özgür irade işte. bizi pek ilgilendirmemesi gerek sokakta falan gördüğümüzde. Evet, özgür irade. Ama benim için "ben vejetaryenim" deyip, ete tavuğa el sürmeyen, ama köfte yiyen, "köfteden birşey olmaz, kıyma çekilince böyle böyle oluyo, et özelliği kalmıyo" diyen kuzenim kadar samimiyetsiz, bilgisiz, vurdumduymaz. İnsanlarda güven uyandırmıyor. Sonuçta güvenemeyeceği insanların güç sahibi olduğunu gören her insanın yapacağı gibi ister istemez, doğru veya yanlış, tepki veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 şimdi şöyle bir durum var. ben istanbulda oturuyorum ve sayısız defa bunu gördüm staja gidip gelirken; türbanlılardan otobüse girerken para alınmıyordu başı açık kadınlardan alınıyordu. malesef öyle bir güne geldikki türbanlı olmak, devletin sağladığı hizmetlerden yararlanırken avantajlı bir hale gelmene neden oluyor. burda sadece devlet otobüsünden bahsetmiyorum. milyon dolarlık ihalelerdede aynı şey geçerli. kayıtlara buyrun bakın büyük ihalelerde muhafazakar şirketlere her zaman öncelik veriliyor. bunu gören insanlarda türbana abanıyorlar. istanbulda eskisinin belkide 1.5-2 katı türbanlı görüyorum ben sokakta. bu insanlar akp den önce kafirdide şimdimi akıllarına geldi? bahsedilen şekilde türban takmak dini kullanmaktır. ve dini kullanan herkesten ve herşeyden nefret ettiğim için bu insanlardanda nefret ederim. akp benim hatırladığım en az 3 defa türban meselesiyle gündem değiştirdi mesela. bu dini tornavida gibi kullanmak değilmidir şimdi? empoze etmek olayına gelincede bu iş sadece silah zoruyla olmaz. 9 yaşındaki kızının başını kapatmak empoze etmenin allahıdır. ramazanda sigara içen adamı dövmek empoze etmek değilmidir? yiyosa gidin fatihe başı açık kız arkadaşınızla kol kola dolaşın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 oof türbanlı ama dar elbiselimi hallendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 milletin giysisiyle uğraşmayıın. niye giyiyorsa giyiyo boşver. çocuğu da ne çarşaf ne de türban takar onun. 10 seneye konu kapanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 iyide onlar milletin içkisine karişirken,başı açık olanlari ve eşlerini resmen kayırıken(kötü yönde) biz niye susuyoz onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 onların yaptığı zavallılığı yapmamak için. özgürlükçü söyleminde tutarlı olmak için. bence de rezillik ötesi türban haşema falan, ama uğraşmıyorum sade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Ben ise türbanlı kızın sallanan görkemli kalçasına ve plajdaki haşemalının belirginleşen edevatına bakarken soruyordum: "Bu nedir?.." Yanıt geldi: "Yeni Türkiye..." AHAHAAHAH bu ne erkek haşemalı yöeah yani "kim ne giyerse giysin sanane" diyenler bide şuna baksın allahaşkına ahahahah çok güldüm :D biz susalım onlar tepemize çıksın biz diyelimki "aa onların seviyesine inmeyelim" ama onlar istediği seviyeye insin çıksın bak bakalım 10 yıl 15 yıl sonra noluyor kendini bukadar ezdirirsen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Ya o edevatın belirginleşmesinin haşema ile alakası yok be normal şortlardada oluyo o kişi ile alakalı B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 geçen hafta alt kat komşumuzun yeğeni askılı elbiseyle kapıyı açmış, karşısında hacı olan ev sahibi.. sonuç: ev sahibi alt kat komşumuzu evden attı. bir de evli herifi yiğenine yakıştırmış falan. burda sapıklığı kimde aramak lazım bilemedim.. çok üzüldüm lan.. çok da sinirlendim. evet böyle de alakasız bir giriş yaparım. çok içimde patladı cidden. ondan.. ama paranın dini imanı olmaz derler. inanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sizleri bilmem ama beni tahrik ediyor bu olay hatta başı açık hatunlarımızdan güzel oluyor bazıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 asıl para dinde imanda be sen ne diyon köşeyi dönüyo hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
explus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuya atlıyorum hemen ama... Başbakan türban siyasi simgedir demedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hiç şaşırtmıyo bu bekir coşkun ya, yine elitizm, yine "teftişçilik". bu zihniyet "eski türkiye"de kalsın bi zahmet, yenisinde o kafaya hiç ihtiyaç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ayıptır söylemesi, sen de hiç şaşırtmıyorsun sir. yaklaşık bir yıldır konu dışı tartışmalarını takip ediyorum da.. çok ucuz siyaset yapıyorsun yau. cidden. bunu bir eleştiri olarak alabilirsin. almayabilirsin de. sen iyisini bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ucuz adamlara ucuz siyaset =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 aynen. ben de öyle yapıyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Her liboş gördüğüm yere bi tane: Günümüz Liboşu nedir? said: 12 eylül'de ourboyslar'ın muhteşem ürünü türk islam sentezinin, türk islam liboş sentezi haline bürünmüş muhteşem örneğidir. gözleri ve akılları bağlanan özgürlük aşığı liboşların karsi devrimin ayak seslerini görmeleri olanaklı değildir. bu liboşlar, türban bayrağını dikmek isteyenler için ucuz bir bayrak direğidir. kemalizme küfrettikce başları okşanan ev kedileridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ben buna yıllar evvel belediye seçimlerinde şahit oldum. Bir adet kapalı komşu. Bizim 3 kat altımızda. Oturduğumuz yer İzmit in nezih pahalı sayılabilecek yerlerinden biri. Komşunun belediye seçimleri öncesi durumu vahimdir ekonomi çökmüş ellerinde kalan son evi ise satmaya çalışıyorlar. Yalnız çevreleri geniş. Bize geliyorlar dert yanıp gidiyorlar.Apartmanda haliyle dedikodusu yapılıyor. Gel zaman git zaman belediye seçimleri öncesi evden kocaman bir AKP bayrağı sallandırılıyor. Sanki bir kale fethi gibi.Bayrak seçimlere kadar sallandırılıyor.Gelen kapalı komşulardan dolayı olsa gerek 2 tane çok güzel kızıda kapanıveriyor. Çevre geniş ya gelen giden çok ev dolup boşalıyor.Her tarafta Akp broşürleri ıvırzları zıvırları. Seçimlerden AKP "alnının akıyla" çıkıyor. Komşu mu? Yerel seçimlerden bu yana. Kat üstüne kat yat üstüne yat aldı.Arabaları ben sayamaz oldum.Kızlar geçen sene İzmit in en zengin "sakallı" işadamlarıyla evlendi. Seçim öncesi evini satmaya çalışan komşu Hergün ipek türbanıyla türlü türlü marka kıyafetleriyle mercedesine biniyor -haliyle beyinin mercedesinin arkasından tabiki- kendini alışverişe adıyor. İşte Yeni Türkiye şaşırmamak lazım. Muhtemelen burda akpyi savunan kişi ve türevleride bu şekilde vurmuştur parayı ki laf kondurmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ben diyorum anneme kardeşime kapanın diye sonra alalım son model arabaları yatları katları diye ama dinlemiyorlar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sir said: hiç şaşırtmıyo bu bekir coşkun ya, yine elitizm, yine "teftişçilik". bu zihniyet "eski türkiye"de kalsın bi zahmet, yenisinde o kafaya hiç ihtiyaç yok. Yenisinde şu var: http://forum.paticik.com/read.php?13,3512639 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bu nedir şu nedir demeyi bırakmak lazım artık. Sorgulamayın. Kabul edin bu şekilde. Yani ne yararı var ki artık kendimizi yemenin. Kimlik arayışı içerisinde olan bu ülke insanlarıyla aynı topraklarda yaşıyoruz. Konuşarak düzelmez. Aslında ne yaparsak yapalım düzelmicek. Aslında hep vardı böyle insanlar. Ama Algıda seçicilik olmaya başladı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 blackchaos > bekir sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sg-1 said: ... Hüner Coşkuner şarkı söylerken anne oynuyor, oğlan ise yerdeki paraları topluyor. Yani eğlenmeyi seven, bunu göstermekten de kaçınmayan bir aile. Peki sizce bu fotoğrafta iğreti duran bir şey yok mu? Bence var. Türban... Belki iğreti duran değil de, standart dışı kalan dersek daha doğru olur. Çünkü elbiselerin altı ile üstü arasında bir uyuşmazlık var. Asıl uyuşmazlık da, oynama sahnesinde. Bunu nasıl değerlendireceğiz? Baba, hayatını arsa işinden kazanıyor. Yani arsa alıp bunun değerlenmesini sağlıyor ve onun rantını alıyor. O zaman insanın aklına şu soru geliyor: "Acaba o türban, biraz bu işe mi yarıyor?" ... Ertuğrul Özkök bunu güzel yazmış özkök işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 kemalizm kemalizm duy sesimiziii bu gelen karşı-devrimin ayak sesleriii asdasdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 burdaki bazı arkadaşlarda beni hiç şaşırtmıyor her zaman ki gibi.Hep aynı yorumlar hep aynı laf kalabalığı ama mantıklı bir cevap yada çelişkisi ortada olan duruma bir yorum ne yazık ki yok.Eee durmak yok yoal devam ama nereye kadar bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar