Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milan Baros Galatasaray'da

Cantona

Öne çıkan mesajlar

Siz sayın fenerli ve BJKli arkadaşlar bırakın topicimizi gidin aaa anladım ben sizi konu saptırıp transferin havasına girmemizi engellemeye çalışıyorsunuz.
Hehe Kezman Anelka konuşulcak topic mi yok memlekette :P
Aziz Yıldırım taktiği yapmayın buralarda.
Seneler sonra bir sene transfer yapmış yönetimiz keyfini çıkaralım.
Transfer döneminin kralı olmayıda özlemişiz be hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç kimse futbol izlememeli zaten. Sadece istatistiklere bakarak yorumlayabiliyoruz zaten futbolu. Bakarız adam 15 gol atmış uuuğ rezil bakarız 50 gol atmış uuuv adam manyak...

Yoksa zaten adamın hangi ligde kimlerle oynadığının, ya da hangi takım arkadaşlarıyla oynadığının kaç maça ilk 11 başlayabildiğinin, takımdaki diğer adamlarla kıyaslanıp neden yedek kaldığının ya da sakatlanıp sakatlanmadığının hiçbir önemi yok.

Alex dünyanın en iyi orta sahası. Ronaldinho Messi Ballack Lampard dörtlüsünü üstüste koysak istatistiksel olarak Alex'i yakalayamıyorlar çünkü nerdeyse.

Alves dünyanın en iyi forveti. 34 maçta 40 gol atmış çünkü. Nerede kime hangi ligde attığının ne önemi var?

Ne gerek var maç izlemeye, oyunculara bakmaya? Açarız Wiki'den 3 satır okuruz, hangi sene kaç gol atmış öğrenir ona göre yaparız değerlendirmemizi.

Yetmedi mi? FM'yi çalıştırır aratırız bakalım neymiş finişinki kompöjürü. Fazlasına gerek yok.

Aslında hata ettik. Romario'yu alacaktık... Adam 1000 gol attı daha ne yapsın? Ligdeki tüm forvetleri toplasak 1000 gol ediyor mu kariyerlerinde? Belki. Demek ki Romario'yu almalıymışız.

Yapmayın, etmeyin...
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:
Jedi said:
son 3 sezonda , idrak edemeyecekler için;
2005-2006
2006-2007
2007-2008
sezonlarında, forvet oyuncusu diye alınan adamın oynadıgı takımlarda toplam 16 gol atmış olması...

Güzel transfer (tu)

lol :D

Zegna senin futboldan anlamadığını biliyordum zaten :P
sen gidip köpeğini gezdirsene ;)
Olmadı gece çık iç bu saatte ayılmamışındır gerçi sen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...