Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milan Baros Galatasaray'da

Cantona

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
numberten said:
Guizayla kapışırlar gol krallıgında :D

Mumu said:
benim izlediğim baroş bir sezonda 13 golü zor atan bir adam da sizin izlediğiniz ronaldo'dan rivaldo'dan daha iyi sanırım

onthere said:
kejmandan farkı kalmaz..

numberten said:
hacettepeye karşı gol olup yağacağım

Bjk ya 3 tane sallamıştı galba :)

couldn't resist.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Red said:

ztn baros o 19 maçtada gol atsaydı şampiyon olurduk

takım kötüye gitti adam napsın :)

baros golleri sene başında attı güiza sene sonunda. bence aralarında pek bir fark yok baros 15 gol atmamış olsaydı önceden, ligin 2. yarısı kaçırdığı gollerle gönderilirdi. ne goller kaçırdı, en son örneği beşiktaş maçı mesela.

catlikethiief said:

2 kere falan hattrick yaptı adam abi ne blym ya kötünün iyisi bence neden genç adamlar almıyoruz acaba brezilyadan falan anlamam :/

ve şunada katılıyorum, en azından galatasaray olarak yüz karası zenci bulmakta üstümüze yok. lukunku + nonda dünyada koşamayan tek zenciler heralde. ibb nin zencileri bile daha iyi anasını satim.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de o attığı golleirn çoğu zaten skibbe döneminde. o dönemde takım 3 gol ortalamayla oynarken bülentin gelmesiyle maç başına 1 gol ortalamaya düştü.

kim ne derse desin fakat bana göre ali lukunku radu nikulescu gibi adamları izledikten sonra son yıllarda gs nin forvet hattına gelmiş en iyi futbolcu baroş, pembe kramponlarına kıl olsamda
Sosyal ağlarda paylaş

bencede jardel müthiş bir adamdı.son vuruşları acayip iyiydi adamın,yakaladımı affetmiyordu.ayriyetten adam sporting e gitti 1 yılda 43 gol attı avrupa gol kralı oldu.tam bir gol makinesiydi adam :P.ama sanırım kumar mafya olayları felanda varmış.
adam madrid e karşı oynadığı tüm maçlarda gol atmış :D.sadece 3-0 yenildiğimiz maçta gol atamamış :D.
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:

bencede jardel müthiş bir adamdı.son vuruşları acayip iyiydi adamın,yakaladımı affetmiyordu.ayriyetten adam sporting e gitti 1 yılda 43 gol attı avrupa gol kralı oldu.tam bir gol makinesiydi adam :P.ama sanırım kumar mafya olayları felanda varmış.
adam madrid e karşı oynadığı tüm maçlarda gol atmış :D.sadece 3-0 yenildiğimiz maçta gol atamamış :D.

şl'de monaco maçında giydiği forması bende :p monaco olması lazımdı. gs li bile değilim ama jardel yani o :D
Sosyal ağlarda paylaş

jardeli karısı bitirdi ya adam en son aylık 2000 dolara brezilyada oynuyordu. ha bir de yukarda yanlış anlaşılmış son yıllarda gelen en kalite topçu demek istedim forvete baroş için. hakan şükür gittikten sonraki döneme baktığımızda hatırda kalan bir jardel var o da 1 sene dayanabildi bu medyaya. direk 100 senelik tarihi almadık.
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:

jardel'in tek gitme sebebi cem uzan..takıma cem uzan aldı onu telsim'in sponsorluk anlaşmasıyla,sonra cem uzan ihraç edildi jardel de gönderildi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...