Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Sonra siz öğreniyorsunuz. Diyor ki sevdiceğiniz: Canım bugün biri geldi. Masamıza oturmak için izin istedi. "Sakın yanlış anlamayın. bikaç gündür sizi görüyorum, çok güzel ve çok oturaklı bi kızsınız. Sizinle tanışmak istiyorum. hede hödö"dedi diyor. Bildiğiniz cesaret alıp olaya giriyor. Tepkinizi merak ediyorum. Herşeyiyle yabancı bi adam/kadın gelip böyle yapıyo. Bu 1 kez de olmuyo. Olmaya da devam edicek. Nedir düşünceleriniz? İlişkinin cilvelerinden biri mi sadece? Not: Leira hanım sen de yazıcaksın seni de duyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kendini göster, görmezse gözüne vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ilişkinin cilvelerinden maalesef. oluyor böyle olaylar. yarın gidiyoz di mi dövmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 işte bu yuzden çirkin kızları seviorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Bu sene bu yüzden sırf sevdiğim bir arkadaşımın hatrı için 50 kişinin toplanıp ĞEERAARĞEĞERÖRÖRĞEÖR dediği liseli kavgasında bulundum 2ye 48 DAAYT ! Çirkin şeyler bunlar. Böyle şeylerden sevgilisine bahseden kız/erkek insanlardan hoşlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kiz arkimiz olsa keske de asilsalar. takilmak anlamsiz boyle bi seye, yarin obur gun begendigin bi kizla tanismak istersen sen de yaoabilirsin, duzgun yaptiktan sonra yanlis veya ters bisey yok, ama yavsak sekilde terbiyesizce asilma varsa agzina tekme atarsin. adam olan zaten kiz yuz vermeyince uzatmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Öyle ama sonuçta sevgilin o senin. İster istemez sahipleniyosun. Senden bile kibar olsa o adam senin gözünde hanzo oluyo. Gözünü kan bürüyor. this is sparta oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Ağbi, olgun yaklaşıp kontrol altına alıp, kız arkadaşından da emin olmakta yarar var. Ona farkettirmeden yapmak farkettiğinde ise, seni kaybetmeyi göze alamayacağını neden olarak öne sürmek, hatta kıskandığını itiraf etmek + puan demektir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 hehe zeytinlide kavga çıkarttım bu olay yüzünden sdf edit: gerçi adam yaptığında yanında ben vardım. yanında olmayınca insan sinirleniyor ama yapıcak bi şey yok adamı sonradan görüp dalamazsın ya, bilmiyor olabilir yani napsın o da bi bakıma suçlu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Ben bana gelip şöyle oldu böyle oldu bana asılındı diyen kızı anında terk ederim arkadaş. 6 yıldır sevgilim yok o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 başıma bunun çok enteresan bir versiyonu geldi. ne burada anlatasım var ne hatırlayasım. ama kısaca benim olduğumu bilerek yapıyorsa kol mesafesinden daha fazla yaklaşmasa iyi olur. xaenin hariç, biz sevgilileri paylaşıyoruz onla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 aquila said: takilmak anlamsiz boyle bi seye, yarin obur gun begendigin bi kizla tanismak istersen sen de yaoabilirsin, duzgun yaptiktan sonra yanlis veya ters bisey yok, ama yavsak sekilde terbiyesizce asilma varsa agzina tekme atarsin. adam olan zaten kiz yuz vermeyince uzatmaz. ve Cons said: kendini göster, görmezse gözüne vur. olayı çözecektir hakkaten. bence böyle şu an. baktın adam değil vur kır parçala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leira Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Çok var böyle densiz kendini bilmez.çok da kafaya takmamak lazım bence.'kız/erkek arkadaşın cevabı nolmuş' önemli olan bu elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 boyle bisey oldugunda cevap vericek olan sevdicektir. dicektir ki sevgili kardesim, ben xle cikiyorum ve sen gereksizsin. tabiki bilmedigin icin bagrinmak gibi bi niyetim yok ancak gordugun uzre basim bagli, diyip uninvite edicek. adam salca olmaya devam ederse, sen oturakli bi oturtcaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 1- sevgilisi olduğumu biliyor mu? 2- soruş şekli ne? 3- adamın tipi nasıl? 4- kızın üstü başı ne ayak? 5- ben olsaydım böyle bir şey yapmaz mıydım? bunlar da mühim sorular bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ASARIM!!! sdfsdf normal abi oalsı şeyler bunlar kimsenin alnında ben x le y le birlikteyim yazmıyor ki... haa asılan eleman arkası sağlam ters bi tipse şansına küscen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 funq said: 1- sevgilisi olduğumu biliyor mu? 2- soruş şekli ne? 3- adamın tipi nasıl? 4- kızın üstü başı ne ayak? 5- ben olsaydım böyle bir şey yapmaz mıydım? bunlar da mühim sorular bence 1) bilse nolur, bi insanla cikarak onu tapulamıyorsunuz. her an tekmeyi yeme serefine nail olabilirsiniz. 2)kibar sormasi adamin kendi yararina olur, zira kabalik bastan kaybettirir. öküz degilse biliyodur zaten. 3)yakisikli veya degil, onemli olan ic guzellik. 4)kizin ustu basindan sanane, bkz 1. madde 5)ben olsaydim, yapmazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 arkam var olm benim adhajsdghak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 dory said: 3)yakisikli veya degil, onemli olan ic guzellik. mhmhmhauhahuaauhauhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 keşke her yerde geçse o madde. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Sly-One said: dory said: 3)yakisikli veya degil, onemli olan ic guzellik. mhmhmhauhahuaauhauhahua quotelamaya üşenmiştim ya, sağol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 iç güzellik nedir ya haahhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ehue yok yakın arkadaşımın başına geldi de böyle bir olay herif hem sayko hem ilin yarısını taniyan bi adam çıktı.kızı da saplantı haline getirmiş. hani çok umutsuz duruma düşüon o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 böyle durumda kavga edersen zaten baştan ilişki bitmiş oluyor.sevdiceğin bu durumda sevdiğim birisi var ona göre demesi gerekiyor diğer durumda kuyruk sallarsa o ilişkinin temelleri hırs üzerine ilerler buda törpüler insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 iç güzellik oha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar