Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız/Erkek arkadaşınıza gelip asılmışlar..

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Sonra siz öğreniyorsunuz.
Diyor ki sevdiceğiniz: Canım bugün biri geldi. Masamıza oturmak için izin istedi. "Sakın yanlış anlamayın. bikaç gündür sizi görüyorum, çok güzel ve çok oturaklı bi kızsınız. Sizinle tanışmak istiyorum. hede hödö"dedi diyor. Bildiğiniz cesaret alıp olaya giriyor.

Tepkinizi merak ediyorum. Herşeyiyle yabancı bi adam/kadın gelip böyle yapıyo. Bu 1 kez de olmuyo. Olmaya da devam edicek. Nedir düşünceleriniz? İlişkinin cilvelerinden biri mi sadece?

Not: Leira hanım sen de yazıcaksın seni de duyalım.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
takilmak anlamsiz boyle bi seye, yarin obur gun begendigin bi kizla tanismak istersen sen de yaoabilirsin, duzgun yaptiktan sonra yanlis veya ters bisey yok, ama yavsak sekilde terbiyesizce asilma varsa agzina tekme atarsin. adam olan zaten kiz yuz vermeyince uzatmaz.

ve
Cons said:
kendini göster, görmezse gözüne vur.

olayı çözecektir hakkaten. bence böyle şu an. baktın adam değil vur kır parçala :)
Sosyal ağlarda paylaş

boyle bisey oldugunda cevap vericek olan sevdicektir.
dicektir ki
sevgili kardesim,
ben xle cikiyorum ve sen gereksizsin.
tabiki bilmedigin icin bagrinmak gibi bi niyetim yok ancak gordugun uzre basim bagli, diyip uninvite edicek.

adam salca olmaya devam ederse, sen oturakli bi oturtcaksin.
Sosyal ağlarda paylaş

funq said:
1- sevgilisi olduğumu biliyor mu?
2- soruş şekli ne?
3- adamın tipi nasıl?
4- kızın üstü başı ne ayak?
5- ben olsaydım böyle bir şey yapmaz mıydım?

bunlar da mühim sorular bence

1) bilse nolur, bi insanla cikarak onu tapulamıyorsunuz. her an tekmeyi yeme serefine nail olabilirsiniz.
2)kibar sormasi adamin kendi yararina olur, zira kabalik bastan kaybettirir. öküz degilse biliyodur zaten.
3)yakisikli veya degil, onemli olan ic guzellik.
4)kizin ustu basindan sanane, bkz 1. madde
5)ben olsaydim, yapmazdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...