Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlişki

SteelBB

Öne çıkan mesajlar

24 yaşındayım ve 34 yaşında biri ile birlikteyim. daha önce bendne büyük sevgililerim oldu ama 10 yaş büyüğü olmamıştı. ve gördümkü kadın 20 yaşındada aynı 30 yaşındada aynı. sadece onlara gide yol değişiyor. ve bir sanat icra etmeniz gerekiyor cidden. benim gibi düşünenler varmı diye merak ettim. paylaşsam paylaşsam paticikte paylaşırım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

bencede biraz gereksiz ve mesaj kaygılı olmuş bu topic.
said:
ve gördümkü kadın 20 yaşındada aynı 30 yaşındada aynı. sadece onlara gide yol değişiyor. ve bir sanat icra etmeniz gerekiyor cidden.

öyle olmasa bir tane 30 yaşında kadınla birlikte oldun diye böyle bi genellemeye ulaşıp, bunu forumlara dökme ihtiyacı duymazdın yanılıyor muyum?
Sosyal ağlarda paylaş

:) yok evlilik gibi bir durum söz konusu değil. ki yanıma yakışmayan birini ne ben isterim nede o değilmi. neyse fikirler az da olsa özleri aynı. bende görsem böyle bir yazı, kendi yaşında kimsemi kalmadı derdim. ama işte bir zaman sonra herşeyi geçiyorsun beynini tatmin etmiyor hiç birşey. ozman istiyorsunki karşındaki leb demeden seni anlasın. Hayat ateşinde biraz pişmiş olsun. birazda seçiçiysen işler sarıyor. ama bulursan böyle birini diyorsunki varsın olsun elalem ne derse desin. ki günümz medyasında bile oldukça var bu tip olaylar. ama sanırım geçmişimizden gelen dayatmalar yüzünden asla geniş açılı yaklaşamayacağız bu tip konulara.
Sosyal ağlarda paylaş

Bombi said:
said:
ve gördümkü kadın 20 yaşındada aynı 30 yaşındada aynı. sadece onlara gide yol değişiyor. ve bir sanat icra etmeniz gerekiyor cidden.

öyle olmasa bir tane 30 yaşında kadınla birlikte oldun diye böyle bi genellemeye ulaşıp, bunu forumlara dökme ihtiyacı duymazdın yanılıyor muyum?

en başta 1 tane 30 yaşında kadın benzetmesini kendine yakışık bulacaksan benim konuma yaz.
ne topicler gördüm. ve kendi kişiselimi burda paylaşıcak kadar hakkım var diye düşünüyorum. ama sende biraz alınganlık sezdim neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

yok yaw dayatma falan değil. 3-5yaş büyük birileriyle ben de takıldım ama 10yaş biraz fazla. ben düşünüyorum şimdi (burada karakter ve hayattan alınan zevk önemli) 10yaş üstüm bir kadın benim yaptıklarımı yapmaz (ki ben senden büyüğüm) aynı adı almaz. he tabi ben de onun yaptıklarından tad almam fazla..

siz eğleniyorsanız gerisi dert değil zaten. önemli olan keyifli olması, huzurlu olması falan filan.. iyi niyet dilekler
Sosyal ağlarda paylaş

SteelBB said:
Bombi said:
said:

en başta 1 tane 30 yaşında kadın benzetmesini kendine yakışık bulacaksan benim konuma yaz.

ne topicler gördüm. ve kendi kişiselimi burda paylaşıcak kadar hakkım var diye düşünüyorum. ama sende biraz alınganlık sezdim neyse.

tabiiki kişiselini paylaşabilirsin hiçbir lafım yok ona. Bende sadece kişisel görüşümü paylaştım zaten?
Alınganlık olabileceğini sanmıyorum zaten erkek değilim.

"en başta 1 tane 30 yaşında kadın benzetmesini kendine yakışık bulacaksan benim konuma yaz."

bu cümleyiyse anlamadım?
ama neyse
siz mutluysanız ne güzel >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

bi arkadaşım vardı bırak kendinden küçük hatunu , yaşıt olanıyla bile birlikte olmazdı..konuşurduk sürekli lan oluum neden fln die.. cevabı şu olurdu kızım sıkmıolar şunu yap bunu yap die çok daha olumlular olaylara karşı fln bi ton iyi yönlerini sayardı.. 3 sene snra artık evlenmek istiyorum dedi ama geçmişinde sürekli kendinden büyüklerle takıldığından adı jigoloya çıkmıştı bile.. kız bulamıo kendine şimdi..sen böylesin demiorum insanların ne dediği de pek umrunda değildir ki bnm de çoğu zaman ne dedikleri umrumda olmaz. ama ilerisini düşünmek böyle bir konuda yararına olabilir diye düşünüorum..
Sosyal ağlarda paylaş

@obsesifik:

Tabi öyle bir düşünce herkezin aklında geçebilir normal. ki dış dünyayı düşünürsek eğer mutlu olamıyacağımız gün gibi ortada. ama o arkadaşın cidden güzel ve gerçekçi şeyler söylemiş. ve evet ilerisi için iş çıkmaza giriyor. ozman diyorumki "ölümlü dünya bu gün varız yarın yokuz" nasıl mutluysak öyle varız. öyle varolmalıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

he bu dediklerim böle bi ilişkiyi desteklediğim anlamına da gelmesin.. ki desteğe de pek ihtiyacın yok o yüzden rahat konuşuyorum yanlış anlama lütfen.. bu sadece erkeklerin küçük olması olayı değil ,kadınların çok küçük erkeklerin büyük olmalarına da karşıyım.. hatta ona daha da karşıyım kızın babası gibi kalıolar yanlarında görüntü kirliliği gibi gelio bana..
Sosyal ağlarda paylaş

tarz meselesi.23 yaşındayım.hep kendimden büyük bayanlara ilgi duydum.15 yaşındaykende böyleydi.yeterince olgunsanız bi şekilde siz onları onlar da sizi buluyorlar.uzun ömürlü olmuyor ama yaşananlar 2 tarafıda mutlu ediyor.tabi 2 tarafında ciddi düşünmemesi lzm.evlilik falan karışık olaylar.

yaş kompleksi saçma birşey.ooo o kadın 30 yaşında napıon sen diyenleri anlamıorum.iki taraf memnunsa kime ne.ayrıca sonuçta evlenmiyosun.kaybedicek birşeyin yok.
hayatta herşeyi yaşamak tatmak lzm.
benden kucukler, yaşıtlarım ,benden buyukler,benden daha da büyüklerle ilişkilerim oldu.asla da pişman olmadım.birşeyde kaybetmedim

20 yaşındaki kızın olgunlugu ile 30 yaşındaki kadının olgunlugunu yaşamak lzm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...