SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 24 yaşındayım ve 34 yaşında biri ile birlikteyim. daha önce bendne büyük sevgililerim oldu ama 10 yaş büyüğü olmamıştı. ve gördümkü kadın 20 yaşındada aynı 30 yaşındada aynı. sadece onlara gide yol değişiyor. ve bir sanat icra etmeniz gerekiyor cidden. benim gibi düşünenler varmı diye merak ettim. paylaşsam paylaşsam paticikte paylaşırım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 edit : çok gereksiz bir post olmuş. Anlaşabiliyorsanız ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ortada böyle bir durum söz konusu değil. rencide edici olmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 evlenirseniz zengin olursunuz. oyle derler eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 MILF MILF!! kadın 20yaşında evlenip çocuk yapsa 13-14 yaşında bi çocuğu olur. sen ise 24.. yok sana bişi demiyorum da beraber dışarı falan çıksanız diğer çiftlerin çocuklarıyla aran çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bencede biraz gereksiz ve mesaj kaygılı olmuş bu topic. said: ve gördümkü kadın 20 yaşındada aynı 30 yaşındada aynı. sadece onlara gide yol değişiyor. ve bir sanat icra etmeniz gerekiyor cidden. öyle olmasa bir tane 30 yaşında kadınla birlikte oldun diye böyle bi genellemeye ulaşıp, bunu forumlara dökme ihtiyacı duymazdın yanılıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 yamuluyormusun? *sakın üstüne alınma öylesine diyesim geldi kendimi tutamadım* milf milf iyidir koç devam et aynı yolda bişi olursa daha cocuktum dersin işin içinden çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 :) yok evlilik gibi bir durum söz konusu değil. ki yanıma yakışmayan birini ne ben isterim nede o değilmi. neyse fikirler az da olsa özleri aynı. bende görsem böyle bir yazı, kendi yaşında kimsemi kalmadı derdim. ama işte bir zaman sonra herşeyi geçiyorsun beynini tatmin etmiyor hiç birşey. ozman istiyorsunki karşındaki leb demeden seni anlasın. Hayat ateşinde biraz pişmiş olsun. birazda seçiçiysen işler sarıyor. ama bulursan böyle birini diyorsunki varsın olsun elalem ne derse desin. ki günümz medyasında bile oldukça var bu tip olaylar. ama sanırım geçmişimizden gelen dayatmalar yüzünden asla geniş açılı yaklaşamayacağız bu tip konulara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Bombi said: bencede biraz gereksiz ve mesaj kaygılı olmuş bu topic. said: ve gördümkü kadın 20 yaşındada aynı 30 yaşındada aynı. sadece onlara gide yol değişiyor. ve bir sanat icra etmeniz gerekiyor cidden. öyle olmasa bir tane 30 yaşında kadınla birlikte oldun diye böyle bi genellemeye ulaşıp, bunu forumlara dökme ihtiyacı duymazdın yanılıyor muyum? en başta 1 tane 30 yaşında kadın benzetmesini kendine yakışık bulacaksan benim konuma yaz. ne topicler gördüm. ve kendi kişiselimi burda paylaşıcak kadar hakkım var diye düşünüyorum. ama sende biraz alınganlık sezdim neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 yok yaw dayatma falan değil. 3-5yaş büyük birileriyle ben de takıldım ama 10yaş biraz fazla. ben düşünüyorum şimdi (burada karakter ve hayattan alınan zevk önemli) 10yaş üstüm bir kadın benim yaptıklarımı yapmaz (ki ben senden büyüğüm) aynı adı almaz. he tabi ben de onun yaptıklarından tad almam fazla.. siz eğleniyorsanız gerisi dert değil zaten. önemli olan keyifli olması, huzurlu olması falan filan.. iyi niyet dilekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Heh, valla yorumsuz, yaşıtım dışında kimse ile çıkmadım, öpmedim, sevmedim felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 anlasıyorsanız sorun yok,sorun cıkartmaya da gerek yok mutluysan devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 dasaaa said: siz eğleniyorsanız gerisi dert değil zaten. önemli olan keyifli olması, huzurlu olması falan filan.. iyi niyet dilekler Teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel değindin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 SteelBB said: Bombi said: bencede biraz gereksiz ve mesaj kaygılı olmuş bu topic. said: ve gördümkü kadın 20 yaşındada aynı 30 yaşındada aynı. sadece onlara gide yol değişiyor. ve bir sanat icra etmeniz gerekiyor cidden. öyle olmasa bir tane 30 yaşında kadınla birlikte oldun diye böyle bi genellemeye ulaşıp, bunu forumlara dökme ihtiyacı duymazdın yanılıyor muyum? en başta 1 tane 30 yaşında kadın benzetmesini kendine yakışık bulacaksan benim konuma yaz. ne topicler gördüm. ve kendi kişiselimi burda paylaşıcak kadar hakkım var diye düşünüyorum. ama sende biraz alınganlık sezdim neyse. tabiiki kişiselini paylaşabilirsin hiçbir lafım yok ona. Bende sadece kişisel görüşümü paylaştım zaten? Alınganlık olabileceğini sanmıyorum zaten erkek değilim. "en başta 1 tane 30 yaşında kadın benzetmesini kendine yakışık bulacaksan benim konuma yaz." bu cümleyiyse anlamadım? ama neyse siz mutluysanız ne güzel >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 alınganlık konusunda bayan oldğunu kastetmiştim. benzetme konusuda. senin için "1 30 yaşındaki kadın" bezetmesini yapmsa hoşnut olurmusun babındaydı. ama tşk ederim yorumun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bi arkadaşım vardı bırak kendinden küçük hatunu , yaşıt olanıyla bile birlikte olmazdı..konuşurduk sürekli lan oluum neden fln die.. cevabı şu olurdu kızım sıkmıolar şunu yap bunu yap die çok daha olumlular olaylara karşı fln bi ton iyi yönlerini sayardı.. 3 sene snra artık evlenmek istiyorum dedi ama geçmişinde sürekli kendinden büyüklerle takıldığından adı jigoloya çıkmıştı bile.. kız bulamıo kendine şimdi..sen böylesin demiorum insanların ne dediği de pek umrunda değildir ki bnm de çoğu zaman ne dedikleri umrumda olmaz. ama ilerisini düşünmek böyle bir konuda yararına olabilir diye düşünüorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 @obsesifik: Tabi öyle bir düşünce herkezin aklında geçebilir normal. ki dış dünyayı düşünürsek eğer mutlu olamıyacağımız gün gibi ortada. ama o arkadaşın cidden güzel ve gerçekçi şeyler söylemiş. ve evet ilerisi için iş çıkmaza giriyor. ozman diyorumki "ölümlü dünya bu gün varız yarın yokuz" nasıl mutluysak öyle varız. öyle varolmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 tabiki öyle mutluysan ve mutluysanız ilerisi için de pek bir sorun teşkil etmeyebilir bence.. tabi aileler işin içine girince muhtemel olarak sorun yaşarsınız.. ama dediğin gibi bugün varız yarın yokuz.. içinden geçen neyse onu yap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 vayanasını neler dönmüş serhat ya -fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 dediğim gibi evlilik aile vs. gibi durumlar söz konusu değil. zaten bir tercih sebebimde bu. rahatlık. evlilik hep korkutmuştur beni. ve evet önemli olan mutluluk. umarım herkez bir yerlerden bir şekilde yakalar. saol yorumun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 abi daha dur 1.5 sayfa olmuş. gece yarısını geçsin saat asıl o zaman neler dönecek burda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 he bu dediklerim böle bi ilişkiyi desteklediğim anlamına da gelmesin.. ki desteğe de pek ihtiyacın yok o yüzden rahat konuşuyorum yanlış anlama lütfen.. bu sadece erkeklerin küçük olması olayı değil ,kadınların çok küçük erkeklerin büyük olmalarına da karşıyım.. hatta ona daha da karşıyım kızın babası gibi kalıolar yanlarında görüntü kirliliği gibi gelio bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Kafan rahatsa problem yok. Sonucta soyle bi güzelliği var bu ilişkinin kadın senden duygu ve düşünce dısında hiçbir umdugu sey yoktur yani sadece seninle beraber olmak için yanındadır bu da bardagın dolu tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 tarz meselesi.23 yaşındayım.hep kendimden büyük bayanlara ilgi duydum.15 yaşındaykende böyleydi.yeterince olgunsanız bi şekilde siz onları onlar da sizi buluyorlar.uzun ömürlü olmuyor ama yaşananlar 2 tarafıda mutlu ediyor.tabi 2 tarafında ciddi düşünmemesi lzm.evlilik falan karışık olaylar. yaş kompleksi saçma birşey.ooo o kadın 30 yaşında napıon sen diyenleri anlamıorum.iki taraf memnunsa kime ne.ayrıca sonuçta evlenmiyosun.kaybedicek birşeyin yok. hayatta herşeyi yaşamak tatmak lzm. benden kucukler, yaşıtlarım ,benden buyukler,benden daha da büyüklerle ilişkilerim oldu.asla da pişman olmadım.birşeyde kaybetmedim 20 yaşındaki kızın olgunlugu ile 30 yaşındaki kadının olgunlugunu yaşamak lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kafalar rahat olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar