GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Yahu kafayı yiyecem 23 dakikadır susmadı alarm offf eriyorum bu ne büyük bir eziyettir yemin ederim bir insana yapılabilecek en büyük işkencelerden biri pencereden bakıyorum yola park edilmiş demek sahibi gelecek onun bir süre sonra burdaki bi kafeye geçmiştir zaten sinirliyim sestende kafam şişti inim bi sövim falan rahatlayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 polisi ara :) takip et arabayı gelince sahibine çat (how i met your mother sezon 2 bölüm bilinmiyor :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 gerek yok, gelsin aşşağıya iner çatarım esnaflar falan beni tanıyo zaten yiyosa bişey yapsın off nası sinirliyim anlatamam -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 havali tufek al ottugune deysin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 yumurta at üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 baba al taşı indir camını aracın öttüğüne deysin bari bende deli olurum öyle şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 galatasaray bayrağı as maç günü kadıköye bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 geçen gece 3 de bizim evin önünde 1.5 saat öttü bi alarm. Tüm mahalle sokağa indi hatta polis bile geldi. Sonunda bi adam balkona çıktı tuşa bastı kapattı. Ufak çaplı bir linç yaşatacaktık kendisine ama polis bize bırakmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 git öldür adamı nası olsa esnaf taniomuş seni bişi yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Madem bakmayacaksın ne diye alarm takarsın ki arabaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 bu gibi durumlarda keşke polise haber verilebilse. berbat bi durum. polis artık çeker mi, kırar mı bilmem.. keşke böyle bir yetkileri olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Polis bütün işi gücü bırakıp alarmı öten araba peşinde mi koşucak,olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 bu suçtur arkadaşlar polis ilgilenir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 alarmı sök, sahibine tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 olum kaç saat olmuş susmuştur artık heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 senko said: git öldür adamı nası olsa esnaf taniomuş seni bişi yapamaz SDGKODOGKAOGASFGASDFDSAGGFDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 küçükkene yandaki evin otoparkında bi arabanın alarmı 5gün aralıksız çalmıştı. düşünsene 5 gün yahu. sahibi de tatildeydi. en sonunda sahibi tatilden döndü geldi kapattı alarmı. akü de bitmedi şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ahaha 5 gün efsaneymiş.burda ders olsn diye bi anahtarla beni boya diye kazıyolar üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 yuh ne aküymüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 başlıktan araba alarmı ismail yeka "allah belanı versin" şeklinde çalıyor anlamı yakaladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 17:05 mesajı busaatte atmışsın alarmın bu saatlerde öttüüğünü farzediyorum. peki sabaha karşı 5-6 gibi -muhtemelen bi dükkana ait- alarm yarım saat boyunca susmadan VİÜÜÜVİÜÜVÜVİÜÜVİÜÜÜ diye ötse naparsın? yemin ediyorum dışarı çıkıp alarmı bulup evdeki beyzbol sopasıyla kafasına kafasına indircektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 abi balkondan aşşaa bi güzel işe, olmadı in aşşaa arabanın üstüne bi güzel zıç. Olmadı AŞIKMEMO gibi attır aşaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Çok gıcık olurum böyle şeylere arabana bakmıyacaksan ne diye taktırıyosun o alarmı hakediyosun yani.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 her arabanın alarm sesi aynı bide galiba bi tanesi çalınca adamlar oturuyo ya benimki diildir karşı apartmanınkinindir diye kimse bi tarafına sallamıyo. lan ya senin arabaysa mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ahah güzel tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar