aritra Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 nedendir yahu bu. içiyorum, bi bakıyorum resme guernica'yı coverlamışım. hehe.. nedenini anlamıyorum. insanın kendini aşması günah mı şimdi? günahsa günah. farklı bi boyuta geçiyoruz sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 nei içtiine bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 içmekle alkolden bahsediyosak.eskiden öğretim yöntemi olarak bile kullanılmış alkol..içince öğrenci rahatlıo affective filterı aşşağa düşüyo ,tüm duyargaları açılıyo ve öğreniyo:D süper dimi hala kullanılsın diorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ben sarhoş olunca çok ii ingilizce konuşuom :D walla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 kilit pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UuR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 eregorn2 said: ben sarhoş olunca çok ii ingilizce konuşuom :D walla bak bana da oluyo aynısı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bi sanatçı vardı cıgara içmeden çizemiyorum derdi, bende 1 birada araba kullanırken cizgiden çıkıyorum ama masa başında 8-10 duble rakıyı içebiliyorum. konsantremi bozuyor dikkatimi dağıtıyor, üstüne mantıklı karar vermemi sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 biraz içince acayip pvp yapıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 kararında içince verim artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 fizik çalışırken olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Arkadaşımın şöyle bir tezi vardı: Bali çektiğinde beynin normal kapasitesini aşar ve bali çeken insanlar aralarında telepatik konuşmaya başlar. Denemedim, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ballmer Peak onun adı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 hahah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 fdgdfgsdfdfgsfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 xunn said: Ballmer Peak onun adı beyler. Var abi böyle birşey. Yeterince içmezsen uyku bastırıyor uyuyorsun, çok içersen sarhoş oluyorsun ne yaptığını hatırlamıyorsun. Tam ayarında içersen öyle bir enerji geliyor ki koltuğun üstünde ayakta durarak kod yazdığımı bilirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bir çin atasözü derki: "Erken kalkmayan avrat, söz dinlemeyen evlat, mahbuzla gitmeyen at kapında varsa kaldır at" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ben de içince daha iyi sevişirim mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yaw alkol aldıgın zaman odaklanmak onemli. bişeye odaklanmak zorlasıyo ama bi kere odaklandıgında da kopman cok zor oluyo tum beynini o işe yonlendirmiş oluyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 xunn özetlemiş olayı önceden bana derlerdi inanmazdım. kendim de uygulayıp başarı sonuç aldığımı görünce inanıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 işte bu yüzden bir fransız atasözü şöyle demektedir: Pırıl pırıl gökkuşağını görmek için önce yağmuru yaşamak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 kermit eline dunya atasözleri sözlugu falan mı aldın.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Temiz bir vijdan kadar yumusak bir yastık yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yoo benimki kaz tüyü mükemmel yumuşacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 pardon abi bilemedim ben rahatsız ettik heralde saygılar...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 alkollüyken ders çalışmak çok zevkli oluyo da sabaha bişi hatırlamıosun. o kadar da kafam düşmüştü anasını satiim kasarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar