adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 evet Fenerbahçe ligin ilk maçlarını kaybeder genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 guiza defol git amatör kümede oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 nocom said: 2-0 die hatırlıorum skoru olabilir.manevi amcamın her pozisyon sonrası sinir krizleri hala gözümün önünde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Deivid'in eksikliği ne sonuçlar doğuruyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Madcat said: ama haftanın en kötü yönetilen maçlarından birisiydi. abi bismillah daha kaç maç oynandı ki? Oynananlardan da kaçını izledin de yardırdın bu yorumu? Ha bu arada Antep imbaydı, 5 olmazdı, ama kazanacağı çok belliydi. Gol geç geldi, bi de penaltıyı yedi hakem. 1-0'a bağlandı maç. Bi de Kazım'ın bi penaltı pozisyonu var, kritik. Hakem orada yedi sanki Fener'in penaltısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 2.5 maç izledim daha fiyasko olmaz diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 kanat yok takımda ya, önliberodan ziyade kanat eksikliği daha fazla bana kalırsa. uğur boral sevilla maçlarından bu yana bir şey yapmadı, o maçın kredisiyle yaşıyor hala. kazım da ne zaman ne yapcağı belli değil, ama yine de uğur kadar sırıtmıyor o. sağlam bir sol açık alabilsek bari transfer dönemi bitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Maçı izlemedim eve yeni geldim daha , FB'nin orta sahası Uğur-Emre-Alex-Colin miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ULUSOY İSTİFA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 BulletRide said: Maçı izlemedim eve yeni geldim daha , FB'nin orta sahası Uğur-Emre-Alex-Colin miydi? volkan gökhan edu lugano carlos maldonado emre kazim uğur alex güiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 deivid'in eksikliği böyle şeyler doğuruyorsa, 4 ay boyunca fenerbahçe maç kazanamaz. hele böyle oynamaya devam ederse imkansız. orta sahasında defans yapacak bir tane bile adam yok. fenerbahçe kötü yolda. işleri zor. bu şekilde devam ederlerse aragones afaroz edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 semihe yazık adam gene yedek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ben olsam çeker giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 yaw su an gitmeye kalksa ne bile italyadan udinese almanyadan bochum ingiltereden aston villa falan bole orta kısım takımlara gidebilir belki orda da yedek kalır sonradan girer ama en azından orda yedek bekler yazık adama yaw cidden yazık. ben olsam da coktan cekip gitmiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sözlesme imzalamadan once taliptik fenerbahce gene bos vaadlerle kandırdı cocugun aklını celdi dogal olarak semih te kaldı klübünde, alın guizanın ne oldugunu gorduk kezman aranır olmus fdgdf semih güizadan iyi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Valla Guiza şu ana kadar oynanan maçlarda bir varlık gösteremedi çok, ileride ne olur bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 khala said: ULUSOY İSTİFA! >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Bir beşiktaşlı olarak ben bile fenerin eksiklerini daha iyi biliyorum.BUgün rıdvan ne güzel konuştu ntv de.Fenerbahçenin olması gereken orta saha 3 lüsü emre-aurelio-appiah tır.BUnlardan 1 tanesi formsuz ve güçsüz,diğer ikisi zaten kulüpten ayrıldı.Yerlerine adam yok.4-3-1-2 oynaması gereken takım 4-4-1-1 oynuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 geçen sene avrupa gelen başarıdan oluo bunlar hep.bi kucumseme havası var.yaptıgı transferler tamamen gösterişe dayalı.yararlı oldugundan değil.fenere başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Emre'ye iyi oynadı diyenler de olmuş, e kardeşim insaf, herif bütün maç eli belinde dolandı, oraya yürü, buraya yalandan iki depar, sahada 90 dakka nasıl kaldı anlayabilmiş değilim. Maldonado bile daha fazla mücadele etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ya şu hakemleri falan karıştırmayın artık. geçen sene üst üste ne kadar hata yapıldı beşiktaş maçlarında bi bok değiştiği yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Yalnız Guiza hemen öğrenmiş arkadaşlarından hakeme gözlük yaptı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 hakem falan neyse de antep de çok iyi oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 her sene her sene ilk hafta puan kaybedilmezki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 garibim semih. çok üzülüyorum bu çocuğa ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar