Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Gaziantepspor-Fenerbahçe 23.08.08 21:45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Madcat said:
ama haftanın en kötü yönetilen maçlarından birisiydi.

abi bismillah daha kaç maç oynandı ki?
Oynananlardan da kaçını izledin de yardırdın bu yorumu?

Ha bu arada Antep imbaydı, 5 olmazdı, ama kazanacağı çok belliydi. Gol geç geldi, bi de penaltıyı yedi hakem. 1-0'a bağlandı maç.

Bi de Kazım'ın bi penaltı pozisyonu var, kritik. Hakem orada yedi sanki Fener'in penaltısını.
Mesaj tarihi:
kanat yok takımda ya, önliberodan ziyade kanat eksikliği daha fazla bana kalırsa. uğur boral sevilla maçlarından bu yana bir şey yapmadı, o maçın kredisiyle yaşıyor hala. kazım da ne zaman ne yapcağı belli değil, ama yine de uğur kadar sırıtmıyor o. sağlam bir sol açık alabilsek bari transfer dönemi bitmeden.
Mesaj tarihi:
deivid'in eksikliği böyle şeyler doğuruyorsa, 4 ay boyunca fenerbahçe maç kazanamaz. hele böyle oynamaya devam ederse imkansız. orta sahasında defans yapacak bir tane bile adam yok.

fenerbahçe kötü yolda. işleri zor. bu şekilde devam ederlerse aragones afaroz edilir.
Mesaj tarihi:
yaw su an gitmeye kalksa ne bile italyadan udinese almanyadan bochum ingiltereden aston villa falan bole orta kısım takımlara gidebilir belki orda da yedek kalır sonradan girer ama en azından orda yedek bekler yazık adama yaw cidden yazık.

ben olsam da coktan cekip gitmiştim...
Mesaj tarihi:
sözlesme imzalamadan once taliptik fenerbahce gene bos vaadlerle kandırdı cocugun aklını celdi dogal olarak semih te kaldı klübünde, alın guizanın ne oldugunu gorduk kezman aranır olmus fdgdf

semih güizadan iyi adam
Mesaj tarihi:
Bir beşiktaşlı olarak ben bile fenerin eksiklerini daha iyi biliyorum.BUgün rıdvan ne güzel konuştu ntv de.Fenerbahçenin olması gereken orta saha 3 lüsü emre-aurelio-appiah tır.BUnlardan 1 tanesi formsuz ve güçsüz,diğer ikisi zaten kulüpten ayrıldı.Yerlerine adam yok.4-3-1-2 oynaması gereken takım 4-4-1-1 oynuyor...
Mesaj tarihi:
geçen sene avrupa gelen başarıdan oluo bunlar hep.bi kucumseme havası var.yaptıgı transferler tamamen gösterişe dayalı.yararlı oldugundan değil.fenere başarılar dilerim
Mesaj tarihi:
Emre'ye iyi oynadı diyenler de olmuş, e kardeşim insaf, herif bütün maç eli belinde dolandı, oraya yürü, buraya yalandan iki depar, sahada 90 dakka nasıl kaldı anlayabilmiş değilim. Maldonado bile daha fazla mücadele etti.
  • Yeni Oluştur...