Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Gaziantepspor-Fenerbahçe 23.08.08 21:45

Lingam

Öne çıkan mesajlar

Madcat said:
ama haftanın en kötü yönetilen maçlarından birisiydi.

abi bismillah daha kaç maç oynandı ki?
Oynananlardan da kaçını izledin de yardırdın bu yorumu?

Ha bu arada Antep imbaydı, 5 olmazdı, ama kazanacağı çok belliydi. Gol geç geldi, bi de penaltıyı yedi hakem. 1-0'a bağlandı maç.

Bi de Kazım'ın bi penaltı pozisyonu var, kritik. Hakem orada yedi sanki Fener'in penaltısını.
Sosyal ağlarda paylaş

kanat yok takımda ya, önliberodan ziyade kanat eksikliği daha fazla bana kalırsa. uğur boral sevilla maçlarından bu yana bir şey yapmadı, o maçın kredisiyle yaşıyor hala. kazım da ne zaman ne yapcağı belli değil, ama yine de uğur kadar sırıtmıyor o. sağlam bir sol açık alabilsek bari transfer dönemi bitmeden.
Sosyal ağlarda paylaş

deivid'in eksikliği böyle şeyler doğuruyorsa, 4 ay boyunca fenerbahçe maç kazanamaz. hele böyle oynamaya devam ederse imkansız. orta sahasında defans yapacak bir tane bile adam yok.

fenerbahçe kötü yolda. işleri zor. bu şekilde devam ederlerse aragones afaroz edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir beşiktaşlı olarak ben bile fenerin eksiklerini daha iyi biliyorum.BUgün rıdvan ne güzel konuştu ntv de.Fenerbahçenin olması gereken orta saha 3 lüsü emre-aurelio-appiah tır.BUnlardan 1 tanesi formsuz ve güçsüz,diğer ikisi zaten kulüpten ayrıldı.Yerlerine adam yok.4-3-1-2 oynaması gereken takım 4-4-1-1 oynuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...