cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 o zaman muhtelif dillerde çeviri yapabilicek ayrdımcı arkadaşlar için ilan vericem bi daha paticiğe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 o zaman ben simdiden iş istiyim rusça ile fransızca ders alıcam okul basladıgında yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 harbiden ben de hiç sanmıyorum iş hayatına ayak uydurabileceğimi. 3 yıl sonra ggyim basbaya. grafik tasarım ne bok yiyicem bu ülkede ben. tabelacı falan olurum. ingilizce öğretmeninin de iş bulamaması garip aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 walla bu ülkede hiçbişi garip diil arkadaşlar..kpss gibi salak bi sınav ve böyle bi sistem olduktan,devlet kendi mezun ettiği öğretmeni yine de sınamaya gerek duyduktan sonra hiçbişeye şaşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 kpss amacı sınamak değil ki sınırlı olan kontejyana en iyileri sokmak. dipnot : bi de torpil koymak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ben böyle ayrı bir bölüm açmayı önermeyi düşünüyordum. İş Hayatı diye ayrı bi bölüm açsak, muhabbetleri oradan yapsak mesela. İleride çok yardımcı olur bu bize, atıyorum x kişisi y şirketinde çalıştığını yazar biz de staj için torpil isteriz falan filan. Komünite falan güzel de para da lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 öyle bişi yok işte.demek istediğim de bu sen eğer mezun ediyosan iyiler kötüler yoktur hepsi öğretmenlik için eyterli kapasiteye sahiptir.. kısır döngü aslında direk,yok 50 üniversite daha açıcaz diyip millete hizmet ediyorum görüntüsü çizmekle olmuo..açıyuo üniversiteyi,adam gibi öğretim elemanı bile yok,sonra mezun ediyo sonra aralarından iyileri seçicez diyo..karpuz mübarek ayy çok sinirlendim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Letsgetthesunshine said: kpss amacı sınamak değil ki sınırlı olan kontejyana en iyileri sokmak. dipnot : bi de torpil koymak tabi. ingilizce öğretmeni matematik sorusu çözerek alanında en iyi olduğunu kanıtlıyacak,evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ya iyi güzel de o 50 üni. cıkan ogretmen adaylarını istihdam yaratamıyor kpss nin de cıkıs noktası bu zaten. ha söyle bi durum daha var kusura bakma ama iki eksi bi artı ederden yola cıkılarak bi yerden de iyi oluyor adam ite kaka +3 bilemedin af ile +5 olup okulu bitiriyor sonra sen öğretmen olarak bundan medet um mantıklımı sence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 işte demek istediğim de bu.. yine kendi sistemlerinin çarpıklığının cezasını çeken biz oluyoruz..eğitim kalitesi vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Ama 4yıllık ların iş bulması zor oluyo yaw.Arkadaşım 4 yıl iktisat okudu,belki 20 den fazla büyük yere başvuru yaptı,bir çoğundan haber yok,verenlerde red cevabı vermiş. Bende ona çok tanımadığım ama üst seviyelerdeki birinden referans istedim(ki vermek zorundaydı zaten).Bakalım ne olacak. @Cereb Sende izmirdeki ingilizce kurslarına öğretmenlik yapmayı deniyebilirsin,sayıları her geçen gün artıyo.Ve aldığın kur sayısına göre(elem,intermediate,upper)aldığın maaş da artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 amerikan kültür derneği bilmem ne gibi ingilizce kursları alıyolar öretmenleri. bi dene şansını. ama patiden iş istiyecek konumdaysan vay haline : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 :D walla şansımı deniyim dedim belki bi dayısı olan vardır diye ama foss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 pati bana kari bul lan allahsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 bi arkadaşımdan aldığım bilgiyi paylaşim. moral bozucu biraz ama. kriz beklentisi varmış, iş piyasası da durgunmuş. bu aralar iş bulmak gerçekten bayağı bi zor. 1 aydır aynı ilanları görüyorum nette. yeni bi ilan yok. hayırlısı deyip bekliyoruz öyle. dersane öğretmeni olmak istemiyorum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 kolay gelsin vallahi, üniversite sonrasında iş bulmak ve aramak gerçekten zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 @Sir Clexcier : yanlış yere baktın koçum : ))) @cerebralis : ülke şartları sende haklısın valla : )) belli olmaz ama nerden ne geliceği :P @oper : boşuna okumasam mı acaba ? en geçerli meslek berberlik falan onun içinde yaş geçti be ne halt yesem acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 okuma hevesli adamın aklını ben bu kadar gereksiz bir eylem olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 aile zoru be düştük bu yola işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sevgililer banlansın bu ne lem ne biçim muhabbet dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Letsgetthesunshine said: ya iyi güzel de o 50 üni. cıkan ogretmen adaylarını istihdam yaratamıyor kpss nin de cıkıs noktası bu zaten. ha söyle bi durum daha var kusura bakma ama iki eksi bi artı ederden yola cıkılarak bi yerden de iyi oluyor adam ite kaka +3 bilemedin af ile +5 olup okulu bitiriyor sonra sen öğretmen olarak bundan medet um mantıklımı sencegeçirmicek abicim o zaman,vermeyecek diplomayı adam edene kadar.dediğimin mantığı var mı abi?adama gerekcek tek matematik yazılı kağıdı okurken toplama yapmak için olan ama sen bu adamın işe girip girmeyeceğine ya da zaten işte olanın da kıdemine bu tarz bir şeyle karar veriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 valla yolun başında olanlara sesleniyorum burdan. üni falan okumayın abicim. gidin 2 yıllık mesleki bi okul okuyun. elinizde işiniz olur. kalifiye eleman olursunuz ama olsun. meslek edinmeye bakın bir an önce. üni okuyunca bişe olmur artık. eskidendi o üni bitirince şirketler kapıyodu havada ayakları. ha yok ben master de kasarım diyosanız o zaman okuyun. param olsa direk kuaför açardım. deli para var. parası olan açsın. ruhsat alabiliyosanız bar açın ya da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 dolu iş var be güzel ablam niye rulo yapıosun yani yazık kendine . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 al sana iş buldum bi tane :D http://www.yenibiris.com/Applicant/sirket_bilgileri_gizlidir/bilgisayar_chat_operatoru/190269.ilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar