Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik bana iş bul!!!

cerebralis

Öne çıkan mesajlar

Ben böyle ayrı bir bölüm açmayı önermeyi düşünüyordum. İş Hayatı diye ayrı bi bölüm açsak, muhabbetleri oradan yapsak mesela. İleride çok yardımcı olur bu bize, atıyorum x kişisi y şirketinde çalıştığını yazar biz de staj için torpil isteriz falan filan. Komünite falan güzel de para da lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bişi yok işte.demek istediğim de bu sen eğer mezun ediyosan iyiler kötüler yoktur hepsi öğretmenlik için eyterli kapasiteye sahiptir..
kısır döngü aslında direk,yok 50 üniversite daha açıcaz diyip millete hizmet ediyorum görüntüsü çizmekle olmuo..açıyuo üniversiteyi,adam gibi öğretim elemanı bile yok,sonra mezun ediyo sonra aralarından iyileri seçicez diyo..karpuz mübarek
ayy çok sinirlendim:)
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyi güzel de o 50 üni. cıkan ogretmen adaylarını istihdam yaratamıyor kpss nin de cıkıs noktası bu zaten. ha söyle bi durum daha var kusura bakma ama iki eksi bi artı ederden yola cıkılarak bi yerden de iyi oluyor adam ite kaka +3 bilemedin af ile +5 olup okulu bitiriyor sonra sen öğretmen olarak bundan medet um mantıklımı sence
Sosyal ağlarda paylaş

Ama 4yıllık ların iş bulması zor oluyo yaw.Arkadaşım 4 yıl iktisat okudu,belki 20 den fazla büyük yere başvuru yaptı,bir çoğundan haber yok,verenlerde red cevabı vermiş.

Bende ona çok tanımadığım ama üst seviyelerdeki birinden referans istedim(ki vermek zorundaydı zaten).Bakalım ne olacak.

@Cereb
Sende izmirdeki ingilizce kurslarına öğretmenlik yapmayı deniyebilirsin,sayıları her geçen gün artıyo.Ve aldığın kur sayısına göre(elem,intermediate,upper)aldığın maaş da artıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bi arkadaşımdan aldığım bilgiyi paylaşim. moral bozucu biraz ama.
kriz beklentisi varmış, iş piyasası da durgunmuş. bu aralar iş bulmak gerçekten bayağı bi zor. 1 aydır aynı ilanları görüyorum nette. yeni bi ilan yok. hayırlısı deyip bekliyoruz öyle. dersane öğretmeni olmak istemiyorum ben :(
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:
ya iyi güzel de o 50 üni. cıkan ogretmen adaylarını istihdam yaratamıyor kpss nin de cıkıs noktası bu zaten. ha söyle bi durum daha var kusura bakma ama iki eksi bi artı ederden yola cıkılarak bi yerden de iyi oluyor adam ite kaka +3 bilemedin af ile +5 olup okulu bitiriyor sonra sen öğretmen olarak bundan medet um mantıklımı sence
geçirmicek abicim o zaman,vermeyecek diplomayı adam edene kadar.dediğimin mantığı var mı abi?adama gerekcek tek matematik yazılı kağıdı okurken toplama yapmak için olan ama sen bu adamın işe girip girmeyeceğine ya da zaten işte olanın da kıdemine bu tarz bir şeyle karar veriyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

valla yolun başında olanlara sesleniyorum burdan. üni falan okumayın abicim. gidin 2 yıllık mesleki bi okul okuyun. elinizde işiniz olur. kalifiye eleman olursunuz ama olsun. meslek edinmeye bakın bir an önce. üni okuyunca bişe olmur artık. eskidendi o üni bitirince şirketler kapıyodu havada ayakları. ha yok ben master de kasarım diyosanız o zaman okuyun.
param olsa direk kuaför açardım. deli para var. parası olan açsın. ruhsat alabiliyosanız bar açın ya da :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...