Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Forum kullanıcılarını henüz tanımıyorum ama Lalu'ya haksızlık yapılmış gibi geldi. http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=61452 Elder konusunu açıklığa kavuşturur herhalde bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 dreagloth said: Bir ben mi tanımıyorum seni, herkes bi ciddiye almış, o zaman sana soralım moduna girmişler falan? lol bende aynısını yazıcaktım şimdi delinin teki kuyuya taş atmış bizim akıllılarda çıkartmaya çalışıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 bi akıllıda sen varsın herhalde.. ne alakası var sadece haksızlık yapıldığını düşündüğümüz için öyle yazdık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 i sense much attention whorism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 anlatsa nedir ne değildir demez kimse bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 "nda bağlıyor beni" demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr.eamon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 NDA kısmi olarak kalktı oyunda hala bahsedilmemesi gereken bölümler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 wowu 2 hafta oynayip gelecek yok diye birakan bi adami sitsen betama almam oda ayri bi mevzu bu arad abundan sonr abende bole topic accam by bonepart daoc beta oynadim wow beta hem usa hem europe oynadim uo oynadim ao oynadim lineage 2 beta oynadim allah allaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Lalu, iyi hoş, niyetinde iyi ama şimdi gelip "aslında öle değil cok super, nedenmi süper? söliyemem (ki haklısın nda varmış söliyemezsin) ben şu şu şu oyunları oynadım cok iyi bilirim" diyince bazı insanlarında tepki göstermesi cok normal. Burdaki insnaların büyük kısmı zaten 3-5 mmorpg oynamış, bu işe zaten UO ile başlamış insanlar, mudcuları saymıyorum. iş böle olunca acıklama yapamıyacağın halde "aslında sizin dediğiniz gibi değil! gercek şuki bu oyun super!" demek bunuda "ben cok MMORPG oynadım"la desteklemek pek kesmiyo bizi. en son mesajında cok manasız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 kompleks kokmuş burası ve bu da hiç hoş değil.lalu sen kimseyi takmadan yaz deneyimlerini eminim benim gibi duymak isteyen bir çok insan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 kompleksle ilgisi yok, cuce acıklamıs adam gibi neden boyle tepki aldıgını, halen boyle diyorsanız sizin bileceginiz is... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 iyide adam genel kanıyı kıracak bir tüyo verdi.nda gereği söyleyemiyor ama çıtlattı ve betada oynananın gerçekten anlaşılabilir şekilde olmayacağını belirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Eee iyi o zaman bende diyorumki; "ben warhammer tasarım şefiyim, bugüne kadar şu,şu ve şu MMORPG'ları komple ben yaptım. Warhammer konusunda size şimdilik bişey söyleyemem, ama şu kadarını bilin biz beceremedik bu işi bir türlü otumuyor oyun bok gibi olacak idare edin" oldumu şimdi? Herkez banada inanır heralde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ben inandım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 bende inandım, fremonda tam dev tipi var. ya ınanma meselesi değil zaten, neden yalan sölesin elder testerdır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Valla şu an Chaos şehrine girdik şehirin sokaklarına akioruz ne kadar da sayımız düşmana göre az die 2. stage i geçemeyip yenilsek de zevkli. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mortis said: ben inandım mesela ben de mortise inandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Yok elbette elder tester niye yalan söylesinde. Sorun şu adam zaten birşey söylememiş. Söylese okeyde. "Oyun çok süper olacak" bizim zamanında Helgate London içinde duyduğumuz şeylerdendi. Hatta ben WoW'u komple bırakıp kesin oynuyordum bu oyunu, sonrası malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 @lalu Kız olsam verirdim o derece hoşums gitti verdiğin bilgiler biliyodum zaten böle olduğunu hala bilip bilmeden konusan insanlar var anlamıyorum sanki oyunun iyi olması onların işine gelmio blizzard ın ajanı sanki tipler.... adam diyo benim client 18 gb hala tartısıosunuz adamla bu arada wow hakkında da gerçeği önceden görmüş adam yeni item yeni dungeon ve arena bundan başak bi yenilik hiç olmadı oyunda arena da world pvp olmadığı için zorunlu olarak yaptılar (bunlar mmorpg de yenilik sayılmaz) I LOVE YOU LALU !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 BENIM CLIENTIM 6 YASIMDAN BERI 28 GB!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 hippy_tarkan said: iyide adam genel kanıyı kıracak bir tüyo verdi.nda gereği söyleyemiyor ama çıtlattı ve betada oynananın gerçekten anlaşılabilir şekilde olmayacağını belirtti. Quotelasana bana o tüyoyu, "Aslında WAR berbat değil, varya çok süper. Söyleyemiyorum ama çok taşaklı. Zaten bende bir mmo tecrübesi var 5 pro çıkar içimden" dışında pek içerik görmedim mesajlarda, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Lalu_theoriginal said: wow u iki hafta oynamamim sebebi oyunun hic bir gelecek vaad etmemesi be gelistirilmeye acik olmamasi idi. Blizzardla anlasmazliklarda oldu ama boswer. Ben zaten arkadaşın bu tespitinden sonra sustum. Yorum yapmaya gerek yok üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 said: Blizzardla anlasmazliklarda oldu ama boswer. Blizzard böyle abi takma sen, ahah olaya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 gelecek vaad etmeyen oyunu 10 milyon kişi oynuo :/ bi de gelecek vaad etse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Ballad said: @lalu Kız olsam verirdim o derece hoşums gitti verdiğin bilgiler biliyodum zaten böle olduğunu hala bilip bilmeden konusan insanlar var anlamıyorum sanki oyunun iyi olması onların işine gelmio blizzard ın ajanı sanki tipler.... adam diyo benim client 18 gb hala tartısıosunuz adamla bu arada wow hakkında da gerçeği önceden görmüş adam yeni item yeni dungeon ve arena bundan başak bi yenilik hiç olmadı oyunda arena da world pvp olmadığı için zorunlu olarak yaptılar (bunlar mmorpg de yenilik sayılmaz) I LOVE YOU LALU !!! WoW'un arena sisteminin şu an çok ciddi bir şekilde sponsor desteği aldığını ve yavaştan ciddi e-sporlar arasında yerini aldığının farkındasın değil mi? Önemli olan yenilik değil PvP'ci adamı oyunda tutmak için rekabete tabi tutup oyuna bağlamak. İstersen her hafta yeni PvP sistemi getir, eğer oyuncu rekabet tadamıyorsa yalandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar