strangegoodby Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Shia LaBeouf'dan mükemmel bir aksiyon filmi daha buyrun buda filmin sloganı olsa gerek " once they choose you " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ne biliyim konu çok orjinal değil gibi, telefon sahneleride direk matrix :) .. yüksek bütçeli eğlencelik film gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 shia lebouf tek basina mi yapmis filmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 aa izliim lan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Shia ne tiksinç bir heriftir ya. izleyemiyorum o adamın oynadığı filmleri. itici geliyor çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 güzel mi değil mi film izleyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yeni nesil aksiyoncu adam.böyle temiz yüzlü adamlar daha cok yakışıo artık.yani kocaman keskin yüzlü kaslı adamlardan bıkkınlık gelmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Çok fazla filmden esinlenip onları bir araya toplamışlar. Kötü bir filmn değildi ama öyle çok iyi bir filmde değildi. Aria(Sonu ile ilgili hafif spoiler) Madem metal sopa saplamak yetiyordu. O kadar soğutucu ve hard disler ile uğraşacaklarına direk iki tane sıksalardı olmuyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Aria spoiler sorma ne biçim bir sondu meğersem bi sopaya bakıyormuş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 demin izledim.güzel filmdi.konusu cok yabancı değil.sonları cok klasikleşen filmlerdendi.yani daha farklı olsaydı iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 demin izledim.sonu berbat, ama ben de o sahneye kadar ulan nasıl devredışı bırakıcaklar diyordum, abuk bir şekilde hallettiler. da yani düşününce çaydaki titreşimden konuşmayı çıkarıyor. nasıl durdurucaksın abi "old school" girişti herifler. güzel film ama izleyin, çok hoşuma gitti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 hiç hoşuma gitmedi benim. acayipte sıkıldım. bourne tadı vermeye çalışmışlarda altını öyle bir şekilde doldurabilecek bir senaryo değil malesef rosario dawson iyidir diyip seyrettim bide oda gereksizdi herhangi biri oynayabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 michelle için izledim sadece. fos bir film. zaten bu konuyu sevmem bi de üstüne şu geldi: sopa saplayarak bitirdiler :D ayrıca shia'ya acaip kıldım bu filme kadar. bu filmde adam gibi bi oyunculuk sergilemiş. kalas ötesi olduğu indiana jones ve transformers'dan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 güzel bir aksiyon filmiydi, izlenicek film ama çok yüksek beklentiniz olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Film için uğraşmışlar ama çok yeterli olmamış. Çok eğlenceli diyemem. Boş vakitlerde izlenebilecek bir film. Özel olarak zaman ayırmaya değmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ben gayet güzel buldum izlemenizide tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Tam Pazar gecesi evde izlenecek film olmuş bu. mesela happening de fena film değildi ama sinemada izlenecek kadar değil. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 güzel değildi pek kadının elinde tabanca varken sıkar gözüne aria'nın dedim ama yapmadı, sonra sopaladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Biraz önce izledim filmi. pek hoşuma gitmedi sonuda güzel değildi. filmin ortalarında filmin ne oldugu anlaşılıyor gerisini öylesine izliyorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Bir filmde de SÜPER BİLGİSAYAR aka ÜBER_AI olmasın arkadaşım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 demin izledim, hiç fena değildi 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Yeni izledim, başta "Bu ne lan?!" dedirtecek kadar saçma sapan gelmişti ama devamı fena değildi. Aria = GlaDOS (Orange Box'taki Portal oyunun son bossu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 dvdsini almıştım, duruyo öyle. izlesem mi izlemesem mi bilemedim. ama aldık o kadar izlicez bi ara sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Masquerade said: Tam Pazar gecesi evde izlenecek film olmuş bu. aynen izlerken aklıma direk parliment sinema kulübü gelmişti. özlemişim böyle saf aksiyonları, bi die hard olsun (3. filmi kaç kere izledim bilmiyorum, yine olsun yine izlerim), bi total recall olsun (marsta geçse de bilimkurgu saymam bu filmi), bi running man olsun, yapmıyolar artık böyle filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ben oldukca begendim filmi. Cidden saf aksyion, kafa yormuyor, keyif veriyor. Cidden uzun zamandir bu guzellikte bir aksiyon filmi yok diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar