Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaptıgınız salaklıklar

rainfall

Öne çıkan mesajlar

Apart otel geyiğinde bi sitede otelin kapalı barından kola çalıyorduk arkadaşla. Barın yan tarafı binanın ön zemin katında kalıyordu, ve zemin camların önüne içeriden tuğla örmüşlerdi. Bizde küçücük veletleriz tuğlayla cam arasına sığıyorduk.

Neyse içeri girip bara kadar sürünüp kola sprite vs. yürütüp kaçıyorduk. Hergün onlarca.

Sonra prof hırsız olmaya karar verdik, gittik kendimize pazardan birer telsiz aldık.Arkadaş gircek ben dışardan içeri görevli giriyor mu diye bakıcam. Barın ön tarafı restauranttı ve aktifti.

Arkadaş girdi içeri o girdiği anda görevli bara doğru gitmeye başladı.

b : mugo gitme götten bacak gelio gitme !
m : .....
b : olm çık dışarı yakalanıcaksın.
m : .....
b : aloooooo sesim geliyor mu ?

wtf ! açmayı unutmuşum..

*telsizi açar*

b : çık dışarı götten bacak gelio !!
gb: geldi bile ! tamam !

iki dakka sonra arkadaş ön kapıdan gb ile çıktı. =)

hiçbişi olmadı. ilk defa yaptık dedik.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:
bu sene yaptığım bir salaklık örneği geldi aklıma.

arkadaşlarla kınalı adaya gittik bi arkadaşın orda yazlığı var. neyse oturuyoz falan içiyoruz geyik muhabbet, sonra bi arkadaşın uykusu falan geldi dedim gel sana bi kahve yapim. cattle'a suyu doldurduk kahveyi hazırladık falan sonra dedik bi muziplik yapalım buna kahvesine rakı katalım. cattledaki suya rakı doldurduk kıs kıs gülüyoruz "HEHEHE ŞİMDİ BAYILCAK ASIL ÖÜHAÜHA" çalıştırdık cattle'yi 30 sn sonra kaynama sesleri. alla alla bi gariplik var diyoruz su bukadar çabuk kaynamış olamaz, açıyoruz bakıyoruz bi fokurtu yok. neyse cattle'ın huyudur diyip devam ediyoruz en sonunda kaynıyor, suyu kahvenin üstüne döküyoruz ve arkadaşı izliyoruz hala böle kıkır kıkır "hehe bak şimdi kusucak :D" içmeye başlıyor eleman tık yok. 1 yudum 2 yudum biz dumur tabi aldık baktık tadına gayet normal.

sonradan davayı çaktıkki alkol sudan önce buharlaşıp gidermiş.
baya güldük o gün ama rezilliğinde daniskası yani

AHAHA güzelmiş bu :D
Sosyal ağlarda paylaş

kar diyince aklıma geldi. Arkadaşın yaptığı bir salaklık;

Yokuş yukarı yürürken kaldırımda kardan kaymış düşmüş. 'alla alla ben burda nası düştüm lan' demiş geri dönüp tekrar aynı yerden yürümeye çalışmış.Evet, gene düşmüş. Ama hala nası düştüğünü anlamamış.
Sosyal ağlarda paylaş

Daemir said:
kar diyince aklıma geldi. Arkadaşın yaptığı bir salaklık;

Yokuş yukarı yürürken kaldırımda kardan kaymış düşmüş. 'alla alla ben burda nası düştüm lan' demiş geri dönüp tekrar aynı yerden yürümeye çalışmış.Evet, gene düşmüş. Ama hala nası düştüğünü anlamamış.

mükemmel bu
Sosyal ağlarda paylaş

aşırı hoşlandıgım bi kız bana cıkma teklifinde bulunmustu.ama salak ben reddetmiştim.sebebini hala bilmiyorum niye öyle yaptım :)

yagmurlu bir günde 3 çiftiz kahvaltıya gidiyoruz.ayagım kaydı düştüm.sora gülmekten kalkamadım yerden 2 saat :)

kucukken mahallenin delisi kovalamıstı beni.saatte 300km ile hızla koşarken apartmanın giriş kapısına çarptım :)

ilk araba kullandıgım bi zaman önemli bir yere yetişmem gerekiodu.donuste benzin alırım nasılsa die benzin almadım.neyse herşey yolunda giderken telefonum caldı.ben telefonda sohbet ederkene telafisi olmayan yollara girdim :).hiç bilmediğim yerlerdeydim ve etrafta ne benzinci ne bişi vardı.benzinim bitti.sorası malum telefon trafği :)
Sosyal ağlarda paylaş

hoho bi tane daha geldi aklıma.

ilkokul 5 falan. pek enerjiğiz o zamanlar. çılgın gençleriz. mahalleden geçen şehiriçi dolmuşları var. eski model peugeotlardan. bunlar yavaş geçiyor diye, koşar arkalarındaki bagaj sapına tutunur, ayaklarımızı da ordaki basamağa koyar, çarşıya kadar gider, sonra yürüyerek geri gelirdik. salaktık evet. neyse, bi gün yine geliyor dolmuş. ben de artislik yapıcam arkadaşlara. tam geçiyor. "hadi görüşürüz" diyerekten atladım arkasına. tutundum. evet karizma yapıyordum güya. ama bozukmuş bagaj kapısı. yana açıldı seri şekilde. ben de kapıyla beraber açıldım yana doğru. bi kaç saniye asılı kaldım sonra tutunduğum sap koptu. düştüm. kafa yarıldı. diktiler. 2 gün sonra yine çarşıya gidiyordum o şekilde. hayır, yapıyosun, görüyosun ne olduğunu, ders al bari di mi eşşek suratlı. ama yok. illa coşucak bünye
Sosyal ağlarda paylaş

Anasınıfından arkadaşım olan şahıs aynı zamanda apartman komşumuz.Yaş 5-6 falan.İnşaat vardı evin oralarda duvarın üstünde oturuyorduk.Aşağı yukarı 9-10 metre yüksek.Ne akla hizmetse ittir beni aşağıya dedim...O da bir güzel ittirdi.

Hani böyle hamuru yüksek bir yerden atarsın löp diye yayılır ya, ben de yüzüstü yayılıverdim öylece yere.Kazıdılar mı ben mi kalktım hatırlamıyorum.:D
Sosyal ağlarda paylaş

Az içenlere gıcık olurum,senin 1 shotın başına ben 2shot yapıcam derim,ayakta duramayacak hale gelirim birsürü saçma şey yaparım,
daha sonrada bunu böyle anlatıp bir salaklık daha yaparım.

ha bir de küçükken-10 yaş civarı-büyükadada bisikletle at arabaların altına girmeye çalışırdım,kolumu çatlattım ama halen yaşıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...