Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XY ler neden sapık?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o 200 gr epitel doku olmasaydı şu an ne medeniyet olurdu, ne teknoloji. Karşı cinsi etkilemek için herşey, ne ülkeler fethedildi, ne imparatorluklar yıkıldı kadınlar yüzünden. Bütün sır o 200 gr'da. Parçacık fiziği niye var, karşı cinsin bizimle ilgilenmesi "Choq datlu ve zeqüSüNn =)=)XDXP" diyebilemeleri için.
Mesaj tarihi:
Chaotic said:

yunus balığına tecavüz eden diye bir haber bile okumuştum.

tam bilmiyorum ama güney amerikada bir çeşit yunus balığı varmış ve bizim burda eşekle olan ilişki orada bu hayvanlarla oluyormuş. balık ilişkiden sonra ölüyormuş. yaygınmış.
Mesaj tarihi:
hayvanlara yönelen cinsel eğilim ya toplumsal yapıdan ya da çocukken geçirilen travmalardan kaynaklı oluyor. Onun dışında sapıklık sadece xy lere özel bir durum değil en az xyler kadar xx sapıklarda mevcut tek farkı toplumsal yapıdan mütevelli daha gizli kapaklı olması sapkınlıklarının yani şuan ataerkil bir yapı olduğundan dolayı erkekler meydan da yani köyde eşşekle cinsel deneyim yaşıyanlar sadece erkekler değil en az o kadar kadında var ama bir kadının öyle bir durumda fişlenmesi demek hele ki türkiye de hayatının bitmesi ile eşdeğer bir durum.
Mesaj tarihi:
İlkokul erkek muhabbeti kokmuş lan burası buram buram

-Lan bu pipi ne işe yarıyo olm

-Cocuk yapmaya yarıyomus ole duydum ben abimden

-Ya abin yemiş seni esasen cocuk dilinle kızın kukusunu yalanyınca oluyor. Hatta inanmazsan bak diline gözenekler onun için var

-Yapma ya hiç boyle düşünmemiştim

Sürekli seksi düşünsen ne olucak ne fark eder abi. Ne güzel işte en azından aseksüel ya da iktidarsız olmaktan iyidir. Ha ata eşeğe tecavuz yeni bir şey değil ki eskiden köylerde cok modaymıs görülen o ki hala da oyle.

Bi de bi önceki sayfada bi arkadas kadınların kaybedecek birşeyleri olmazsa onlarda boyle düşünür diyor. Esasen bununla alakası yok dediğinin xx formu seksi sadece dogurganlık anaçlıktan dolayı boyle düşünür ve akabininde yapılan arastırmaya gore kendi bebeğinin kalıtsal ozelliklerinin en iyi olması için atletik tipli veya zeki erkekler içgüdü olarak hep ön planda tutulmustur (içgüdü diye bir şey insanlarda yoktur ama lafın gelişi yazdım) ve bu yüzden de uygun eşi sectikten sonra monogamik bi yapıya sahip olur

xy ise seksi türün devamından cok kendi özelliklerini tasıyacak yavrular istediğinden dolayı poligamiktir ve bu yüzden bir cok eşle beraber olmak ister devamlı seks türtüsüde buradan gelmektedir. Ha ata eşeğe tepiniyorsa ademoglu o zaman ya cok cirkindir ya da kısmeti acık değildir o da ayrı bi konu.
Mesaj tarihi:
yaw aslında sana deildi o yani genel olarak soylenmiş bişeydi neden sadece xy sapık olsun ki haa biraz daha fazla olabilir xy de ama xx lerde de var herkoşul... daha az olmasının sebebi bence baskı baska bişey deil bakın yurtdısında bu baskı cok daha az ve xxler de cok rahatlar bu konuda...
Mesaj tarihi:
oha yunus ?..

walla xx ler içlerindeki canavarın tasmasını çıkarınca çok acımasızca sapık olabiliyorlar.

geçen bi haber yok muydu; eşşeği beslemeye başlamış sonra komşular enteresan sesler duyup polise haber vermişler fln.

cıkh cıkh cıkh, bence hepimiz sapığız.

önemli olan bu sapıklığı kullanmayı öğrenmek !
  • Yeni Oluştur...