diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aradım ama bulamadım açılmamış galiba , ben gitmeyi düşünüyorum izleyip beğenen var mı? gidilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aynalar sevgili rakiş canım aynalar... p.s. *perdeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 valla fragmanını gördüm klasik korku filmi die güldük arkadaşla yok aynada kendini garip görme, yok küvetten kan akması. yok sen o yıldızın altından kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 http://img95.imageshack.us/img95/7323/ayna0aj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 soğuk sularından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 e korku filmi sonuçta. klasik korku filmi olması anormal değil. mistik şeyler olur korku filmlerinde, fragmanda da bu mistik şeyleri göstermişler. aslında ona bakarsan herşey klasik. macera filmleri de klasik macera filmi. silah çekiyor ateş ediyor, hopluyor zıplıyor, bombalar patlıyor felan. klasik macera filmi. hani bu düşünceyle gidilecekse, hiç film izlemeyin, hepsi klasik sonuçta, komik felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Klişe diye bi kelime vardır Bone bilir misin? Klişeleri aşamayan filmler başarısız olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Kotu film ama sonu guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Bence fena film değil, korku filmi izlemek isteyen gitsin hem kiefer sutherland'de var, arada bir jack bauer triplerine girsede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Fena değildi yeterince gerdi. Senaryo ve sonda fena deildi. 5.5 - 6 diyorum 10 üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bu tip filmler altıma sıçırtır diye izlemem genelde. aynalı filmlerden tırsarım. aynaları çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Film IMDb'de 8-8.3 gibi bişeyle başlamıştı post-productionda, şimdi 6.3'e geldi. Demek daha film çıkmadan 9-10'ları basan Kiefer fanları olmasa 5.5 falan alacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bugün izledim, film önce hoş, ilgi çekici gidiyorduda ortalarda biraz saçmaladı gibi geldi. sonuda fena değildi. imdb'deki puanın aynısını veriyorum. tam hakettiğini almış bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 kızın teki kendi ağzını alt ve üst çeneden tutup yırtıyordu. bu film miydi o ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 evet o film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Zeppelin said: kızın teki kendi ağzını alt ve üst çeneden tutup yırtıyordu. bu film miydi o ya? Filmde en içimi kaldıran sahneydi ya, gerilimden öte filme gitmem dedirtti yani, abuk subuk gore :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Filmi bugün izledim bende geçte olsa.Senin ağzını cart diye yırtarım sözünün eyleme geçmiş halini görüyorsunuz filmde ve en akılda kalıcı sahnesi de o zaten.Genel anlamda başarılı bir filmdi ayrıca.Sonu da güzel bitiyor ve olası bir 2.filme açık kapı bırakıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Sonu nasıl güzel bitiyor yav, Kiefer'ı da sevdiğim için gayet depresif çıkmıştım ben filmden, "abov adam hapsoldu :<" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ahaha şeker adam :) filminden sonra aynalı filmler aman aman :D güzel filmdi. orta - şeker sonu kötü oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar