dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 3.satırından sonrasını okuyamıyorum böyle şeylerin.. beyin direkt olarak BULLSHIT! damgasını basıyor ve kapatıyor ilgili kısmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Foto var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 HymnOfSnuk said: - Dilinizi partnerinizin küçük diline değdirmeye çalışmayın. haehah yuh. Okurken bende aha bunu alıntı yaparım demiştim. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 porsuk said: bu yazıyı iki gün önce okusam hayatım değişebilirdi iki gün önce üzerinize afiyet bi miktar sevişmiştim kızın dudaklarını aç köpek gibi yaladım şimdi telefonlarıma bile cevap vermiyo puhahahasidşflkasidlkef.asçögm< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 said: - Öpüşmenin daha ateşli bir hal almasını istiyorsanız dilini hissettiğinizde hoşunuza gittiğini gösteren bir işaret verebilirsiniz. Bu süreç yarım saat ya da 30 saniye olabilir. puhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Küçük diline ulaşmak vekonuşmak ulan öpüşüyosun muhabbet etmiyosun yada bademcik ameliyatı değilki bu öp dille elle gerisi oluyo zaten tv izleyin daha yararlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kalmadı eski öpüşmeler:( şimdi yiyişmek moda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Hala küçük dili "dilleme" konusunu düşünüyorum. Yılan mı besliyor bunlar ağzında. + olarak nazikce partnerin dudağını dilinizin ucuyla gezdirmekte çok güzel birşey hatta mükemmel birşey. Denedim, denettirdim. 2 tarafta memnun kaldı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Partnerinizin kucuk dilini emin, cok hosuna gidecektir. Kucuk dile ara ara atacaginiz dil darbeleri onu cildirtacak ve emin olun karsiligini alacaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Penthesilea said: Partnerinizin kucuk dilini emin, cok hosuna gidecektir. Kucuk dile ara ara atacaginiz dil darbeleri onu cildirtacak ve emin olun karsiligini alacaksiniz. hahahah. bi saniye.. aynı küçük dilden mi söz ediyoruz biz? küçük dil nasıl emilir biri beni aydınlatabilir mi!!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Penthesilea said: Partnerinizin kucuk dilini emin, cok hosuna gidecektir. Kucuk dile ara ara atacaginiz dil darbeleri onu cildirtacak ve emin olun karsiligini alacaksiniz. denendi ve %100 performans alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Scheriff said: Penthesilea said: Partnerinizin kucuk dilini emin, cok hosuna gidecektir. Kucuk dile ara ara atacaginiz dil darbeleri onu cildirtacak ve emin olun karsiligini alacaksiniz. denendi ve %100 performans alındı haha arkadaşlar bukelamun gibisiniz maşallah hayran kaldım. sırada bademcikler var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bukalemun renk değiştirio ya. yoksa çok mu ii öpüşüodu onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ya böyle dilleriyle "vuuum vııckkk" yapıyorlar ya. o olayı kastetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bu arada hiç bir bukelamunla cinsel bi deneyimim olmadı aman yanlış anlaşılmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bariz olmuş da dilleriyle çıkardıkları efekti bile verdin. oysa ki onu yaşamadan o efekti duymak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 tamam bi kere oldu ama alkollüydüm, pişmanım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 hah şöle, hepimizin alkollüyken yaptığı hataları olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bademcikler yeterli hazzı vermiyo ya küçük dil iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 aman iyiki bi uzun diliniz var yani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 tercih sebebi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 "senin sevgi dediğin şey sokakta saati 50liraya satılıo!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kötü öpüşmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mortis said: "senin sevgi dediğin şey sokakta saati 50liraya satılıo!" "pazarlıkla 30 bile olur!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 said: - Öpüşmenin daha ateşli bir hal almasını istiyorsanız dilini hissettiğinizde hoşunuza gittiğini gösteren bir işaret verebilirsiniz. Bu süreç yarım saat ya da 30 saniye olabilir. puhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Küçük diline ulaşmak vekonuşmak ulan öpüşüyosun muhabbet etmiyosun yada bademcik ameliyatı değilki bu öp dille elle gerisi oluyo zaten tv izleyin daha yararlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kalmadı eski öpüşmeler:( şimdi yiyişmek moda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Hala küçük dili "dilleme" konusunu düşünüyorum. Yılan mı besliyor bunlar ağzında. + olarak nazikce partnerin dudağını dilinizin ucuyla gezdirmekte çok güzel birşey hatta mükemmel birşey. Denedim, denettirdim. 2 tarafta memnun kaldı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Partnerinizin kucuk dilini emin, cok hosuna gidecektir. Kucuk dile ara ara atacaginiz dil darbeleri onu cildirtacak ve emin olun karsiligini alacaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Penthesilea said: Partnerinizin kucuk dilini emin, cok hosuna gidecektir. Kucuk dile ara ara atacaginiz dil darbeleri onu cildirtacak ve emin olun karsiligini alacaksiniz. hahahah. bi saniye.. aynı küçük dilden mi söz ediyoruz biz? küçük dil nasıl emilir biri beni aydınlatabilir mi!!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Penthesilea said: Partnerinizin kucuk dilini emin, cok hosuna gidecektir. Kucuk dile ara ara atacaginiz dil darbeleri onu cildirtacak ve emin olun karsiligini alacaksiniz. denendi ve %100 performans alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Scheriff said: Penthesilea said: Partnerinizin kucuk dilini emin, cok hosuna gidecektir. Kucuk dile ara ara atacaginiz dil darbeleri onu cildirtacak ve emin olun karsiligini alacaksiniz. denendi ve %100 performans alındı haha arkadaşlar bukelamun gibisiniz maşallah hayran kaldım. sırada bademcikler var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bukalemun renk değiştirio ya. yoksa çok mu ii öpüşüodu onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ya böyle dilleriyle "vuuum vııckkk" yapıyorlar ya. o olayı kastetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bu arada hiç bir bukelamunla cinsel bi deneyimim olmadı aman yanlış anlaşılmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bariz olmuş da dilleriyle çıkardıkları efekti bile verdin. oysa ki onu yaşamadan o efekti duymak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 tamam bi kere oldu ama alkollüydüm, pişmanım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 hah şöle, hepimizin alkollüyken yaptığı hataları olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bademcikler yeterli hazzı vermiyo ya küçük dil iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 aman iyiki bi uzun diliniz var yani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 tercih sebebi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 "senin sevgi dediğin şey sokakta saati 50liraya satılıo!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kötü öpüşmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mortis said: "senin sevgi dediğin şey sokakta saati 50liraya satılıo!" "pazarlıkla 30 bile olur!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar