pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Hayatımda hiç hamamböceği görmedim lan ben, 10 günde bir banyo yapıyorum halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ve kahramanimiz Fly mutfağa charge atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 arkadasım charge bi kişiye atılır olsa olsa sand kingin 1. skillidir blinkdir bişeydir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 raaiiid pek dayanamıyo malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 http://i191.photobucket.com/albums/z59/Felacet/DSC00329.jpg mutlu son afk olmuştu sanırım, göremedim hiç kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 su ve üzüm ve laptop? ee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 MUTFAKTAN CANLI ÇIKTIM DİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 mulgear6 said: dur dur onu yapmadan önce şey dene bak deodorantı al çakmakla sıkarken yak yakmayı dene hayvanı ben yazlıga gitmeden 2 kutu uyduruk deodorant alıyorum yanıma ekstra yazlıkta dayıyorum örümceklerin filan kafasına deodorantla çakmagı çok da güzel oluyo direk kızarıyolar!!!!! X(Fire resist:100% se:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 canlı olmasa suyun içinde mi gelecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 yokki %100 resist max %75 resist oluyo kalanı partial resist LAN AYRICA ÖRÜMCEK VE HAMAMBÖCEGİNDEN BAHSEDİYORUZ ARKADASIM NE FİRE RESİSTİ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 find weakness lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Fly said: MUTFAKTAN CANLI ÇIKTIM DİYORUMheheheh bence de bunu yazman lazımdı. ben de anlamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 invul rengi hayvandan korkacaksın arkadaş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 oper said: terikle iyicene ezmen gerek. bokunu çıkarman lazım o derece yani. çıtırtttt diye ses gelmeli. off canım çekti lan çıtırtt'ı okudum HIIAAARNAIAAORNAAA diye bi ses çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 sorununun çözümü çok yakınında aslında. bi üst topikte FUI SIN TEKMESİ!!!!! garantili çözüm=) Terlik atmayla filan olmaz. Gömüceksin zemine, eziceksin torunları bile hissedicek o acıyı. CHARGE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bizim yurtta giriyodu. hamam böceği ile olmamış uçan bok böceği karışımı bişidi. yeşildi. bir de tam tepemdeki ışığa geliyodu. o kadar iğrenç birşey ki 3 kişi raid düzenlioduk üstüne gece gene de ölmüyordu. kovalaya kovalaya da kaçmıyo..takmıyodu pek. havada ucarken vuruyosun, bırakio kendini yere sonra yerde yuruyo filan. bildiğin lvl 500 bossdu. hergun 3-5 raid düzenliyoduk. sonra nerflendi heralde. göremedik kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Saç spreyi sık üstüne böyle bolcana ama, paralyze oluyo.. sonrası hayalgücüne kalmış evet sıradaki lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 abi ne saç spreyinden bahsediyosun:D atom bombası diyoruz burda ustune basarsam beni taşıyabilir . 60 kilo değilim ama şişman arkadaslardan bir zıpladı..ezildi baya bi sesle ama bu sfr de odama kotu bi koku bıraktı gitti. öle öldüremiosn da. sac spreyi sıkarsam da osurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Yıllarımı haşereyle mücadeleye verdim bak sen güven bana da bi dene :) İlk sıkınca büyük ihtimal sersemleyip yere inicek, işte ondan sonra hızlı bi şekilde spreyin yarısını üstüne kusman gerekiyor..3-5 saniye yavaş hareket eder ama sonra tamamen gg Akabinde işkence taktikleri arasında en geçerlileri: uzuv koparmak,çakmakla yakmak,deepfreezee koymak veya bistüri ile içini karıştırmak sayılabilir. Uçmayanlara karşı da en etkili yöntem üstlerine pril(bulaşık deterjanı işte) sıkmaktır.Hamamböceklerinin bile 3 saniyede aklını alırsınız... Asıl uzmanlık alanım olan karıncalarla mücadele taktiklerini de yarın paylaşırım ,uyku saatim geldi malum 08:00-16:00 çalışan adamız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 tame et =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 uçan haşerelere karşı iyi bir çözümdür sprey. flamethrower ı demiyorum sprey i diyorum. mis. ufak sivrisinek, duruyor orda. terlik atsan gitti duvar ya da masa. iğrenç. alıyorsun sprey kolonyayı ya da önceden hazırlanmış spreyli suyu, foşş yapıyorsun, o kanatlara binen yük o muhteşem aerodinemiği bir anda mahvediyor. sonra. yürüyerek kaçmaya çalışıyor, ufak bir gazete kağıdıyla bum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 SadGamer said: Tipi buna mı benziyor?Öyleyse bonded olabilir. off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 oper said: roket adam said: Hamamböcekleri dünyada radyasyon kirliliğine bile dayanabilen bi hayvan. Dolayısıyla sanmıyorum ufak bir terlik attack ona zarar versin. hatta kafası olmadan 6 ay yaşayabilen bi yaratıktı sanırım. heroes dizisinde bahsediyodu öyle. 6 ay değil abartmayın 2 hafta yaşıyorlar. sonra açlıktan gg machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 kenedir kene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Cons said: harp ver eline dex kassın.zafsdursgfdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar