Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyin Okuma Yapmayın laynnn.... da ne yapın?

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

kötü çizimlere bakarak "umarım faketir" diyorum

gerçi bizde paraların gravürlerini yapan ekip çok bi başarısız bence. diğer ülkelerin paralarında baktıktan sonra çok kalitesiz gözüküyor. 2kişi ile hatta ikisi de nispeten genç olan iki kişi ile nereye kadar.. öhm ne diyorum ben yaw..

nnmm..

şöle ki her ülkede bazı değişmez gelenekler vardır. ne bileyim amerikada dolar üzerinde gidip de clinton'un suratını koymazlar lank diye.. bizde de ön tarafta atatürk vardır, olmalıdır. her tarafa çirkince yapılmış özensiz atatürk heykelleri doldurulmasından şikayet etmemden de anlaşılacağı gibi herhangi bir metalaştırmam yok kendisine karşı. ancak bu durum farklı. açıklaması zor olduğu için "bizde böle!" derim kısaca.

bu arada darphane yeni güvenlik sistemi kuruyor galiba..

-20 adet 17" LCD Monitör

-1 adet Renkli Laser Yazıcı

-8 adet Laser Yazıcı

-1 adet Inkjet Yazıcı

-1 adet Nokta Vuruşlu Yazıcı

Yazılım (Grup2):

-2 adet MS Office 2007 Pro Lisans + CD

-55 adet Windows Server 2008 CAL

-45 adet Exchange 2007 Std. CAL

Kapalı Devre İzleme Sistemi (Grup3)

-1 adet Dijital Kayıt Cihazı

-38 adet Renkli Daynight Kamera

-38 adet Verifocal Lens

- 3 adet Speed Dome Kamera

-1 adet Speed Dome Kamera Kontrol Ünitesi

para için olabilecek şunlar var: 200.000 Tabaka Etiketli Kağıt (500 mm X 700 mm)
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Evet fedaykin sen çok art niyetlisin , bangır bangır gelip konu başlığını açabilcek kadar. Eskiden paraların üzerinde yokmuydu sarıklı büyük insanların resimleri ?

Şu an sen şekil 1-A örneksin. 1. derece paranoya hastalığı kapmışsın. Geçmişe bir göz gezdir bakalım. Sanki Yunus Emre öften pöften suçlu biri , sarıklı adamı neden koyarsan yorum yapıyorsun. Eh aşırılığın bukadarı.

eğer 200tl de atatürk resmi olmazsa yerine sadece yunus emre olursa yine böle bik biklicen mi ewt ama bu sefer ki savunman ne olcak çooookkk merak ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Yunus emre devlet büyüğü filan değildir sadece çok önemli filozof tanımına uyan bir kişidir.Bu resmi oraya koymayı istemek bir takım insanların "devlet büyüğü" algısını açıkca ortaya koymaktadır.Bana göre en uygun olay ön tarafta Atatürkün resmi olması ve arka tarafta ise diğer türk büyüklerinin resmi olmasıdır.Aslında şu olaya gösterdiğimiz hassasiyeti o paranın dünya da değerlenmesi için gösterebilme şansımız olsa veya bu şansı kendimiz oluşturabilsek keşke..

Bu arada hürriyet yine her zamanki gibi aldığı komutlar neticesinde akp ye saldırıyor.Yarın bir gün başka emir gelse yine şişirecekler adamları.İşte bu yüzden bağımsız medya istiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Veya AKP'nin sürekli yaptığı şey olduğu için AKP'yi tebrik ediyoruz. Nedir önce ortamı yemleyeceksin yapmak istediklerin ile ilgili. Bakacaksın ki yeterli tepki gelmiyor o zaman durmak yok yola devam... Baktın çok tepki geliyor hemen açıklama yapacaksın, "bakınız efendim bunlar gerçek dışı yorumlardır, kötü niyettir, fesattır vs. vs." İşte bu yüzden tepkiyi şimdiden vermek gerekiyor ki yola devam demek yemesin.
Sosyal ağlarda paylaş

fedaykin said:
Veya AKP'nin sürekli yaptığı şey olduğu için AKP'yi tebrik ediyoruz. Nedir önce ortamı yemleyeceksin yapmak istediklerin ile ilgili. Bakacaksın ki yeterli tepki gelmiyor o zaman durmak yok yola devam... Baktın çok tepki geliyor hemen açıklama yapacaksın, "bakınız efendim bunlar gerçek dışı yorumlardır, kötü niyettir, fesattır vs. vs." İşte bu yüzden tepkiyi şimdiden vermek gerekiyor ki yola devam demek yemesin.

Ortada yem var ise ve uzun süre böyle yapılıyorsa bu yemleri yiyenler salak oldukları içinmi yiyorlar ? Yoksa kendi provake etme amaçlarına uyduğu için mi ? (Yemler ile yayın yapanlardan bahsediyorum. Doğrumu yanlışmı diye hiç araştırmadan yayın yapanlardan)

Seç seçebilirsen A şıkkımı B şıkkımı bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

karpuzseven said:
+1

Edit : filozof tanımına uyması dışında

Valla Filozof un batı ve doğu ekolünde ki yerleri farklı ondan dedim filozof tanımına uyabilir diye çünkü bizim topraklarımıza göre filozof tanımına uyarbilir.Ayrıca filozoflar sadece batı ekolünde düşünme gerçekleştiren adamlarmıdır yoksa her ekole göre sistematik düşünen adama filozof diyebilirmiyiz bu da ayrı bir tartışma konusu :)
Sosyal ağlarda paylaş

O örnek başka haberlerden alışık olduğumuz "photoshop" tarzı bi resim olabilir. "Yeni bilmem ne geliyo" diye haber yapıp, eskisinin resmini shoplayarak koyarlar hep. Umarım bu da öyledir.
Gerçi madem montajlıyosun, bi hue ayarı falan çek başka renk yap, mor yap mesela eski mis 250.000ler gibi olsun sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Jose said:
bigün -şeriat geliyor amanın- yorumları bitecek mi merak ediyorum.

atatürkü de kaldırmazlar, hürriyetin dokunaklı gazeteciliğinin başka bir örneğidir banko.

başıma bir iş gelmeyecekse, şeriat gelecek geyikleri noktalansın istiyorum.

İnşallah bu yorumlar olumlu yönde biter hiçbir zaman böyle bir tehlike olmadığı zaman bitsin bu yorumlar aksi halde zaten birşey gelince o şey hakkında herkesin gelecek gelecek şeklinde yorum yapması mümkün değil :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu kadar okumul görmüş adamsınız. Hürriyetin 200 TL resmini uyduruk bi photoshop olduğunu nası anlamazsınız?

Yunus Emre'nin felsefesinin para pulla hiç işi yoktur. Ona rağmen bu adamın resmini paraya koymalarının tek sebebi var: Ünlü filozof olmasının kılıfını kullanıp badem bıyıklı, sarıklı adam resmi koymak paraya.

Ön yüze koymak yemez büyük ihtimalle, ama arkaya koyarak insanları yavaş yavaş alıştıracaklar işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...