Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 herkeze bir cevap vermeni mesela. ki bu sadece değilsin, deli gibi ölümüne tartışanlardan bahsediyorum. hastamısınız siz ya? bütün gün deli gibi saatlerce birbirinize bişeyler anlatmaya çalışıyorsunuz, uzlaşsanız hayde eyvallah. da yok yani sürekli bişeyler anlatıyorsunuz ama kimse "aa haklısın demiyor" karşı tarafa. sonra tartışma tıkanınca da hakaretler gelmeye başlıyor. forumu, kendi tartışma portalınız gibi kullanıyorsunuz, devasa wall of textler alıntılar. provakasyonlar, çarpıtmalar. tehditler (seni asmalılar! gibi) abi cidden soruyorum, yapacak daha iyi bir işiniz yok mu, ölümüne kasıyorsunuz burda? memleket burdan kurtarılmıyor. edit: lol neden şikayet kısmına cevap vermemişim, vereyim. kişisel tartışmaların b*k unun çıkması. edit2: explus a patlamış gibi oldu, yok değil çılgınlar gibi tartışan herkeze sözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
explus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 :) ben herkese öncelikle insan olduğu için saygı duyarım ve asla hakarette bulunmam kimseye ama haklısın provakasyonlar ve çarpıtmalar çok ve bu da benim gibi sakin birini bile kızdırabiliyor. Daha kendinini ne yazdğınında bihaber kişiler sırf laf söylemek için bişiyler diyor:) Bu arada memleketi kurtaracam abi, parti kuracam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Horizon said: Sen soruya cevap ver ozaman anlaşıcaz. Padişah diyorsun peki , şimdi Cumhurbaşkanı + Başbakan + Genel Kurmay , aklına gelen tüm devlet kurumlarını topla , hepsinin biz türk değil arabız dediğini farzet. 20 sene sonra T.C yi türk kabul etmiyorum onlar 20 sene önce arabız demişlerdi diyecekmisin demeyecekmisin :). Çünkü senin konu açıldığından beri savunduğun bu örneğin çok çok benzeridir. Gelmişsin bana şamanistlik örneğine cevap ver diyorsun. Konuştuğumuz ile alakası yok. Sen bana değişebilen bir din örneği veriyorsun ben de sana olan gerçeklerden ve tarihten bahsediyorum. Kimlikten bahsediyorum. slm Sen erkek olarak doğmuş ve 30 sene sonra kararını değiştirip gay olmuşsan. Biz sana erkek doğdun diye erkek muamelesi yapmaya devam edemeyiz ki. Kişinin sözleri, fiilleri kadar önemlidir. Bugünkü siyaset 9 yıl önceki sözlerinden alakasız sözlerle yoluna devam ediyorsa o, siyasetin / siyaseti yapanların kişiliksizliğidir. Bunu normal olarak görüp aman sadece söylenmiş demek yakışık almaz. Padişah da olmayan devlet kimliğini nasıl değiştirdiyse kendi döneminde değiştirmiştir(?!?) ki ben öyle birşey okumadım sadece bir osmanlıcılık akımının yaratılmaya çalışıldığını biliyorum.(bkz: dip not) buradan kongara yürekten bir +1 yolluyorum. sonuç olarak bu ülke atatürkün biryerlerden kaldırılmasını fırsat bilecek birileri olduğu sürece atatürkü kaldırmaya hazır değildir. dip not 1- sevgili horizon umarım verdiğim örneği yanlış anlamazsın 2- bu mesaj osmanlının türk olduğu yada olmadığını savunduğumu belirtmez. Bana göre devletin etnik kimliği olmaz. Devlet her etnik kimliğe eşit mesafededir. Devletin Türk devleti diye anılmasının sebebi türklerin kuruluşta ve nüfus olarak çoğunlukta yer almasındandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 paranin ustunde kimsenin resmi olmamali ve boyutu kuculmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Takım tutar gibi fikir tutan insanların hastasıyım. Maça gidin deşarj olun en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 PhysX said: buradan kongara yürekten bir +1 yolluyorum. Dikkat ettiysen, yazıya tek satır cevap veremedi bazıları. Ama Kongar'a çamur atmakta beis görmediler. Yanlız şu harikaydı: Sam said: sg-1 said: Bi de Engin Ardıç'la bir tuttular ya ne diyeyim artık hayır bir tutmuyorum elbette ki, emre kongar bir sonraki yaşamında sıfırdan kasarsa belki bir şansı olabilir. (:P) Her devrin adamı Ardıç vs Emre Kongar: Engin Ardıç (doğum. 1952, Trabzon) , gazeteci, yazar. Annesinin adı Vesile ve babasının adı Mustafa Şevki Ardıçtır. 1970 yılında Galatasaray Lisesini ve 1976 yılında Boğaziçi Üniversitesi Siyasal Bilimler Bölümünü bitirdi. Mesleğe 1970 yılında, "Tiyatro 70" dergisinde başladı. Reklam yazarlığı, BBC Türkçe yayınlar servisi spikerliği, Cumhuriyet ve Politika gazetelerinde tiyatro ve edebiyat eleştirmenliği, Nokta dergisinde yayın danışmanlığı, Dünya, Sabah ve Star gazetelerinde köşe yazarlığı, İnter Starda yorumculuk yaptı. Halen Akşam gazetesinde köşe yazarlığını sürdürmektedir. Prof. Dr. Emre Kongar (1941 - .... ) Reşit Emre Kongar, 13 Ekim 1941'de İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Şişli Terakki Lisesinde gören Emre Kongar, 1958-1959 öğretim yılında mezun oldu. 1963 yılında Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye ve İktisat Bölümü'nü bitirdi. 1964 yılında Birleşmiş Milletler bursu ile Sosyal Bilimler eğitimi için Birleşik Amerika'ya gitti. 1966 yılında Michigan Üniversitesi, Sosyal Çalışma Yüksek Okulu'ndan master ünvanı ile mezun oldu. Aynı yıl Türkiye'ye döndü. Hacettepe Üniversitesi'ne öğretim görevlisi olarak girdi. Bu görevi sırasında 2 yıl süre ile Nüfus Etüdleri Enstitüsü'nde de uzmanlık yaptı. 1968 yılında üniversite bünyesinde Sosyal Çalışma Yüksek Okulu'nu kurdu ve buraya müdür olarak atandı. 1969 yılında sosyal bilimler alanında "İzmir'de Kentsel Aile" adlı tezi ile doktor oldu. 1972-1974 yılları arasında askerlik görevini yaptı. 1974 yılında Hacettepe Üniversitesi Ekonomi Bölümü'ne öğretim görevlisi olarak geri döndü. 1976 yılında "Toplumsal Değişme Kuramları" konusundaki tezi ile üniversite doçenti oldu. Aynı yıl Sosyal Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bölümü'ne eylemli doçent olarak atandı ve Bölüm Başkanlığı'na seçildi. 1978 yılında Bölüm Başkanlığı'ndan ayrıldı. 1976-1979 yılları arasında, Hacettepe Üniversitesi adına Turizm ve Tanıtma Bakanlığı Turizm Planlaması Genel Müdürlüğü'nde danışmanlık görevi yaptı. İkinci, Üçüncü ve Dördüncü Beş Yıllık Planların hazırlanmasında çeşitli ihtisas komisyonlarında çalıştı. 1978-1979 yıllarında Kültür Bakanlığında Kültür Yüksek Kurulu üyesi olarak hizmet etti. Aynı yıl Gençlik ve Spor Bakanlığında "Toplumsal Kalkınmada Gençlik" projesini hazırladı ve uygulamada yardımcı oldu. Bu yıllarda Milli Eğitim Bakanı'na da özel danışmanlık yaptı. 1978-1981 yılları arasında Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi'nde tiyatro kürsüsünde "Sanat Sosyolojisi" dersleri verdi. 1981 yılı Temmuz ayında "Atatürk ve Devrim Kuramları" adlı takdim tezi ile Hacettepe Üniversitesi Senatosunca Profesörlüğe yükseltildi.1983 yılına kadar Sosyal Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bölümü ile Ekonomi Bölümü'nde öğretim üyeliğini sürdürdü. Birleşik Amerika'da yayımlanan American Journal of Political and Military Sociology adlı dergi ile yine aynı ülkede yayımlanan International Journal of Sociology of Family adlı dergilerin yazı kurullarında görev yaptı. 15 Şubat 1983 tarihinde askeri rejimin üniversite konusundaki uygulamalarını protesto etmek için, üniversiteden istifa etti. 1 Mayıs 1983-31 Temmuz 1987 tarihleri arasında Hürriyet Gazetesi'nde danışmanlık yaptı. 28 Eylül 1987 tarihinde KAMAR, Kamuoyu Araştırma Anonim Şirketi'ni kurdu. 1987 seçimlerini en az sapma ile önceden bilen araştırma dahil, seçim öncesi ölçümlerini ve kamuoyu araştırmalarını Hürriyet Gazetesi'nde yayımladı. 31 Aralık 1991 tarihinde KAMAR'dan ayrıldı. 15 Ocak 1992 - 15 Mart 1992 tarihleri arası TÜSES'in genel sekreterliği ile birlikte vakıf müdürlüğünü de yürüttü. Nisan 1992'de Kültür Bakanlığı Müsteşarlığı'na atandı. Kasım 1995'de Müsteşarlık görevinden ayrıldı. 15 Ocak 1996'da Federal Almanya Devleti tarafından Üstün Hizmet Madalyası Büyük Liyakat Haçı ile, 1 Şubat 1996'da İtalya Devleti Commandatore Madalyası ile, 15 Şubat 1996'da da Polonya Devleti Commandor nişanı ile ödüllendirildi. 24 Nisan 1996 tarihinde Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'ne Profesör olarak geri döndü. Şubat 1997'de Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyeliğine atandı. 1997-2000 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde saat başı görevli hocalık yaptı. Temmuz 2000'de devletten emekli oldu. 1 Eylül 2001 tarihinde Cumhuriyet Gazetesi Yayın Kurulu Danışmanı oldu. Halen Yıldız Teknik Üniversitesi'nde saat başı görevli ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde de fahri olarak hocalık yapmaktadır. Türkiye'nin Toplumsal Yapısı adlı kitabı ile 1977 yılında Türk Dil Kurumu Bilim Ödülü'nü, Toplumsal Değişme Kuramları ve Türkiye Gerçeği adlı kitabı ile 1979 yılında Sedat Simavi Vakfı Sosyal Bilim Ödülü'nü, 21. Yüzyılda Türkiye adlı kitabı ile 1998 Aydın Doğan Sosyal ve Beşeri Bilimler Ödülü'nü kazandı. 1998 yılında Nokta Dergisi tarafından Sosyal Bilimler alanında "Doruktakiler" ödülüne layık görüldü. Aynı yıl İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından verilen "Yılın İletişimcisi" ödülünü Sosyal Bilimler alanında kazandı. 2001 yılında Kızlarıma Mektuplar adlı kitabı ile Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin "Zirvedekiler 2001; En Beğenilen Kitap" ödülünü aldı. Sosyal bilimler ve kültür alanında yirmiden fazla kitabı, bilimsel ve deneme türü yüzü aşkın makalesi vardır. Bilimsel çalışmalarının ve deneme kitaplarının yanında, 1990 yılının en çok satan kitapları arasına giren "Hocaefendi'nin Sandukası" adlı bir de roman yazmıştır. Müsteşarlık dönemi anılarını da "Ben Müsteşarken" adı ile kitaplaştırmıştır. "21.Yüzyılda Türkiye" adlı incelemesi ve "Kızlarıma Mektuplar" adlı eseri en çok satan kitaplar arasında yer almıştır. Evli ve üç çocukludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 o değil de biraz daha kapak getirdim.UYARI! BİRAZDAN GÖRECEĞİNİZ 400 YILLIK PERUKLU İNSAN RESİMLERİ BÜNYENİZDE İRTİCAYA NEDEN OLABİLİR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Zlaneth said: Horizon Cem Yılmaz'a rakip. Cem Yilmaz'a buyuk hakarettir bu! Horican anca Hamdi Alkan'a rakip olur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Sam o paralar neyi gosteriyor afedersin? Bu ulkenin Ata'si Ataturk'tur. Parasinin on yuzunde de Ataturk yer alacaktir nokta Hadi dagalin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ingilizler paralarindaki kralicenin resminden vazgecmemek icin euroya gecmediler. Bizim elimden tuzluk eksik olmayan liberallerimiz ve gunden gune cakallasan dincilerimiz saolsun, paradaki ataturk resmi bile dogma oldu. Unutmayin ki chpye kalsa o parada devlet baskanlarinin resmi olacakti sadece ataturkun degil. Ama oy icin anasini satacak dp yonetimi nabza gore serbet verip ataturk uzerinden siyaset yapti. Ayni ideoloji bugun ataturk karsitligi ve din uzerinden siyaset yapiyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 LathspeLL said: Sam o paralar neyi gosteriyor afedersin? Bu ulkenin Ata'si Ataturk'tur. Parasinin on yuzunde de Ataturk yer alacaktir nokta Hadi dagalin. o ülkelerin geçmişlerindeki büyük insanları gösteriyor. mesajının geri kalanında sayfalardır anlattığım dogmatik mantığa canlı örnek olduğun ve neden yıkılması gerektiğini kanıtladığın için teşekkür ederim. Penthesilea said: ingilizler paralarindaki kralicenin resminden vazgecmemek icin euroya gecmediler. Bizim elimden tuzluk eksik olmayan liberallerimiz ve gunden gune cakallasan dincilerimiz saolsun, paradaki ataturk resmi bile dogma oldu. Unutmayin ki chpye kalsa o parada devlet baskanlarinin resmi olacakti sadece ataturkun degil. Ama oy icin anasini satacak dp yonetimi nabza gore serbet verip ataturk uzerinden siyaset yapti. Ayni ideoloji bugun ataturk karsitligi ve din uzerinden siyaset yapiyor iste. eminim ki bütün nedenleri para üstündeki kraliçenin resmidir. (:P) vay canına, yani 'irticacı dp' mi paraya sadece atatürk bastırmış?! şok!!! ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Tüh tüh naapsak ki cevap veremez duruma geldik şimdi ne anlatsak acaba nasıl izah etsek Sam'a bu paraların sahiplerinin büyük çoğunluğunun demokrasilerini/cumhuriyetlerini krallara/feodal düzene karşı bilek gücüyle savaşıp ele geçirdiklerini, o paralara bu devrimlerin yaratıcılarının veya o devrimler sonrasında vatanlarına büyük hizmetleri olan kişilerin resimlerini bastıklarını, o resimlerdekilerin hepsinin birer halk kahramanı olduğunu (tek tek tanımıyorum hiç birini ama o paraları bulduğu siteden kurcaladığım kadarıyla öyle) nasıl anlatsak. Ha bi de o paraların artık tedavülde olmadığını da hatırlatmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 "paralarin uzerinde ataturk olacak!" diince direk "dogma, put" gibi sifatlarla tag'leniyorum haha. Ne hale geldik lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 sg-1 said: Tüh tüh naapsak ki cevap veremez duruma geldik şimdi ne anlatsak acaba nasıl izah etsek Sam'a bu paraların sahiplerinin büyük çoğunluğunun demokrasilerini/cumhuriyetlerini krallara/feodal düzene karşı bilek gücüyle savaşıp ele geçirdiklerini, o paralara bu devrimlerin yaratıcılarının veya o devrimler sonrasında vatanlarına büyük hizmetleri olan kişilerin resimlerini bastıklarını, o resimlerdekilerin hepsinin birer halk kahramanı olduğunu (tek tek tanımıyorum hiç birini ama o paraları bulduğu siteden kurcaladığım kadarıyla öyle) nasıl anlatsak. Ha bi de o paraların artık tedavülde olmadığını da hatırlatmak lazım. evet einstein, schrödinger, gauss, bohr, newton, curie, eiffel, faraday filan bunların hepsi devrimci komutanlardı! hahah bir de "kurcaladığım kadarıyla öyle" diyor. :D öyle sallamışsın ki yani uzaktan yakından alakası yok hahahaha evet yeni zelanda, ingiltere, japonya, israil hepsi euro'ya geçtiler hahahahahaha tedavülden kaldırıldılar çünkü paralarda sanatçı ve bilimadamı resmi istenmedi, euro'ya geçişle alakası yok yani hohohohoho off iyi güldüm ya. var mı daha inciler bunların geldiği yerde? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Gözün dönmüş, okuman yazman da yok. Yazdığım yazıyı iyi oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 hergün 5 posta gazeteden c/p yapmakla bilgi sahibi olunamadığına afiş olmuşsun, önce git tekrar 'karıştır' bakalım kimmiş resimdekiler. sonra gelirsin "hepsi birer halk kahramanı" mıymış söylersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Öehh yani insan insandan nefret eder de kinini bu kadar kabak gibi belli etmez. Tamam ben de sendne pek hoşlanmıyorum ama en azından seviyemi korumaya çalışıyorum, bu bir. İki, evet o bilimadamlarının hepsi birer halk kahramanıdır, ülkelerinin/milletlerini temsil etmişlerdir, insanlığa büyük hizmetlerde bulunmuşlardır. Ama en yenisi Einstein, var mı daha tazesi? Bu adamlar bilimde, sanatta dünyaya taklalar attırırken benim güzel milletim nelerle uğraşıyordu? Dünden beri söylediğim şey, bu ülkenin ürettiği, bu millete hizmette Atatürk gibi olacak herkesin resminin paraya basılmasına kabulüm. Çıksaydı bi Einstein bizde de, görseydik tüm dünyanın tanıdığı, en azından adını bildiği bir Türk'ü, adına para basmayı da hallederdik merak etme. Kim var böyle bir Türk önerebileceğin? Ha Zeki Müren vardı, di mi? Üç, sana tavsiyem, dön karıncalı oyunlarına, buraya gelip argüman üretmeden, neden üretmeden, alternatif üretmeden (Zeki Müren hariç) "Atatürk'ü çıkaralım paralardan, sizi dogmacılar sizi" diye viyaklamak, Emre Kongar'ı Engin Ardıç'la kıyaslamak falan, kaliteni iyice belli etti zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 kin? nefret? anlaşılan kişiselleştirme kartını öne sürme vakti geldi blöfün belli olunca. seviyeni çok güzel koruyorsun gerçekten, sıkışlar havaya gidince "gözün dönmüş, okuman yazman da yok", "viyaklama", "kaliteni belli etti" vb gırla. düşüncelerini olduğu gibi bocalayıp, ertesinde yörünge dışı'na teşrif edenlerden daha temkinlisin ama, takdir ediyorum o bakımdan. :) bizim de halk kahramanlarımız, ülkesini çok güzel temsil eden, sanatta, bilimde taklalar attıran insanlarımız var tarihimizde. o resimlerdeki insanların çoğu bugün parayı ülkeler veya rejimleri kurulmadan önceki zamanlarda yaşadı. ama sana göre sadece ülkenin ve rejimin en son safhasındaki insanlar paraya basılabilir, bunun da ne kadar desteksiz bir iddia olduğunu kanıtlıyor 'muasır medeniyetlerden' seçtiğim para örnekleri. mars'da kratere adı verilmiş türk var ama SARIKLI! merak etme, dünyanın hepsinin bilgisi seninki kadar zayıf değil neyse ki. gayet güzel tanıyorlar kim ne yapmış. zeki müren gayet sanatta 'taklalar attırmıştır' dünyaya. yurtdışından buraya konser vermeye gelen ingiliz "zeki müren'e hayranım" deyip arkasından bir şarkısını söylemeye çalışıyorsa tanıyan tanımış zaten sanatını. benim de sana bir nasihatim olacak: gazete sitelerine baktığın zamanın çeyreğini dünya tarihi hakkında araştırma yapmaya ayır. en azından fikirlerini belirtirken "cumhuriyet'in o zamanki hali"nden öteye geçebilen bir kaynak noktan olur. ölçüp tartmaya değer, ciddiye alınabilir hale gelir mesajların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ben "T.C yazana bunun açılımını bile yazmaktan kaçınıyorsun !!11!" söylemine takıldım. E YUH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Sam gibilerin dunyada soz sahibi olmamasi icimi rahatlatiyor. Birde Turkiye'yi kurtarsak tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 nasyonel sosyalistler en son avusturya'da koltuktan indirildi, sizin söz sahibi olmadığınız kesin yani. :) öte yandan gelişmiş dünya liberal politikalar üzerine kurulu, türkiye de nihayet o yola yavaş da olsa girmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Kandirmislar seni dunya fasist duzen uzerine kuruludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Valla üstad, senin gibi usta değiliz bu konularda, biz aklımıza geleni metne sokup yazıyoruz, yoksa öyle kart oynamak, blöf yapmak falan belli ki sen kaşarsın o konularda, anlamayız biz o işlerden. Elbette, bu ülkenin parasını basıyorsam bu ülkenin yetiştirdiklerinin resmini basarım ÖN YÜZE. Atatürk gibi km taşı olmuş, toplumun her kesimi tarafından takdir edilen insanlar bulun, basalım diye bas bas bağırıyoruz iki gündür, ama Zeki müren'den başka cevap gelmedi. Ha istersen yapalım bi liste, "aşağıdaki Türklerden hangisini tanıyorsunuz" diye anket yapalım AB'de. Bakalım, Zeki Müren mi çıkar başta, Mustafa Kemal mi? Ha bu arada çok güzel İbrahim Tatlıses şarkısı okuyan japon biliyorum, sayılır mı o da, onu da alalım mı listeye? Ayrıca bana laf sokmaya çalışırken paçalarından akan cehaleti temizlemeni isterim, o sarıklının adı Mars'ta değil, Merkür'dedir, ayrıca Venüs'te de iki tane başörtülümüz vardır. Kısmetse başkaları da gelecektir. Asla anlamadığın ve muhtemelen anlayamayacağın şeyse bizim derdimizin sarıkla/başörtüsüyle değil, alet edildikleri zihniyetle olduğudur. Ha dünya tarihini civilization'dan öğrenmişler tarafından veya cumhuriyetin o günkü halinin, uyduruk fikirlerinin nasıl saçmasapan olduğunu ortaya çıkarmasından korkanlar tarafından tarih bilgisiz olarak gösterileceksem de bu benim için gururdur. Bi de bizim nasyonel sosyalist olduğumuzu nasıl çıkardın, onu da anlatırsam pek bi şukela olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bu başlığı bok götürmeye başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 da by cidden pati tarihinin en bos tartismasi olabilir. Ben de bugun yahudi bi kizla din tartistim mesela, onermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar