explus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Horizon said: Biz değil arkadaşım , T.C sokolop devletidir dicekmisin demicekmisin ? senin şu an osmanlı devleti için söylediğin bu çünkü. Eğer şu günden itibaren 20 sene hadi senin güzel hatrın için 25 sene boyunca tüm yönetim kurumları cumhurbaşkanı başbakan vs herkes Türkiye Cumhuriyetindeki her vatandaş Sokolop tur derse evet 20~25 sene sonra TürkiyeCumhuriyeti Sokolop lar devletidir derim ve zaten benim dememe gerek yok öyle oluruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
explus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Zlaneth said: "Biz = 20 sene boyunca tüm devletin yönetim kurumları" Basmıyor kafa... Söylüyorum, almıyor. Bir yerde kitleniyor. Teşekkürler zlaneth, yönetim kurumları halkdır (hani mecaz anlam halk seçiyor ya bunları:D demokrasi falan var ya %47'yi nasıl görmezden gelicem:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 explus said: Horizon said: Biz değil arkadaşım , T.C sokolop devletidir dicekmisin demicekmisin ? senin şu an osmanlı devleti için söylediğin bu çünkü. Eğer şu günden itibaren 20 sene hadi senin güzel hatrın için 25 sene boyunca tüm yönetim kurumları cumhurbaşkanı başbakan vs herkes Türkiye Cumhuriyetindeki her vatandaş Sokolop tur derse evet 20~25 sene sonra TürkiyeCumhuriyeti Sokolop lar devletidir derim ve zaten benim dememe gerek yok öyle oluruz:D He şunu söyle ok. Bravo ozaman alkışlıyorum seni. Görüşüne saygım var. not: Dİğer fake arkadaşmı nedir sözüm ona. Arkadaşım hakaretlere devam edersen senin herzaman yönün tahtalı köy ( pardon dış yörünge ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 HEPİMİZ SOKOLOPUZ111 Sokolop ne ya, koptum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 sg-1 said: HEPİMİZ SOKOLOPUZ111 Sokolop ne ya, koptum ben? Katılıyorum , yok hayır katılma reyaksonu geçiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
explus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 sg-1 said: HEPİMİZ SOKOLOPUZ111 Sokolop ne ya, koptum ben? Hani horizon bugunden itibaren arabız(ki istediği bu sanırım arkadaşın:D) dese dedi tüm yönetim kurumları biz arap mı olacaz dedi bende dedim araplar diye zaten var dedimöyle olmaz uyduruyum başka bir grup:D aklıma geleneleri yazdım Sokolop'uz anasını satayım, başbakan gelse reis-i cumhur:) gelse dese 20 sene boyunca olursun sokolop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
explus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Horizon said: explus said: Horizon said: Biz değil arkadaşım , T.C sokolop devletidir dicekmisin demicekmisin ? senin şu an osmanlı devleti için söylediğin bu çünkü. Eğer şu günden itibaren 20 sene hadi senin güzel hatrın için 25 sene boyunca tüm yönetim kurumları cumhurbaşkanı başbakan vs herkes Türkiye Cumhuriyetindeki her vatandaş Sokolop tur derse evet 20~25 sene sonra TürkiyeCumhuriyeti Sokolop lar devletidir derim ve zaten benim dememe gerek yok öyle oluruz:D He şunu söyle ok. Bravo ozaman alkışlıyorum seni. Görüşüne saygım var. not: Dİğer fake arkadaşmı nedir sözüm ona. Arkadaşım hakaretlere devam edersen senin herzaman yönün tahtalı köy ( pardon dış yörünge ) Ya aklıma geldi de sorayım:D ama kesin bir cevabın vardır. Amerika Birleşik Devletleri birçok göçmen tarafından, ingliz oslun bilmem ne olsun, tarafından kurulmuştur. Şimdi neden birisi çıkıp da biz ingliziz bir fransızız demiyorda ben ameriaklıyım diyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 sg-1 said: Bi de Engin Ardıç'la bir tuttular ya ne diyeyim artık hayır bir tutmuyorum elbette ki, emre kongar bir sonraki yaşamında sıfırdan kasarsa belki bir şansı olabilir. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ya bi susun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
explus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Earenwen said: ya bi susun Vasıfsız insan örneğisin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 beyin okumasına karşı alüminyum folyodan kask yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 sg-1 said: Adam dönemin şartlarını anlatmış. Neyin ne olduğunu tek tek izah etmiş. E zorla kafanı açıp sokacak da değilim. Gözün dönmüş senin. Takıl sen. valla gününün büyük bir bölümünü adayıp, konu dışına haber/siyaset tartışma içerikli topicler açıcak kadar gözü dönmüş degildir dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
explus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 loserz said: sg-1 said: Adam dönemin şartlarını anlatmış. Neyin ne olduğunu tek tek izah etmiş. E zorla kafanı açıp sokacak da değilim. Gözün dönmüş senin. Takıl sen. valla gününün büyük bir bölümünü adayıp, konu dışına haber/siyaset tartışma içerikli topicler açıcak kadar gözü dönmüş degildir dimi. Ne kadar gereksiz bir alıntı:) Adamn yazılan herşeye bir kulp bulu takmış ve gözü dönmüş değil sg-1 mi gözü dönmüş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 kulbu mulbu buldugu yok ben olsam osmanlı devleti türk devleti degil diyen adamla oturup çay bile içmem.çok bile laf anlatmaya çalışmış size ama nato mermer nato kafa işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
explus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 loserz said: kulbu mulbu buldugu yok ben olsam osmanlı devleti türk devleti degil diyen adamla oturup çay bile içmem.çok bile laf anlatmaya çalışmış size ama nato mermer nato kafa işte. Hemen şahsa saldırı. Siz hepniz aynısınız:) Verecek cevap bulamayınca, şahsa saldırarak kişiyi zedeleyip verdiği cevaba bok atmak:) Bana lütfen tarihi belgelerle Osmanlı devletinin Türk "kaldığını" ispatla:) Ben 6-7 padişahtan sonra hiçbirinin ne biyolojik ne de ideolojik olarak türk kalmadığını kantıladım. Siz laf olsun torba dolsun konuş heybeye salla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 git googledan arat senle mi ugraşıcam . çocuk esirgeme kurumu muyum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
explus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 loserz said: git googledan arat senle mi ugraşıcam . çocuk esirgeme kurumu muyum ben? Kaynak bulamıyorumun yeni versiyonu bu herhalde git google'dan bak:). Çok agresifsin, hemen saldırı hemen atak ama hepiniz böylesiniz biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 www.wikipedia.org al kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Bence hepinizin beyni sulanmış sıcaktan. Kasmayın, salın biraz. Çok kasılınca tartışma hakaret oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Biz erkekller hep aynıyız işte. edit:erkeklerdi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
explus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 loserz said: www.wikipedia.org al kaynak Ya lütfen çocuklaşma. Ha oldu kaynak:) süper. Al bu da başka internet sitesi www.sallamasanakıçından.com:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
explus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 asinanyavuz said: Bence hepinizin beyni sulanmış sıcaktan. Kasmayın, salın biraz. Çok kasılınca tartışma hakaret oluyor. Dikkat edersen hiç bir hakarette bulunmadım. Bana hakaret var o ayrı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 explus said: Hemen şahsa saldırı. Siz hepniz aynısınız:) explus said: emen saldırı hemen atak ama hepiniz böylesiniz biliyorum Akhlaur said: Biz erkekller hep aynıyız işte. edit:erkeklerdi o. amma çok smile kullanıosun explus, kişisel kavgaya dönüo topic explus, şikayet nasıl ediliyordu explus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
explus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Earenwen said: explus said: Hemen şahsa saldırı. Siz hepniz aynısınız:) explus said: emen saldırı hemen atak ama hepiniz böylesiniz biliyorum Akhlaur said: Biz erkekller hep aynıyız işte. edit:erkeklerdi o. amma çok smile kullanıosun explus, kişisel kavgaya dönüo topic explus, şikayet nasıl ediliyordu explus Smile çok kullanmak yasak mı? (Ciddi olarak soruyorum) Kişisel kavgayı ben mi ediyorum onlar mı ediyor? Git hereşeyi baştan oku! Neyimi şikayet etcen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ben buraya resım koymuştum ama bulamıyorum alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar