asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 mutlu yıllar! nice senelere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 doğum günün kutulu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Doğum gününde olsa o gün Allah için ne yaptın? ii seneler sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 hepi cörtlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Letsgetthesunshine said: said: Mutlu yıllar abi. Zohahahaha adam abi dedi bak dötündeki kıllar pişmaniye oldu delikanlıyım diye dolasıyorsun olm hala ortalıkta Abi diyesim geliyo ferit'e yauv. Tonajdan herhalde :) Bi ağırlığı var yani :) Bu arada harbiden 88 liymiş. 84 lü arkadaşlar var adıyla hitap ediyorum. Diyorum ya bi ağırlığı var ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 mutlu yıllar kutucum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 aaa beni banyalan kişi bu :D hepi pörtlek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 İyiki doğdun çutullu(itiraf:nickini hicbizaman telaffuz edemedim:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Ractamainus said: oha sen doğdun mu bi de? yuh! kutlu doğum haftası sana o zaman. evet evet aksın dualar bana. ayrıca roket ağırlık derken fiziksel bir ağırlıktan bahsetmiyorsun umarım? =) hayatımın en yorucu doğum günü zaten..size bu mesajı şahin çelik tersanesinden yazıyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 _ClymoR_ said: İyiki doğdun çutullu(itiraf:nickini hicbizaman telaffuz edemedim:D) kutuğğlu gibi kasmadan kutulu =) bi de facebook çıktı mertlik bozuldu yahu,sms atardı insanlar önceden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 numaranı ver atmazsam nâmerdim kutulu :) Nice yıllara ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 gratz kaça girdin bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 21den gün alıcam sanırım,öyle deniyordu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 CthuLhu said: 21den gün alıcam sanırım,öyle deniyordu galiba. 88 lisin o halde.Nice mutlu yıllara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 höpi pertlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 roket adam said: Bu arada harbiden 88 liymiş. 84 lü arkadaşlar var adıyla hitap ediyorum. Diyorum ya bi ağırlığı var ondan :) Ee tabi adam 100 kilo çekiyo normal olarak agırlıgı var yani doğal olarak Her neyse offtopic yeter doum günün kutlu olsun len oembox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 epi epi pörtlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Olm sen iyi ki doğdun... Valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 eyvallah insight'cım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 hepi pörtlek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar