Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC gaming

axedice

Öne çıkan mesajlar

halo ile zerre alakası yok ps2'nin xeno. bf'ye benziyor ama cücük haritada geçmiyor en azından. bir de sınıf olayları derinlik katıyor bf'de olmayan.

battlefield arcane'in dediği ekşın shooter'ların önde gideni. bc2'ye 10$ veren kafam ah ah. 15 saatte baymıştı daha duruyor öyle. bir de üçüncüsünü al diyorlar lol.

fps bölümü de forumdaki en yanlış açılmış bölümlerden biri, shooter filan olsaydı bari. sırf karakterin sırtını görüyor muyuz görmüyor muyuz üzerinden başlık bölüm değiştiriyor lmao.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

ya ne optimizasyonu ne konsolu

ps3de var 1v1v1 250şer kişilik mi ne oynanan mmofps
aletin 256 İKİYÜZELLEALTI memory ve video memorysiyle oynanan

kusura bakmayın ama LEŞ gibi optimizasyonu vardı ps2 nin ben oynarken. hatta devler bile kabul etmişken optimizasyon sorunu olduğunu, sürekli "üstünde çalışıyoruz" dediklerini her interviewda. her patchde OPTİMİZASYON ARTTIRILDI denmişken gelip burda gazel okuma ya

Xenocide said:

son 10 yılın en büyük FPS'si çünkü. bf3 grafik olarak kat kat üstün dahi olsa şu oyunun tırnağı kadar sistem gerektirmemesinin sebebi mükemmel optimizasyondan ziyade ps'in tırnağı boyutunda olmasıdır kanımca.

tabi herşeye rağmen bunlar excuse mudur? değildir. optimizasyon yapacan ne kadar büyük oyun yapıyor olursan ol, lakin ortadaki oyun cs haritası boyutunda 5v5 oynanan bi oyun değil onu da hesaba katmak şart.

ayrıca, bikaç ay önce yenilediğim sistemim ile high detail'da gayet sorunsuz (40+ FPS) oynuyorum, son sözüm: yetmez ama evet.

sövmeden önce bi okuyalım, rica ediyorum. okumadan yorum yapınca komik duruma düşüyosunuz çünkü.

bi de;

Kaede said:

ps3de var 1v1v1 250şer kişilik mi ne oynanan mmofps
aletin 256 İKİYÜZELLEALTI memory ve video memorysiyle oynanan

şu oyunun ismini alabilir miyim? çünkü 4-5 sayfadır, konsol kırması oyun ps2, konsoldan çırpma konsept falan diyip duruyorsunuz da örnek istiyorum veren yok. Hakikaten merak ettiğim için soruyorum şu oyunun ismini bi ver bakıcam internetten.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

optimizasyonunun zayıf olduğunu kabul ederim. ama oyunu iyi-kötü yapan asıl etken gameplaydir, diğer tüm etkenleri askıya alırsın oyunu değerlendirirken. en son puan verirken de gerektiği oranda düşersin o yan unsurları.
bu nası kotu bi yorum ya. oyunu oynayamıyorum ki gameplayini degerlendiriyim 20fps ile 5000v5000 olsa ne yazar oyun. bu yuzden ps e baslayıp baslayıp bıraktı herkes.
Sosyal ağlarda paylaş

optimizasyon abska bişi oyunun yetememsi baska.

kötü optimize etmiş olsalar yine en canavar bilgisayalarlarla insanlar 200 vs 200 atar, ama yok yanı oyun yetemiyo. yazmaya niyetlenipte kötü yazmıs becerememiş değiller. direk 64 dam yetsin işte takılsınlar diyip gecmişler. pc'nin 64'ünden konsolun 24'üne düşme kısmı optimizasyon tabi ama ondan önce adamların kendi odunlukları meselesi var.
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

optimizasyon sorunu haricinde nasıl oyun. alışma süreci fln? bu saatten sonra boş mu vereyim yoksa. =)

ilk girer girmez upgrade'siz silahlarla zor ama 2-3 gün oynadıktan sonra düzeltiliyor onlar.

oyun gayet oynanıyor 235712652165 kişiyle şu anda, öyle bir portre çizilmiş ki sanki oynanamıyormuş gibi. ultra açmayıverin kaldırmıyorsa makine.
Sosyal ağlarda paylaş

reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler hahah

bu arada hala soruma cevap alamadım o sizin meşhuur 250vs250vs250 konsol fps'si nedir

screwy said:

Xenocide said:

optimizasyonunun zayıf olduğunu kabul ederim. ama oyunu iyi-kötü yapan asıl etken gameplaydir, diğer tüm etkenleri askıya alırsın oyunu değerlendirirken. en son puan verirken de gerektiği oranda düşersin o yan unsurları.
bu nası kotu bi yorum ya. oyunu oynayamıyorum ki gameplayini degerlendiriyim 20fps ile 5000v5000 olsa ne yazar oyun. bu yuzden ps e baslayıp baslayıp bıraktı herkes.

ben PS2'yi ilk keşfettiğimde 4-5 senelik bi emektar vardı bende. Oyuna early beta sürecinde falan katıldım, yani daha optimizasyon namına hiçbir ayarın yapılmadığı dönemler, dev'lerin gerzekliği ile viewing distance'ın sınırsız olduğu dönemler yani o devasa haritanın her bi karışını render etmeye çalıştığı dönemler. Ben oyunu bu haliyle savaşlarda 5-10 fps'ye falan düşerek oynadım o yüzden bana "20 fps ölö öynöyömöyöm döğörlöndörömöm" deme.
Sosyal ağlarda paylaş

Optimizasyonla ilgili bi sorun yok oyunda? Highda oynamadım direk normalde oynadım tabi de, gayet devasa harita bicüv bicüv çalışıyor. Ha oyun bana göre değil, fps mmo mu olurcuyum ben. Ama oynadığım yarım saatte teknik sorun yaşamadım, araç alıp nerdeyse kalimdor kadar bi haritada gezindim falan.

Yalnız microtransaction var sanırım store mtore bilmemne, lvl40 adamlar kesiyordu beni. P2Wse kanser direk
Sosyal ağlarda paylaş

tam p2w değil, ama bazı araçlar için olmazsa olmaz silahlar var unlock edilen. infantry combatta ise öyle op silah yok.

optimizasyon kısmında da benim anladığım şöyle bi sıkıntı var, bazı sistemler tıkır tıkır çalıştırırken ondan daha iyi olmasına rağmen bazı sistemlerde sorun çıkabiliyor falan. ama demeye çalıştığım, bu durum oyunu iyi veya kötü yapmaz. oyunun içeriği oyunu iyi veya kötü yapar. Metro 2033'ün rezalet ötesi bir optimizasyonu var lakin mükemmel bir oyun. bunun gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şey battlefield için de geçerli yalnız. üstelik parasını çatır çatır bastığın oyun. herşeyi unlock etmiş adamla hiçbişeyi unlock etmemiş adam arasında bi miktar fark oluyor bf'de de. benzer şekilde ps'de de aynı durum var. temel survival unlocklar zaten iki oyunda da aşağı yukarı aynı sürede açılabiliyor. geri kalanı da teferruat.

ben PS'de gayet sıfırdan hiçbişey unlock edilmemiş bi karakter açıp tanka atlayıp milleti yargılayabilirim. burada oyunu 6-7 ay oynamış adamla ne farkım var dersen, o adam o süre içinde Armor Piercing tank turret unlock etmiştir, tank vs. tank'da seni alır ama infantry'lere karşı bişey yapamaz. Mesela benim şu anda Armor Piercing unlock edecek cashim olmasına rağmen tercih etmiyorum çünkü default tank topu bariz iyi, vehiclelara moderate damage, infantry'e modarate damage, modarate area of effect, tam kıvamında.

Neyse, konuyu PS tanıtım konusuna çevirmeyelim şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...