Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Kanuni said: Isin ilginci ayni tabaka dlc ler ilk duyuruldugunda hakli olarak oyunu kirpiyorlar sonra dlc diye kakaliyorlar diye ortaligi yikti. Hakli olabilirlerde ama su anki durum ne ? Dlc si ciksada alsam oynasam ya da oghh dlc ile su bu geldi super. Nerde boykot :) Kaede 58. Sayfada bunu demistim zaten ben.. kim okuyor ki zaten 2 sayfadan onceyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Kaede said: Her alanda değil zaten ama genele bakılınca açık olarak civ5 >civ4 ki bundan sonra da farkı acmaya devam edicek. MP için ünitelere initiative getirirlerse başyapıt olur hatta Kanuni'de de nasıl bir rektal acı kaldıysa sabahtan strawmane sarılmış lelilk cıktıgı gun de bunu mu diyordun acaba. simdi civ5 in ilk sayfalarına gidip "YAA BU OYUN DUMBDOWN OLMUS AMAAAAA" mesajlarını cıkarttırtmayın ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Darksiders baya kötü bir oyun. Suark hayatında ilk defa haklı olduguna göre konuyu kapatabilirsiniz. Bn de telefondan işkence cekmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Suark said: Sparkcaster said: darksiders baya kaliteli oyun yalnız, sen baya kötüymüşsün suark demek ki ps oynu abi boktan da bi hikayesi var baya kötü Çizgi Roman tarzında hazırlanan ve sunulan bir senaryoya boktan diyorsak hiç bir singleplayerı oynamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Suark o derece kotu ama Kaede kaybedince yanındaki kotuyu de kaybetmemeye calısıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Catlatma adami strawmane ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Git bak bakayım öyle bir mesajım var mı CİV5 COK DUMBED DOWN diye Protip: yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 screwy said: Suark said: screwy said: heaujahudh suark: fikri olmadan zikri olan adam. oynamamıs buyuk ihtimal gormemis bile oyunu ama Kaede oooo dedigi icin ya da topicinde insanlar muhabbet ettigi icin oyun hep boyle sekerdi bocekti sanıp burda gelip bunu yazan adam. tokat gibi cevapları yedin panpa hadi mesai bitti babaytobakıyorum da daha 10 yıl sonra oynayabilemeyecegiz dısında arguman uretilememis. Galiba zorlanıyorsunuz. Bunlar SC DRM'inin sorunları: -Sürekli nete bağlanma zorunluluğu -EA keyfine kalması oyununun kaç yıl oynanabileceği -Salak saçma server hataları -Sıra beklemek Bunlar SC'nin: -PREORDER DLC -DAY 1 DLC -Yüksek fiyat. -SimMahalle -Terraforming -Agent sistemi ve rezil AI -Yalan dolan sayıları olan simülasyon Daha sayak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Forum kodlarında problem var galiba, sürekli aynı şeyler dönüp dönüp duruyor. Biri şu scripti kapatsın abi, ne bu her 5 sayfada bir aynı şeyler. EA SUCKS, EA EVIL, STEAM GARİBANIN VE MARABANIN DOSTU, SIMCITY MAHALLE SİMÜLATÖRÜ, AHH NEREDE O ESKİ SIMCITY'LER, ALWAYS ON DRM SUCKS, DLC'LER KAN EMİYOR, DIABLO 3 ÇOK KÖTÜ, SIMCITY ALAN APTALDIR. Başka bir şey kaldı mı? Eksik varsa sizde bir şeyler ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Ya bırak pis sisko ben her zaman hakliyimdir Sc13 basliginin ilk yorumuna bak. Hem haklı hem de en iyiyim pc gamers = mustard race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 hintli kardeslerimizden ucuza aldigimiz icin hic umrumuzda olmadi bazilari asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Hintlilerin rızkını çaldınız şimdi onlarda pahalı alıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 tartışma konusu simcity değil zaten, argüman deyince arkadaşın aklı direk oraya kayıyor SC hayal kırıklığı yaşamış çok derin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 dsici said: screwy said: Suark said: screwy said: heaujahudh suark: fikri olmadan zikri olan adam. oynamamıs buyuk ihtimal gormemis bile oyunu ama Kaede oooo dedigi icin ya da topicinde insanlar muhabbet ettigi icin oyun hep boyle sekerdi bocekti sanıp burda gelip bunu yazan adam. tokat gibi cevapları yedin panpa hadi mesai bitti babaytobakıyorum da daha 10 yıl sonra oynayabilemeyecegiz dısında arguman uretilememis. Galiba zorlanıyorsunuz. Bunlar SC DRM'inin sorunları: -Sürekli nete bağlanma zorunluluğu(sana gore problem) -EA keyfine kalması oyununun kaç yıl oynanabileceği(sana gore problem) -Salak saçma server hataları(duzeldi) -Sıra beklemek(duzeldi) Bunlar SC'nin: -PREORDER DLC(insanlar memnun dlc den yukarda goruyoruz season passler 2 yılda 2 expasionlar falan sorun degil yani) -DAY 1 DLC(insanlar memnun dlc den yukarda goruyoruz season passler 2 yılda 2 expansionlar falan sorun degil yani) -Yüksek fiyat.(zaten dedik 30 dolar etmeliydi diye) -SimMahalle(memnunuz) -Terraforming(eksik eklenebilir ama normalde de ugrasmıyodum ben hani meraklısına eksik kalmıs) -Agent sistemi ve rezil AI(farkında oldukları ilk fixliyecekleri seylerden biri olduklarını yazmıslardı) -Yalan dolan sayıları olan simülasyon(bu da bi sonraki ingame duzeltecekleri sey zaten) Daha sayak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Hahah tamam zaten herşeyi düzelteceklerse hemen alıyorum oyunu aslında sorun yok zaten hiç hepsi düzelecek di mi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 hayır adam oyunu 10 sene oynuycam diyo ilk 2 gun giremeyince COK PROBLEMLI yzaıyo anlayamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ingame 3 sey yazdın birinin eksik oldugunu ben de soyluyorum digerinin ilkini duzelticez farkındayız dediler digeri de sıradaki diger sorun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 screwy said: hayır adam oyunu 10 sene oynuycam diyo ilk 2 gun giremeyince COK PROBLEMLI yzaıyo anlayamıyorum ki Problem abi sonuçta aldığın oyunu oynayamıyorsun bu kadar basit. Ayrıca madem o kadar memnunsun şahane oyun sen niye düşünmüyorsun 5 yıl sonra oynamayı yada 7 yıl sonra oynamayı? Argüman yok diyorsun yazıyoruz ya bana göre problem değil diyorsun yada düzelecek diyorsun. Şuan düzelmiş değil sonuçta. Şuan sorun. ŞUAN BOZUK. düzelecek demek argüman olma değerini kaldırmıyor o noktaların. Sana göre problem olmaması da o problemi ortadan kaldırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Kaede said: Ya bırak pis sisko ben her zaman hakliyimdir Sc13 basliginin ilk yorumuna bak. Hem haklı hem de en iyiyim pc gamers = mustard raceabi gidip arıyıp bulcaktım pis siskoyu okuyunca vazgectim ausdhuasdhasduhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 screwy : onun beklentisi ile senin beklentin aynı değil abi, bu kadar basit bunun açıklaması. sen oyuna verdiğin paraya karşılık tatmin oluyorsan mevzu kapanmıştır. o kişi istediği kadar karşılanmamış beklentileri ile ilgili ağlama duvarı oluşturabilir. günün sonunda sen ne için para verdiğini biliyordun. bilerek almışsın, eğleniyorsun. onun beklentisi yerine gelmedi diye senin beklentilerininde yükselmesi gerekmiyor, arkadaşın idrak edemediği nokta o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 abi ben hep yeni oyunlar oynuyorum cok degisik bi duygu denemelisin. Var yani oynamadıgım oyunlar piyasada acıp acıp oynuyorum bi acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 screwy said: abi ben hep yeni oyunlar oynuyorum cok degisik bi duygu denemelisin. Var yani oynamadıgım oyunlar piyasada acıp acıp oynuyorum bi acayip. Alakasız. Çok zorluyorsun ya cidden zorlama bu kadar. Hatta şey biz fakiriz yeni oyun alamıyoruz o yüzden hep tek oyunla idare ediyoruz hacı yıllar yılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ya bir oyun güzel diye 10 yıl oynama zorunluluğu nedir aosdjıs, o oyundan başka güzel oyunlar yapılmayacak mı? simcity tarzı 10 tane farklı ürün çıkar gider onları oynarsın neden aynı şeyi 10 yıl oynama ihtiyacı duyuyorsun ki? bastion benim oynadığım en iyi oyunlardan biriydi bu yıl ama sırf bastion iyiydi diye 10 yıl sonra hala bastion oynuyor olmanın halini kurmuyorum. bastion gibi daha nice oyunlarda gelecek, onları oynayacağım. para verdim diye ölene kadar oynamak zorun değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bingildak said: para verdim diye ölene kadar oynamak zorun değilim. ZORUNDA değilsin zaten ama istesen de oynayamamk ayrı canın istediğinde SATIN ALMIŞ olduğun bir şeyi oynayamamak ayrı. Kralcılığınız mantık sınırlarını zorluyor artık resmen Bioware forumundaki class balance olmasın jedi olmak zaten zorlu bi felsefedir diyen adamlardan farkınız yok artık gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 abi zorlamıyorum arguman olarak getirdiklerinin hepsinin cevabı var iste. verilmis bi tek mantıksız argumanınız var 10 yıl sonra oynayamıyacagım ama onun dısında tamamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar