_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Merabalar ilk tutorialım ve son olacak tutorialım olarak önünüze serdiğim bu ''şey'' aslında lezzetli muhtemelen çoğunuz yaptınız ama ben yinede göstermek isterim kaç kişilik olduğunu kestiremedim henüz ççünkü tek başıma yarısını bitirdiğim bişey neyse ben başlıyorum ilk üç spoilerimizde gerekli gıda malzemelerimiz vardır ben 5 patates koydum siz koymayın derim bu biiir spoda görüleceği üzere kaşar bu ikiiiiiiiiiiiiiiii veee tereyağ bu üüüüüüüüüüç Şimdi patateslerimizi suya koyup kısıık ateşte kaynamaya bıraktık yolumuz uzun yaklaşık 1 saat ateşte kaldı patatesler nese beni uğraştırmayın pişene kadar kaynatın dööööört şimdi soyuyoruz:D 555 soyduktan sonra elimize kap aldık(yannız o kapta yemicez tabiki patatesi al6tııı evet ve ilk hatam patatesleri ezmeden peyniri rendeledim ezildikten sora rendelicez aslında ben sonradan ilave yaptım ama FAİL1 Hala ezemedim ya ÖHÖM 8 ve ikinci failim patatesler kapa fazla geldi ama pratik zekamla haallettim FAİL 2 neyse patates kıvama geldi eze eze kaşarlarda eridiiçinde hemde yağı koydum ateşe ama siz birazdan görceniz 3 resim daha kaldı demiştim 11 patateslerin arasına boşluklar açıyoruzki tereyağ yüzmesin yukarda diye sonra tereyağıyla birlikte tekrar eziyoruz mereti ühhhüü son olarak tabağa servis yapıyoruz istediğiniz baharat falan olursa serpebilirsiniz afiyet olsun afiyet olsunn:) NOT:mikrodalgada hemencecik oluyo ama böylesi daha lezzetli Not2:Yemeği yapmak değilde tuto yapmak kadar zor bişey yok Ahh azdaha unutuyodum NOT3:Sıcak yiyiniz AFİYET OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Aferin hamarat. :D Ama mikrodalgada daha iyisini yaparım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 nilep varya foto makinam yok sırf leptopla tek başıma çektim hepsini bazen kucağıma almam bile gerekti leptopu:Döldüm varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 benim gibi patates delileri için süper =) Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 hmm onu ezdikten sonra ustune malzeme koyup firina vericeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Teşekkürler.Bunu aslında patates püresi şeklinde yaparak değişik türevlerini yapabiliriz.Öyle de güzel olabilir gibi.Bu baya yaklaşmış zaten patates püresi olmaya.Süt eksik galiba bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Önemli deil ya yaparken çok açtım dünki yediğim yemeklerin hepsini kaybetmiştimde fazla uğraşamadım kusura bakmayın dediğiniz gibi çoğaltılabilir biir cok türevi olur zaten patates:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 kumpirimsimsimsi gibi mi desek napsak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 samete benziyosun ahah son resim özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Papatesleri ez teratağı koy üstüne , sonra bol kaşar koy ezmeden mikrodalgaya at 1 dk falan (tu) + Mısır (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 hepsine tamam da niye patatesleri tencerenin içine soyuyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 1. kumpir deil buna patates puresi diyoruz 2. kumpir firinda yapilir cok da zor deil yapmasi patatesleri iyice yikayip firina koyup normal kumpir gibi yariyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 O tereyağının üzerindeki ne öyle !!1 yedinmi yoksa onu Iıığğh :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bune yaa sen bunu yapayım derken her yeri batırmışındır : ) patetezlerin yarısı tabagın dışında haa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 sevgili patican ellerine sağlık ama cerebralisten bikaç pratik öneri sunayım hemen:D patatesleri haşlamadan önce soyarsan hem haşlandıktan sonra soyarken ellerini de haşlamazsın hem de daha çabuk pişer.ayrıca ksıık ateşin de bi mantığı yok.kaynayıncaya kadar ver odunu soora kıs.. ha bide belirtmeden edemicem kafam kadar patateslerin züerine kaşar rendeleme teşebbüsün süper:D ellerine sağlık afiyet ola yarasın vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar