Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clymordan Kaşarlı Tereyağlı Kumpirimsi


_ClymoR_

Öne çıkan mesajlar

Merabalar ilk tutorialım ve son olacak tutorialım olarak önünüze serdiğim bu ''şey'' aslında lezzetli muhtemelen çoğunuz yaptınız ama ben yinede göstermek isterim kaç kişilik olduğunu kestiremedim henüz ççünkü tek başıma yarısını bitirdiğim bişey neyse ben başlıyorum ilk üç spoilerimizde gerekli gıda malzemelerimiz vardır ben 5 patates koydum siz koymayın derim

bu biiir



spoda görüleceği üzere kaşar

bu ikiiiiiiiiiiiiiiii



veee tereyağ

bu üüüüüüüüüüç



Şimdi patateslerimizi suya koyup kısıık ateşte kaynamaya bıraktık yolumuz uzun yaklaşık 1 saat ateşte kaldı patatesler nese beni uğraştırmayın pişene kadar kaynatın

dööööört



şimdi soyuyoruz:D

555



soyduktan sonra elimize kap aldık(yannız o kapta yemicez tabiki patatesi

al6tııı



evet ve ilk hatam patatesleri ezmeden peyniri rendeledim ezildikten sora rendelicez aslında ben sonradan ilave yaptım ama

FAİL1



Hala ezemedim ya

ÖHÖM 8



ve ikinci failim patatesler kapa fazla geldi ama pratik zekamla haallettim

FAİL 2



neyse patates kıvama geldi eze eze kaşarlarda eridiiçinde hemde yağı koydum ateşe ama siz birazdan görceniz

3 resim daha kaldı



demiştim

11



patateslerin arasına boşluklar açıyoruzki tereyağ yüzmesin yukarda diye sonra tereyağıyla birlikte tekrar eziyoruz mereti

ühhhüü



son olarak tabağa servis yapıyoruz istediğiniz baharat falan olursa serpebilirsiniz afiyet olsun

afiyet olsunn:)






NOT:mikrodalgada hemencecik oluyo ama böylesi daha lezzetli
Not2:Yemeği yapmak değilde tuto yapmak kadar zor bişey yok
Ahh azdaha unutuyodum
NOT3:Sıcak yiyiniz

AFİYET OLSUN
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
sevgili patican ellerine sağlık ama cerebralisten bikaç pratik öneri sunayım hemen:D
patatesleri haşlamadan önce soyarsan hem haşlandıktan sonra soyarken ellerini de haşlamazsın hem de daha çabuk pişer.ayrıca ksıık ateşin de bi mantığı yok.kaynayıncaya kadar ver odunu soora kıs..
ha bide belirtmeden edemicem kafam kadar patateslerin züerine kaşar rendeleme teşebbüsün süper:D
ellerine sağlık afiyet ola yarasın vs vs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...