Madcat Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 torrent leech the pirate bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 biri bi davetiye gönderebilirmi acep? leech için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 torrentz.eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 rarbg de iyidir la dizileri ordan indiriyom ben hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 işte benim konum. 2-3 aydır torrent trackerlarında dolanıyorum ve çok zor davetiye bulduğunuz siteler hariç(hdbits, ftn, exigo) çoğu private tracker a üyeyim(10-12 kadar). diziler: btn. üstüne yok gerçekten en önemli özelliği de ratioless olması. bir bölümü 2 hafta içerisinde 24 saat, bir sezonu da 120 saat seed etmelisiniz . isterseniz 0kb gönderin. ratio isminiz yanında yer almıyor. ender ve über güzel bir site. favorim diyebilirim. filmler: çok fazla seçenek var. kült filmler için karagarga, saçma sapan filmler için cinemageddon, genel olarak düzenli bir film sitesi için passthepopcorn(favorim) kullanıyorum. şöyle adam gibi çok iyi görüntü kalitesi ve kaliteli ses için awesome-hd 'den d-z0n3 riplerini indiriyorum. ahd baya güzel bir site hifi, decibeL, d-z0n3 bu sitenin internalleri. müzik: bilmeyen yoktur sanırım. what.cd . ilk girdiğimde zevkten ağlayacaktım. bir sitede herşey mi bulunabilir abi. genel: tl, iptorrents tlnin tasarımını çok beğeniyorum. ama ipt diğer her alanda geçiyor, ayrıca ratio kasmak çok kolay ipt de. bir sürü freeleechleri var. e-learning alanında da bir sürü enfes seçenekler var. onları pek bilmiyorum. diyeceklerim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 diziler için eztv.it neyinize yetmiyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 böyle paketler ve düzen var mı eztv de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 btn efsane görünüyor da invite nerden bulucaz şimdi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 en yasal yol eş bir trackerda power user seviyesine yükselip power user forumlarında davetiye sormak. ben mesela PassThePopcorn'da buldum btn davetiyesini. olsa dağıtırdım ama master seviyesindekiler davetiye gönderebiliyor. master olmak da hiç kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ComicBT icin davetiye ariyorum ben aylardir ama bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 torrentleech davetiye atabilirim. 2 tane var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 eğer başıma birşey gelmeyecekse 2xtl,2xipt var verebilirim isteyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 kick ass torrent kat.ph adresinden http://kickass.to/ adresine taşınmış. valla acılmayınca korktum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 ComicBT. Tek kullandigim arada sirada digital bulamadigim bir film-dizi cikmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 toreentleech beni banladığından beri http://0.arenabg.com/ bunu kullanıyorum gayet başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 ExtraJudical said: torrentz.eu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Bana eski oyunları indirebileceğim bir tracker lazım arşiv için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 http://underground-gamer.com derdim. bu ayın başında kapatıldı. tek adam gibi oyun sitesi http://blackcats-games.net kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ben de tl'den banlanınca zamunda'ya gectim. magnet ile dl sayılmıyor az bisi indirdim, biraz da fake ul yaptım gostermelik. magnet ile devam ediyorum ul/dl gorunmeden krallar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 cabiria said: http://underground-gamer.com derdim. bu ayın başında kapatıldı. tek adam gibi oyun sitesi http://blackcats-games.net kaldı. underground-gamer ile bitgamer vardı 2 side kapanmış kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 TL invite birikmiş, doğru düzgün kullanıp ratio'ya dikkat edecek varsa gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 tl invite açmıştı da geçen gün, happy2023 koduyla alınıyo. lakin ratioya nası dikkat etçez sfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Hit and run yapıp takılırsan max 2 ayda, ratio'ya bakmazsan da 0.4'ün altında 1 haftada ban yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 ratio nasi kasicaz peki, baska torrentten indirip burda seed etmek falan mi? teee cok önceden azureusta vardi negzel fakeul, onla düsünmeden takiliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 (düzenlendi) Esasen ratio problem olmuyor öyle eskisi gibi. Freeleech diye bir muhabbeti var ratio etkilemiyor. Freeleech olanlarda sarı logosu oluyor, 8-10gb üzeri olanlar genelde oluyor zaten. İstediğin gibi çek (Ama Hit and run olmaya devam ediyor). Freeleech olmayanlar ise ne kadar çekersen download miktarına o kadar yansıyor, toplam upload miktarına göre ration belirleniyor. İstersen download kotası alabiliyorsun. Baya bi achievement muhabbeti var mesela sitede yaptığın şeyler üzerinden, onlar baya puan veriyor o puanlarla da alabiliyorsun kota. Hit and run olayı ise freeleech olsun veya olmasın bir dosya çektiğinde onu 10 gün boyunca seed'lemen gerekiyor. Seed'lemedikçe vur kaç olarak görünüyor işte. Bu vur kaçların artarsa ve seed'lemiyorsan 1 ay sonra uyarı yiyosun. Ya 10 gün seed'leyeceksin, ya da dosya boyutu ne kadarsa aynı miktarda seed'leyeceksin. İkisi de temizliyor. Ben işte Rick and Morty sezonları falan bittiğinde falan çekiyorum topluca mesela. Freeleech zaten çoğunlukla ihtiyacını görüyor. Çektikten sonra bi 10 gün laptopta upload'da bırakıyorum bitiyor olayı. Ne kadar upload edilirse de bonusu oluyor kota arttırdığı için. Yani freeleech çek 10 gün upload'da bırak, istersen 1kb ile bırak ama 10 gün bırak. Hep böyle takılırsan ratio da etkilenmez, hit and run da yemezsin gül gibi kalite takılırsın. Zaten site yönetimi son derece pro, içerikler de pırıl pırıl ve hızlı. Ocak 2, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar