calimero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 millet speed.cd'de tl'den alıp yüklüyo dizilerde fln genelde. hatta oyunlarda da. tl'de ratio olayı çok kasış, oyunlardaki pot içmem gerektiği zamanki gerilimi yaşıyorum oradan dl yapacakken. Freeleech, idle upload bonus fln var ki benim gözümde tl'den önde speed.cd. hatta zamunda'dan fln da daha iyi ingilizce olması açısından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 tl'den alip yuklemesi bir seyi degistirmez ki tum trackerlarda zaten ayni dosyalar donup duruyor. Onemli olan seed sayisi. dl hizi hep max tl'den indirirken. Fake ul akar ayrica :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 kick ass torrent best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 toggie said: tl'den alip yuklemesi bir seyi degistirmez ki tum trackerlarda zaten ayni dosyalar donup duruyor. Onemli olan seed sayisi. dl hizi hep max tl'den indirirken. Fake ul akar ayrica :) abi neden böle smart-ass'lık yapıonuz ya illa asdakjda o kadarını biz de biliyoruz heralde, 1.4 mb ile indiriyorum hemen hemen tüm torrentlerde. almayın lan üyelik fln, eksik kalsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ben aldım valla çok sağol haber verdiğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Rahatsız mısın abicim? Mesajın neresinde smart-ass'lik bir durum var? TL en iyi dememin sebebi seed sayısı ve yuksek hızda DL dedim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 TL invite atabilcek biri varsa çogzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 TL çok iyi evet ama ratio tutturmak çok zor, millet adeta korkarak dosya çekiyor birbirinden, fake yapmadan çok zor upload. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Fake yapmadan imkansız gibi bir şey. Zaten TR'de upload hızları de leş. 3-4 saate oyun indirip, sonra haftalarca onu kotarmaya calısacan falan. Ki upload da yapamıyorsun zaten kolay kolay, hızı gectim. Dogru dusurt fake yaparsan ama cillop gibi kullanırsın. Bu arada en son inv istemek yasaktı, kurallar degismediyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 zamunda ttnet hariç diğer int bağlantılarına kapattı galiba kendisini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 zamunda nerede cidden ya ben yurttan giriyorum diye kapalı falan sanıyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Superonline ile girebiliyorum zamundaya.turk sitelerinden üyelik için davetiye verebilecek varmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 hd-torrents bana 1 haftalık 3 invite vermiş, haberiniz olsun. bir adet what.cd invite de arıyorum. (istemiyorum, arıyorum sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 torrentleech'ten inactivity sebebiyle banlanmışım (aka salak yemin ederim gerizekalı bu torrentleech).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 kat.ph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 demonoid kullanıyorum, gerge sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 demonoid zamunda fln var hep de, tl zorda kalınca kullanıyodum. dün barça-milan maçını indirem sonuca bakmadan dedim, sen gelme lan ayı dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 BluRay 1080p güzel sunumların paylaşıldığı bir yer yok mu ya? emuleyi bıraktıktan sonra bu konuda eksiklik yaşadım yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Torrentday invite'ı olup atabilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 neden davetiye falan istiyosunuz anlamiyorum. piratebay'den daha iyisi yokki. en buyuk bittorent agi hala adamlar belgeselde de soyluyor zaten. su an malaysiabay. org adi tabi. edit: turkce icerik icinse bisey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Public torrent'ların inmesi çok uzun sürüyor da ondan.Belki sadece bende böyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Your argument is invalid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Nedenini bende anlamadım.Sabahtan beri spartacus inecek sözde halen %2. 5kb ile çekiyor.8mbit'i sonuna kadar alıyorum ve santral ile aramdaki ping 10.Porttan mı patlıyorum anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 private tl, public tpb gerisi bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 O ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar