barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 yasak mı? yasaksa aslında kandırmaca için istemiştim. bana girmemem gereken kodları özel mesaj yolu ile atmayın sakın. doğru değil bu. modlardan ricam da üstteki kandırmacalarımı silsinler. sonra birileri kanar da başına bela alır filan. sdfs
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 invite istemek yaklaşık 3 yıldır yasak
sinad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 torrentleech'ten neden dosya indiremiyorum? 2 gündür açık daha 1kb bile inmedi. Öncesinde upload falan mı yapmam gerek?
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 portlar açıkmı? download başladığı gibi kapatma bazen tracker şaşığ senin üye olduğunu algılamayıp engelliyor seni. Firewall i söylemiyorum bile. daha bisürü sebebi olabilirde bende de upload etmiyor. Raito olsun diye true bloodun son bölümü çektim iş yerinde upload 0 hala. faq larada baktım ama pek bişi yok işime yarar.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Aboo kaçırmışım bunu ben :( Bi de Demonoid açmış üyeliği sanırım, kapalı mıydı bilemiyorum da açık şu an: http://www.demonoid.com/
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 zamunda üyelik alımını açmış haberiniz ola. http://www.zamunda.net/signup.php
Ren Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bump şimdi sevgili arkadaşlar history channela gözüm kaydı bu akşam, hazır kaymışken internette arayayım izleyeyim bilgileneyim dedim ancak altyazılı pek yokmuş, dublajlı versiyonları varmış galiba. bu konuda yardım edebilen çıkar mı acep? hiç türkçe torrent kullanmadım şöyle evim diyip imece gazı alabileceğim history channellı falan bir yer arıyorum. help.
Drall Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 o değil de torrentleech ne kadar da kötüleşti lan eskiye kıyaslayınca :(
Karea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 demonoid eskisi gibi imba değil ama hala iş görüyor isteyene davet atabilirim
0ne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 thepiratebay.org isohunt ikisi yetiyo artıyo bile
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 TL'de millet o kadar korkarak indiriyor ki fake uploadla bile zor dengeliyorum ratioyu, o yüzden Zamunda(tu)
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 lasttorrents de iyidir. eski kitsch vhs filmleri için de cinemageddon şahanedir.
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Tvtorrents'de HD'ler %100 freeleech yerine %50 oldu, artı kratio tutmak zor, RSS falan kullanmak lazım.
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mum_Chamber said: torrentz.com Bunda hepsi mevcut.
calimero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 speed.cd said: "We are Having Open signup for the whole of November every single day!" Have a nice day Abanın millet ;)
Öne çıkan mesajlar