barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 yasak mı? yasaksa aslında kandırmaca için istemiştim. bana girmemem gereken kodları özel mesaj yolu ile atmayın sakın. doğru değil bu. modlardan ricam da üstteki kandırmacalarımı silsinler. sonra birileri kanar da başına bela alır filan. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 invite istemek yaklaşık 3 yıldır yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 torrentleech'ten neden dosya indiremiyorum? 2 gündür açık daha 1kb bile inmedi. Öncesinde upload falan mı yapmam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 portlar açıkmı? download başladığı gibi kapatma bazen tracker şaşığ senin üye olduğunu algılamayıp engelliyor seni. Firewall i söylemiyorum bile. daha bisürü sebebi olabilirde bende de upload etmiyor. Raito olsun diye true bloodun son bölümü çektim iş yerinde upload 0 hala. faq larada baktım ama pek bişi yok işime yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Aboo kaçırmışım bunu ben :( Bi de Demonoid açmış üyeliği sanırım, kapalı mıydı bilemiyorum da açık şu an: http://www.demonoid.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 zamunda üyelik alımını açmış haberiniz ola. http://www.zamunda.net/signup.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 zamunda açık hala gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 zamunda uyelık açık kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bump şimdi sevgili arkadaşlar history channela gözüm kaydı bu akşam, hazır kaymışken internette arayayım izleyeyim bilgileneyim dedim ancak altyazılı pek yokmuş, dublajlı versiyonları varmış galiba. bu konuda yardım edebilen çıkar mı acep? hiç türkçe torrent kullanmadım şöyle evim diyip imece gazı alabileceğim history channellı falan bir yer arıyorum. help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 o değil de torrentleech ne kadar da kötüleşti lan eskiye kıyaslayınca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bittürk.net te oluyo belgeseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 demonoid eskisi gibi imba değil ama hala iş görüyor isteyene davet atabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 thepiratebay.org isohunt ikisi yetiyo artıyo bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 zamunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 torrentday iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 TL'de millet o kadar korkarak indiriyor ki fake uploadla bile zor dengeliyorum ratioyu, o yüzden Zamunda(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
y1git Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 zamunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 zamunda,dizi için tvtorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 lasttorrents de iyidir. eski kitsch vhs filmleri için de cinemageddon şahanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Tvtorrents'de HD'ler %100 freeleech yerine %50 oldu, artı kratio tutmak zor, RSS falan kullanmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 torrentlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mum_Chamber said: torrentz.com Bunda hepsi mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bitsoup ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 speed.cd said: "We are Having Open signup for the whole of November every single day!" Have a nice day Abanın millet ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 en iyi torrentleech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar