unK Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 tl nin tek eksiği mac ürünü pek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bu tracker olayını anlamıyorum ben. Zamunda kullanıyorum ratio falan yok hiç fakete yok herşey hayvan gibi iniyor seed sorunu yaşamıyorum. Turk filmleri içinde turktorrent kullanıyorum. Mesela torrentleach'in zamunda dan farkı nedir? Çok değişik bir içeriğe mi sahio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 şöyle bi farkı var, zamundadan çektiğim zaman 500le tl'den çektiğim zaman 900le çekebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 http://freshon.tv/signup.php inv. varsa pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Freshon'da dayanamazsin :) söleyim hiç affetmiyor detectorler en son inv attiğim adam ertesi gün banlandı benide riske soktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 en iyi torrent tracker ölü torrent trackerdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 davetiye istemek vs. yassah bildiğim kadariylen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Xaero said: http://freshon.tv/signup.php inv. varsa pls. İrc de serbestmiş invite. Girdim dayı bi invite plx dedim. 2 tracker ratio örneği ve bükreş speedtest sonucu istediler. Nerden duydunuz,neden üye olmak istiyorsunuz dediler. Son olarakta hangi dizileri takip ediyorsun dediler. Sonra verdiler. Sağolsunlar varolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marduq Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Zamunda üyelik alımı kapanmıs galiba yine.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://tracker.hdclub.com.ua/ diye bi site keşfettim bulgar mıdır rus mudur bilemicem. sadece hd film paylaşıyorlar, bayaa da hızlı geliyor. ratio kastırıyorlar ama 3 hafta sonunda atıyolar 0.6 ratioyu tutturamazsan. 3 hafta yardırıcam valla. şu an ratiom 0.00003 ahasdlkajsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Onun yerine ratio yapsan daha uzun kalsan daha iyi degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 yapamıyorum sorun orda. utorrent kullanıyorum, upload kısıtlaması falan yok, download da upload da sınırsız, ayrıca ratio 1.5 olana kadar seed et dedim alete de. ama download'ı 700 ile yapıyorsa, upload'ı 2 ile falan yapıyor. çözemedim nedenini. yoksa torrent paylaşım platformu reröre olayına inanıyorum ben de, kimse seedlemese öyle kalırız rapidshare'in kullı böğrüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Demonoid admini olarak Demonoid seçtim ama pirate iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 lol çoğu tracker invite için demonoid ratiosunu adamdan bile saymıyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 paketler için ftn, güncel içerik için gft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 müzik indirmek için en iyisi hangisidir?? demonoid'de hep flac oluo muzikler. zamunda'da yok dogru duzgun muzik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 piratebay açılmıyor ne zamandır bende. anlamadım hiç bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 mokoko said: müzik indirmek için en iyisi hangisidir?? demonoid'de hep flac oluo muzikler. zamunda'da yok dogru duzgun muzik. http://btjunkie.org/browse/Audio. buradan free olanlardan indir işte. mp3 ler pat diye geliyor zaten ufak dosyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 what.cd ve waffle.fm en iyileri. fakat ratio tutturmak çok zor iki trackerda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ya ben piratebay e hiç bağlanamıyordum önceden 2 gün önce sanırım nasıl olduysa bağlanmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 mokoko said: müzik indirmek için en iyisi hangisidir?? demonoid'de hep flac oluo muzikler. zamunda'da yok dogru duzgun muzik. flac çünkü en iyi kalite flac demonoid olarak flac destekleniyor mp3 gidip rapidden indirin pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Alis said: Freshon'da dayanamazsin :) söleyim hiç affetmiyor detectorler en son inv attiğim adam ertesi gün banlandı benide riske soktu.. Bu detector dedigin fake upload için mi? Freshon'da fake gerektirecek hiçbir şey yokki. Gidipte fake yapmanın manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 piratebay ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hujukt Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Davetiyesiz üye alan sitelerden en iyisi zamunda bence aradığın herşeyi bulabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 var mı son zamanlarda açık güzel bir torrent sitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar