Theo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 arena-tr icin davetiye gerekiyormus bu davetiyeyi yollayabilecek varmıydı [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 toggie said: pack bulamadım ben orda, bi de free leech mi? oyleyse nerde yazıyor? altini var yaninda. donup duruyor. packler cok yav ama baya buyukler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 tv.torrents'te üyelik aldım ettim buldum indireceğim şeyi ama 0seed 0 peer bekliyor ki imkansız sıfır olması da bilmediğim bir şey mi var acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 indireceğin şey ne bide ben bakıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 how i met your mother 4x09'du..hazır üye olmuşum oradan çekeyim dedim ama nasip olmadı,isohunt çektim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 HD'sinde 80, 640x480'de 83 seeder var şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Arkadaşlar Torrentbytes.net üyeliğine sahip olanlar hesaplarına erişebiliyorlar mı acaba? Bolca upload yapan ve hiçbir kural dışı harekette bulunmayan bir insan olarak "Banned" diye geri çevriliyorum site tarafından. "Unauthorized IP address. [Error: 1] You are banned!" diyor. Dinamik IP'ye sahip olduğum için IP değiştirip denedim ama sonuç aynı. Acaba Türk IP'leri toptan mı banladılar diye merak ettim. Sizde durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 türkler banlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Faşist herifler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Faşiştlikle alakası yok bence pek, brezilyada banlanmıştı geçenlerde. Sabit ipin varsa kendini whiteliste aldırabilirsin, adamlar fake uploadlarla başa çıkamıyorlardı banladılar.Ne kadar itiraz edilsede değişmeyecek, benzerini brezilya banlandığında takip etmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ben giriyorum valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bende giriyorum da DNS değişikliğinden dolayımı girebiliyoruz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 henuz tum ip range'i banli olmadigindan girebiliyorsunuz. dns ile alakasiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Fortuna said: HD'sinde 80, 640x480'de 83 seeder var şuan.işte bende niye sıfır gözüküyor ki acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Avatar ı indirebilecek yer arıyorum. Heryerde seeder az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 zamunda.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ya acaba torrentten iyi verim alamamanın sebepleri neler olabilir? 100kb/s dl hızım var ama torrentte en iyi ihtimalle 40kb/s ile çekebiliyorum. 24 saatlik sürede 2gb indirebildim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Trackerlardan kaynaklanıyor olabilir.Ratio ya göre sınırlandırıyor bazıları. Turktorrentte ratiom düşükken çok kötü çekiyordum ama şimdi ratio yüksek 100kb ile geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 -Neiloth- said: ya acaba torrentten iyi verim alamamanın sebepleri neler olabilir? 100kb/s dl hızım var ama torrentte en iyi ihtimalle 40kb/s ile çekebiliyorum. 24 saatlik sürede 2gb indirebildim.. eğer bu aldıgın hız (40) hayvan gibi seed li az leech'lı bir torrent'te ise %90 port ayarlarından kaynaklaniyordur. Açtınmı program'da yazan port'u modemden ? . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 tam bi torrent noobuyum. ilk kez torrentle bişi indiriyorum. sitesinde fln mı yazar port? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 modemde port açman gerek ki yükselsin download http://www.portforward.com/ adresinden modemini bularak port açmalısın. Torrentte altta bi işaret olucak o işaretin yeşil olması gerekiyor. Utorrent kullanıyorsan Seçenekler / Speed Guide / Portu test et de eğer sonuç yeşilse portla ilgili bi sorunun yoktur. Sarı veya kırmızıysa port açman grek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 sarı ünlem var evet port açmam gerekiyomuş. o listede benim modemim yok mlsf :( warcraftta host olmak içn açmıştım ama bu sefer nası açıcağım hakkında hiç bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 kutuları nasıl doldurmalıyım? özel servisi seçip utorrent yazdım protokolü tcp yaptım portları 21105 yaptım (programda yazıyor.) yerel sunucu adresimi de 192.168.1.1 yaptım. ama olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 yerel sunucu adresimi yanlış girmişim :) tamamdır oldu. i win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Gratz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar