Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sony leipzig de düzenlediği konferans ta SingStar Disney ve SingStar Turkish Party i duyurdu bugun. ps2 ye cikacak ve german exclusive olacakmış. konferans i liveblog dan takip ettim o acidan düzgün bi haber linki veremiyorum ama fake falan değil yani. bulabildiğim tek link i aşağıda veriyorum. şarki listesini falanda gösteriyor bu link. gülben ergen, rober hatemo falan var :P. ff13 multiplatform oldu haberine bu haber kadar şaşirmamiştim onu da ekliyeyim :P. http://playstation2.gaming-universe.de/news/4859.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 topiği açmak için girmiştim... LAN BU NE!!?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ohahhahah bu ne ya gerçekten. helal olsun sony'ye :) ms e de ders olsun, türkiye de konsol başına bi oyun bile satıldığını sanmıyorum ps2 de, adamlar bize özel oyun yapıyo. heyt bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bence almanyada türkler için yapılıyo bu oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 PS olsa alırdım valla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Playlistini merak ettim şimdi abow * Alisan: Olay Bitmistir Ankarali Namik: Hovarda * Burcu Günes: Cile Bülbülüm * Demet Akalin: Tatil * Ferda Anil Yarkin: Ayrilmayalim * Ferdi Tayfur: Cicekler Acsin * Gülben Ergen: Süpriz * Gülsen: Of Of * Gündogarken: Elimde Olsaydi * Hande Yener: Kirmizi * Ibrahim Tatlises: Agri Dagin Eteginde * Kargo: Ates Ve Su * Kayahan: Feninle Her Seye Varim Ben * Kenan Dogulu: Bas Harfi Ben * Kutsi: Sana Ne * Meyra: Efendim * Mor Ve Ötsi: Cambaz * Muazzez Ersoy: Emanet * Murat Boz: Püf * Mustafa Sandal: Indir * Mustafa Sandal: Isyankar * Öykü & Berk: Evlerinin Önü Boyal * Rober Hatemo: Senden Cok Var * Seda Sayan: Bebegim * Sezen Aksu: Sarki Söylemek Lazim * Tarkan: Kuzu Kuzu * Tarkan: Simarik * Teoman & Sezen Aksu: Paratarca * Yildiz Tilbe: Ben Senin Var Ya * Yurtseven Kardesler: Simdi Halay Zamani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 puaaaaaaaaaa şarkılar müthiş seçilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Aiko said: bence almanyada türkler için yapılıyo bu oyun :Dkesinlikle. hatta playlisti görür görmez bunu yazacaktım da, ayıp olmasın dye yazmadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Şarkılar efsane olmuş. Tam bir türkü gecesi kıvamı olur almak lazım aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ahhahahah efsane bişi. Ankaralı Namık'ı seçmişler hahsdahsda80tf0safsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ahah bu nedir, cidden süpermiş hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Öndeki eleman yüzde 100 mustafa sandal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ooo ağrı dağın eteğinde varmış. Bonus olarak remixini koymuşlardır inş. Leydiyz end centılmınaah ar yu redieeeggyhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ankaralı Namık için alınır (y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 armagan caglayan olmassa oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 lan bir iki türkü koyar insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bölüm sonu canavarı (boss) olarak bulent ersoy istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 oyunda amaç ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 turkish party olup, german exclusive olmasına koptum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 almanyada orjinal ps2 alan türk sayısı türkiyedekinden bi hayli fazladır. hatta türkiyede son bi kaç senede ps2 oyunu satılmamış gibi bişeydir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ABİ ŞARKILAR AHAHAHE evet almanyayla ilgili bence de. said: Teoman & Sezen Aksu: Paratarca dşknfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar