toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 cagırdı mı geliceksin diye bisey yok, gelmeme hakkın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 öyle ama hele bir gelme. T.direktörden önce medya-toplum seni afaroz ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ilk sayfa rew'in son mesaja kadar dedim süper oynuyoruz,sonra bakıyorum rezalet oynuyoruz..hangisi abicim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ilk sayfa sırasında güzel oynadık :) yeni bir sayfaya geçince, yeni bir oyun ortaya çıkıverdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 şili oynadı biz kazandık. deplasmanda oynayan tipik italyanlar gibiydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben bu kadroyu görünce açıkcası üzüldüm avrupa şampiyonasındaki halimize. şu kadar adam varken kadroya çağırdıklarına bakınca inatla go home fatih terim diyesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kimin yerine kimi almasını beklerdin peki? euro2008 kadrosu volkan (rustu) sabri gokhan (emre*2) servet balta kazım aurello topal arda nihat semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ben beğenmedim oyunu. Olimpiyatlardaki Belçika'nın da a-milli takımın iskeletini oluşturacağını düşünüyorum son birkaç yıldır uyuyan Belçika olmayacak 3. torbadan daha zayıf bir takım çekebilirdik. Şans işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Maldonado oynadı mı ya izleyemedim oynadıysa nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 14 kişiyle mi katıldık tolga biz kupaya? mevlüt tümer emre aşık gökdeniz yerlerine toraman halil gökhan ünal nuri şahin sabri yerine ibrahim kaş olur mehmet topuz olur serdar özkan olur. gökhan gönül olsaydı zaten direk mehmet topuz veya serdar özkan derdim. diğerlerini kesemezsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bu maç zaten daha çok euro2008'de kadroya giremeyenlerin gönlünü almak içindi. Gökhan Ünal, Mehmet Topuz, Halil, İbrahim Kaş gibi futbolcuları da oynatalım gönülleri alınsın diyeydi. Ha Yıldıray çok sert açıklamalar yaptı kin kustu o yüzden o çağrılmadı ya da çağrıldıysa da gelmedi tabii. Sakatları (Gökhan Gönül falan gibi) saymazsak benim kuracağım kadro şu olurdu: Volkan, Rüştü, Aykut İ.Toraman, Servet, H.Balta, Sabri, Uğur Boral, G.Zan, E.Güngör Emre, Arda, Yıldıray, Gökdeniz, Aurelio, Topal, M.Topuz, Hamit Semih, Ü.Karan, Nihat, Tuncay, Halil Eğer son dakika sakatlığı olursa da İbrahim Kaş, Nuri Şahin, Ayhan ve Gökhan Ünal da girer kadroya. Dikkat ederseniz her mevkiye eşit dağılımlı ve her sistemi oynayabilecek bir kadro çıkıyor ortaya. Defans sağında Sabri-Hamit, solda Hakan Balta-Uğur Boral, göbekte kalanlar 4 defans göbeği. Ortasahada Aurelio, Topal, Topuz duruma göre değişerek, kanatlarda solda Arda-Tuncay-Gökdeniz sağda Gökdeniz-Nihat-Hamit-Topuz-Sabri Ortada ofansif olarak Emre-Yuldıray-Gökdeniz-Hamit Forvette Halil-Nihat-Tuncay yırtıcı/teknik forvet olarak değerlendirilebilir, yanlarına pivot olarak da Ümit Karan-Semih Böyle bir kadro hem oyuncuların çok yönlülüğü, farklı yerlerde oynayabilmeleri vs açısından hem de tamamlayıcılık ve güç açısından en dengelisi olurdu. Ayrıca her pozisyonda yeterince alternatif olurdu. Ha şu ankinden daha mı başarılı olurduk bilmem tabii ama aklıma böyle yatıyor en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Gökhan Gönül? sakatlıkları olan yazmışsın görmemişim. Uğur Boral? Colin Kazım? Komik olmuş bunları almaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Gökdeniz'i salla , Rus ligindeki yabancılar çok erken form tutuyor lig tarihi nedeniyle sonrasında bahara doğru ambale oluyorlar. Kazım ve/veya Uğur lazım muhakkak katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Smoke said: Gökhan Gönül? sakatlıkları olan yazmışsın görmemişim. Uğur Boral? Colin Kazım? Komik olmuş bunları almaman. Uğur Boral'la Volkan Yaman'ı değiştir isimlerini karıştırdım nasıl olduysa. Kazım? Yok. Allah korusun. Asla! Daha neler... Adam turnuva boyunca naptı? Tek pas atamadı, hepsini uzağa attı. Şut çekemedi yuvarladı topu anca. Üstüne üstlük kendisi gol atmaya giden takım arkadaşına çarpıp onu bile engelledi. Tek yaptığı top ezmekti. Belki 2-3 sene sonra... Şimdi hayatta olmaz. Üstüne üstlük sağ kanatta ve forvette oynayabilecek saydığım oyuncuların hangisinden daha iyi? Bir tek belki Sabri desen bek oynayamıyo Kazım. Sabri bek de oynuyor diye takımda. Esas Kazım'ın çağrılması komik. Çok büyük şakaydı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 fenerbahçeli arkadaşlar kazımı çok seviyor anlarım da , fenerbahçe dışında bir takımda oynasaydı kazım , hangi özelliğinden dolayı milli takıma çağırıldığını anlayabilirler miydi acaba. biz fenerbahçe taraftarı olmadığımız için anlıyamıyoruz da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 tunch said: fenerbahçeli arkadaşlar kazımı çok seviyor anlarım da , fenerbahçe dışında bir takımda oynasaydı kazım , hangi özelliğinden dolayı milli takıma çağırıldığını anlayabilirler miydi acaba. biz fenerbahçe taraftarı olmadığımız için anlıyamıyoruz da.. Abi ben bjk'li olarak baya begeniyorum kazimi ... Herif suratli, fizigi iyi sonra adam geciyo , top teknigi iyi .. Cok iyi bir kanat oyuncusu bence .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Maldonado oynadıysa nasıldı ben onu merak ediyorrm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 turkiye formasını da yere atabilecek mi bakalım fatih terim'in önünde. severler adamı, anladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Hızlı evet. Fiziği kuvvetli mi bilmiyorum, 2. mücadelelerden kaçıyor genelde çünkü. Tekniğe gelince. Eğer teknikten anladğınız top cambazlığıysa evet o var biraz. Ama takıma katkı yapabilecek türden bir tekniği yok kendisinin. Ayrıca şut atmayı yeni yeni öğreniyor pas vermeyi hiç bilmiyordu turnuva boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Şu kazıma olan takıntının sebebini bilmiyorum. Adam iyi işte, orta halli bir futbolcu. Türkiye kadrosunda da yer bulur bir şekilde. Oynar da. Daha iyisini bulmak zor, ama her oyuncu'nun inişi çıkışı olur, kazım çıkışta olan bir futbolcu bence, bu nedenle dahi oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Matias fernandes nasıldı asıl ondan haber verin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 boşveriniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 oha öl öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Baluu said: Şu kazıma olan takıntının sebebini bilmiyorum. Adam iyi işte, orta halli bir futbolcu. Türkiye kadrosunda da yer bulur bir şekilde. Oynar da. Daha iyisini bulmak zor, ama her oyuncu'nun inişi çıkışı olur, kazım çıkışta olan bir futbolcu bence, bu nedenle dahi oynar. Orta halli futbolcu evet (ileride çok iyi olabilir ya da olmayabilir şu an için diyorum). Zaman zaman bu takımda oynar (dediğin gibi iyi olduğu zamanlarda) o da evet. Ama turnuva kadrosuna götürülmez. Önünde sağ kanat oynayacak hangi adamı kesecek bu takımda Kazım? Hamit'i mi? Nihat'ı mı (bjk ve sociedad ilk dönemi gibi sağ kanat oynatırsan)? Gökdeniz'i mi (buna laf edenler olabilir ama o Gökdeniz tek başına Trabzonspor'a en az 20 puan kazandırıyordu sezon başına)? Mehmet Topuz? O 4ünün ardından başabaş olduğu bir Sabri var. Ama Sabri sağ bek de oynuyor ve o bölge milli takımın en büyük problemi o yüzden ikisi arasında da Sabri seçilir. Forvette kimi keser saydığım kadro'dan? Nihat? Halil? Ümit Karan? Semih? Hadi onları çağırmadın, Fatih Tekke? Gökhan Ünal? Kusra bakma ama bu kadar fazla alternatif varken ne gerek var Kazım'a? Yedeğin yedeğinin yedeği olacağına başka adam alınır yerine. Dediğim gibi 2-3 sene sonra belki değişir durum. Hatta kazım ilk 11 de çıkabilir belki. Ama daha değil. Önünde bu kadar adam varken çağırmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar