Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Aksam.Com.Tr said: Tüm dünyayı büyüleyen tören hakkında her geçen gün yeni bir skandal ortaya çıkıyor. Sahte havai fişek gösterisi, şarkı söylerken play-back yapan küçük kız ve paralı taraftar bombalarının ardından dün de çıplak hostes ile bezli asker iddiaları ortaya atıldı Rüya gibi başlayan Olimpiyat Oyunları, kabusa dönüşmeye başladı. Açılış töreninde Olimpiyat Stadı’nın çevresindeki havai fişek gösterilerinin dijital ortamda hazırlanması, şarkı söyleyen küçük kızın sesinin kendisine ait olmaması ve Çinli yetkililerin boş kalan tribünler için paralı taraftar tutmalarının ardından dün dünya iki yeni olimpiyat skandalıyla daha sarsıldı. Oyunların açılış töreninde görev alan kızların, seçilmeden önce kendilerini seçecek üyeler önünde soyundukları ve vücutlarının belirli yerlerinde cetvelle ölçümler yapıldığı iddia edildi. Belçika’da yayınlanan HLN Gazetesi, Pekin’deki bir yerel gazetede, görevli kızlardan birinin açıklamalarının yer aldığı haberi dün okuyucularına duyurdu. Pekin’deki The Beijing News yerel gazetesine açıklamalarda bulunan kızlardan biri, açılış töreninde panoları taşıyan kızların, bu göreve kabul edilmeden önce jüri üyeleri önünde çırılçıplak soyunduklarını savunarak, “Oyunlarda görev almak için başvuruda bulunan kızlar, üyeler önünde çırılçıplak soyunduktan sonra omuzları, göğüsleri, bacakları ile boyları ölçüldükten sonra işe alındılar’’ dedi. 6 AY GÜLME KURSU Göreve kabul edilmeyen, ancak ikinci bir şans tanınarak, olimpiyatlarda görev yapacak 400 kızdan birisi olmayı başaran görevli, bu skandalın ortaya çıkmasını sağladı. Sözkonusu açıklamayı yapan kız, kendisinin öncelikle ülkelerin rehberi olarak aday gösterildiğini, ancak daha sonraki elemelerde elenerek, ponpon kız olduğunu açıkladı. Genç kız, iddiasında, şu görüşlere yer verdi: ‘’Biz, delegasyonların hem rehberliğini yapacak, hem de panolarını taşıyacaktık. Ancak göreve başlamadan önce bize iş veren kişiler, bizden önce soyunmamızı istediler. Anadan doğma soyunduktan sonra cetvelle vücudumuzun her yerini ölçtüler. Ben, bu göreve kabul edildikten sonra bana ponpon kız görevi verildi, ancak ek olarak 6 ay gülme kursuna da gönderdiler.’’ ÇOCUK BEZİ SKANDALI Aynı gazetede yer alan başka bir haberde ise oyunların açılış töreninde, tuvalet molasının az olması nedeniyle görevli 900 askerin altlarına çocuk bezi bağlandığı iddia edildi. Askerlerin, tören süresi içinde tuvalete gidememeleri nedeniyle ihtiyaçlarını bu bezlere yaptıkları haberde yer aldı. Öte yandan oyunlarda, Çin’de yaşayan 56 etnik grubu temsil eden çocukların hepsinin, öne sürüldüğü gibi bu gruplardan olmadığı ve Çinli oldukları ortaya çıktı. ETTU’dan masa tenisine Çin seddi Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU), Avrupa ülkelerinin, milli takımlarını özellikle Çin asıllı sporculardan oluşturmasına karşı önlem alıyor. ETTU’nun, 2008 yılının eylül ayından itibaren başlatacağı yeni uygulamaya göre, ülkelerin milli takımlarına transfer edecekleri yabancı sporculara 5 yıl bekleme zorunluluğu getiriliyor. Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen, ETTU’nun bu kararının Türkiye için olumlu olacağını belirterek, ‘’Bizim milli takımımızda görev yapan Melek Hu ve Cem Zeng de Çin asıllı. Fakat bizim sporcularımız Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına daha önceden girdikleri için ETTU’nun yeni uygulamasından etkilenmeyecekler” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Çamur at izi kalsın. Adamlar mis gibi organizasyon yapmışlar. Bütün dünyanın izleyeceği kızları kusursuz olmaları için dikkatle seçmiş. Güzellik yarışmalarında juri bakıp beğeniyorsa ÇİN olimpiyatta bütün dünyanın izleyeceği kızları seçerken mi dert oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Absolut said: Çamur at izi kalsın. Adamlar mis gibi organizasyon yapmışlar. Bütün dünyanın izleyeceği kızları kusursuz olmaları için dikkatle seçmiş. Güzellik yarışmalarında juri bakıp beğeniyorsa ÇİN olimpiyatta bütün dünyanın izleyeceği kızları seçerken mi dert oluyor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 cetvelle ölcüm yapmış muhabbeti sacma cidden, normal bi durum bu, manken secerken vucuduna bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_bloodstone_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 6 ay gülme kursu da saçma gelmedi bana.. sonuçta tüm dünyanın izlediği bi organizasyon hanzo gibi gülemezler ya tabi ki her şeylerinin mükemmel olması gerekiyo ne var yani kursa gidip güzel gülmüşse(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 aksam.com said: Anadan doğma soyunduktan sonra cetvelle vücudumuzun her yerini ölçtüler. Ben, bu göreve kabul edildikten sonra bana ponpon kız görevi verildi, ancak ek olarak 6 ay gülme kursuna da gönderdiler. daha ne "taş gibisin" demenin farklı yolu özgüven patlaması yaşar be insan öle. ayrıca çamur at izi kalsın +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ista Bati camur at izi kalsincilik oynuyo cidden. Cin ve Rusya sagli sollu kroselerle agizlarini burunlarini dagittilar Bati'nin.. Onlarda sacmaliyo iste ne yapsin, yazik kizmayin.. Bu kadar ayyuka cikmasina seviniyorum zavalliliklarinin, anlamayaninda kafasina kafasina vuruyolar bakin biz bu kadar zavalliyiz diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ''Kedi erişemediği ciğere mundar dermiş'' olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Absolut said: Çamur at izi kalsın. Adamlar mis gibi organizasyon yapmışlar. Bütün dünyanın izleyeceği kızları kusursuz olmaları için dikkatle seçmiş. Güzellik yarışmalarında juri bakıp beğeniyorsa ÇİN olimpiyatta bütün dünyanın izleyeceği kızları seçerken mi dert oluyor. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 işkence demek zor bunlara cidden, ama çin usulü sıkı denetimden geçmişler =) ama en azından havai fişek gösterilerinin bilgisayarda hazırlandığını belirtebilirlerdi, daha şık olurdu. rusya ve çin'i överken de halkın anasını ağlattıkları gerçeğini gözardı etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Rusya'nin kimseyi aglattigi yok, yani her silah sikana suclu demek normal degil. Yani bugun Turkiye'nin hic bir sucu yokken herhangi bir ulke girsin Turkiye'ye, vatani topragi, ozgurlugunu kaybetme riskiyle karsi karsiya kal, emperyalizmin, kapitalizmin kolesi olmakla karsi karsiya kal, ben ulkemin basinda olayim 5 tane atom bombasi atarim acimam.. Yani her olayi kendi icinde degerlendirmek gerek, Rusya 2 gun sonra gelir topragima dayanir beni tehdir eder, bu sefer onun basini ezmeye calisirim.. Rusya bugun yapmasi gerekeni yapmistir, bende olsam aynisini yapardim.. Butun oluleri Amerika'ya yikmak, saakasvili yide savas suclusu ilan etmek gerek.. Konuyu saptirmadan cine donuyorum, Cin'de kendi icinde yapmasi gerekeni yapmistir. Bugun Bati bunlari konusacagina donsun kendi icinde kapitalizmin metalastirdigi kadinlarini kurtarmaya baksin, Bati ve onun kapitalizmi kadinlara hayat kadini muamelesi yaparken, onlara bu rolu uygun gorurken simdi cikip Cin'in bu yaptiklarina gram bisi deme hakki bulamaz.. Cin'in insan haklari sorunlari vardir ama o tamamen ayri bir konudur. Havayi fiseklerinde bilgisayarda hazirlanip hazirlanmamasi ne onemi var. Sonucta bir sov bu, sana o zevki verdirtti mi, yani adamlar sov yapiyor mu, o onemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 adamlar belki de gelmiş geçmiş en iyi olimpiyatları yapıyorlar. Normal böyle şeylerin çıkması zaten, karalama yapılmasını bekliyordum ki daha neler çıkar. Havaii fişek gösterisi için de öyle gösterinin sanalına kurban diyorum. seyrederken resmen kendimden geçtiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Adamlar sırf komünist diye karalama kampanyası yoksa ne olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 okumadım da hepsini, küçük kızın playback yapması dünyanın sonunu getiriyor başlarından çıkardığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Fazla kasmayin relax olun cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 sanki başka hiçbir organizasyonda böyle üç kağıtlar yapılmamış, hiçbir defilede seçilecek mankenler soyulmamış gibi yazmışlar.. teletubbiiiess rullaz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 inanılmaz bi açılış resmen rüya gibi.laf atmak kolay tabi.adamlar mükemmelleyetçi ölçerlerde biçerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 said: Göreve kabul edilmeyen, ancak ikinci bir şans tanınarak, olimpiyatlarda görev yapacak 400 kızdan birisi olmayı başaran görevli, bu skandalın ortaya çıkmasını sağladı. Buram buram kıskançlık kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Aksam.Com.Tr said: ÇOCUK BEZİ SKANDALI Aynı gazetede yer alan başka bir haberde ise oyunların açılış töreninde, tuvalet molasının az olması nedeniyle görevli 900 askerin altlarına çocuk bezi bağlandığı iddia edildi. Askerlerin, tören süresi içinde tuvalete gidememeleri nedeniyle ihtiyaçlarını bu bezlere yaptıkları haberde yer aldı. Öte yandan oyunlarda, Çin’de yaşayan 56 etnik grubu temsil eden çocukların hepsinin, öne sürüldüğü gibi bu gruplardan olmadığı ve Çinli oldukları ortaya çıktı. tuttum bunu nekadar laf etselerde adamlar kafayı kullanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 seçilen her görevliye tecavüz etseler bile bu kadar mütiş bir gösteri ile hepsi puff olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 "AMAN TANRIM SKANDAL!!" diye bağırıp sağa sola koşmamız mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Melek Hu ve Cem Zeng ehueu yok artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 http://www.alkislarlayasiyorum.com/index.php?sayfa=356a192b7913b04c54574d18c28d46e6395428ab&icerikno=918fc64d3247435e25e80875ecaa5b39e3ed48c2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 adamlar o tören için ne gerekirse yapmışlar işte ne var bunda anlayamadım ben. hepimiz ağzımız açık aklımız kaçık izledik mi? izledik. gerisi fasa fiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Sıra ingilterede ya. Biliyorlar çin olimpiyatlarının yanına yaklaşamayacaklarını, o yüzden şimdiden karalaa kampanyası başlattılar. "bizimkisi o kadar iyi olmadı ama biz en azından bez bağlamadık askerlerin altına" diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar