kfg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 abi zenci degil ama christina aguilera var direk... live and down under konserini izledim... o kadar dans ve showlardan sonra bile son sarkıda efsane nefesi vardı halen =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 abi sertap erener bile o kısacık boyuyla dans edip şarkı söyleyebiliyo yav gayet nefesi yeterek(en büyük örneği: eurovision'da birinci olduğu sene) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 abi justin var pek sevmesemde kendisini adamın sahne sovunda üstüne yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 oeh bi ara resmen can çekişiyo sandım, 30. sn de flm. Bunu(artık adı neyse sesi güzelleştirmenin) yapan bilgisayar gun gelir dunyayıda ele geçirir terminatorde olur şaşırmam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ya sese gerek yok baba baksana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 naapsın kız bi yandan dans bi yandan oranıburanı ellemek mıncılamak aynı anda sarkı soylemek kasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Kasmadan yıldızım diye takılmak yok baps. Gerçi yıldız falan da değil, saks. Yıldız dediğin Jimmy Page gibi olur, alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 normal bişey bence. O kadar koşuşturuyo hopluyo zıplıyo. Onda da akCİYER var yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bence sesi çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 are you a guy? dory nin ki efsaneymiş heriflerin tepkileri süper ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 normal bence :p nonstop hop zıp,mıncık,şarkıyı öylesine de olsa söylemek falan.. bi yerden sonra nefes ve ses telleri gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ovchinnikov said: abi justin var pek sevmesemde kendisini adamın sahne sovunda üstüne yok 10 numara sahne şovunda bencede.Beyonce var,Christina Aguilera var,Jamiroquai var,yapan yapıyo hehe. Ama tabi playback yaparken mikrofondan kayıt edilen sesten dört dörtlük bişey beklemenin hiç anlamı yok.Ha canlı söyleyebiliyomu tartışılır oda,ben sevmem,başarılı olarakta görmüyorum kendisini,skandallarla ortaya çıkmaktan başka yaptığı pek bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kandırılmış hissettim kendimi bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 o kadar şeyi yaparken ses çıkarması bile mucize ama yine de sakin yerlerde bu kadar kötü olmasını beklemiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ece821 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 bi an kusmak istedim ama çıkmadı (o kadar da midem varmış yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ovchinnikov said: abi justin var pek sevmesemde kendisini adamın sahne sovunda üstüne yok müslüm de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar