Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliniz sizden daha üstünse .... ?

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Benim bir sevgilim var ayıptır söylemesi :) hanımefendi nin okul ve öss başarısı harika şu anda lise 2 de anadolu lisesinde ve öss de süper puanlar alıyor.Ben ona yeni bir öss birincisi gözüyle bakıyorum artık. :)
Oysaki ben öss de sürünen bir insanım napcaz?

Sokam sana Yök aramızı bozdun özgüvenimi yitirdim allah belanı versin püüüü !!![signature][hline]bla bla bla ...

[Bu mesaj blackchaos tarafından 02 Nisan 2004 17:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 02 Nisan 2004 17:39 tarihinde demiş ki:
harika bir akademik kariyer deyince asistanliktan profesorluge 2 3 senede yukseldi sandim bir an.. kiz arkadasininki ders basarisi, akademik kariyer degil.

evet haklısın :) napıyım kelimeler bulamıyorum çok ulvi bir insan[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

İleride nasolsa ayrılacaksınız bari şimdi kısa yoldan bitir bu işide sende rahat et o etsin. Zaten öyle deliler gibi sevmediğinde belli, yol yakınken dön.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

4 senen bitiyor ve hala ÖSS olayındasın yani kızla 12 yaşından filan beri çıkıyorsun ki 12-16 yaş arası olan çıkmalar bir ilişkinin uzun ömürlü olacağı açısından zerre ipucu vermez. Zira insanlar esas 18-25 yaş arası çok büyük karakter değişimine uğrarlar, bir çok şey yerli yerine oturur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ben de sevgilim benden ustun diyince o profesor, sen insaat iscisisin falan sandim, yav nolcak, hem senin icin daha iyi, sen de calisirsin, hatta calis, cunku asil o universiteye gider de sen bosta gezersen olur, cok rahatsiz edici bi durum olur senin acindan, sik disini calis iste, kimsen universiteyi/liseyi hangi ortalamayla bitirdiginize bakmiyo ilerde, ayni diplomadan oluyo elinizde
bi de 18-25 durumundan Fedaykin'e +1 :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

ne biliyim rahat olamıyorum. O iyi bir üniye gidince ben kötü bir üni ye gidersem naparım diye düşünüyorum.İkimizde çünkü ciddi düşünüyoruz birçok şey yaşadık beraber çok kötü günler geçirdik ayrılmadık.O yüzden ayrılmak istemiyorum offf çok çalışıyorum bu yüzden bakalım ne olcak :)

yök ...................[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

Black varya aynısı bende mevcut allam deli oluyom yaw

telefon ediom napion die

- Hic ders calısıom ...

bu ne laaa[signature][hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 02 Nisan 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hehehe :) ya çalışman gerek üstün olman daha mantıklı olur tabiiki ileriye yönelik planların varsa en ileriye ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 02 Nisan 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bravecik, 02 Nisan 2004 18:14 tarihinde demiş ki:
ya black sen lise 2 de deil misin? Düşünme daha uni yi eğer lise son san o üni yi burslu kazanır sende özel bölümüne girersin aynı üni de olursunuz :D

:)))

keman, piyano vb. çalmayı öğren ..[signature][hline]sadece ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

sevgilin var di mi? daha ne ehuheu..

senin durumunda olsam paso kizin evine giderdim.
ya da benim eve cagirirdim..
paso onla ders çalisirdim..

bir de okulda felan paso onla ders çaliskansin..

hem böylece kizi görmüs olacaksin,
hem de kiz kadar ders çaliscagin için, senin de derslerin yükselcek..[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ema diyo ki:
üstteki mesajı quote'lamayın!

Olur mu be öle şey arkadaşların soruyo kız ark ınla boş zamanlarında naposun Şeyy biz mi ııı ders çalışıoruz desen herhalde arkadaşların sana salak demeye başlar :)[signature][hline]

[Bu mesaj Emaleth tarafından 02 Nisan 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten birinizden birinizin üstün olması bir sorun yaratıyorsa unutun siz o ilişkiyi.Hem sen ondan üstün olsaydın ne olacaktı? o zaman bunun onun şiçin bir sorun olacağını düşünürmüydün yada bunu bir sorun yaparmıydın?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...