bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Benim bir sevgilim var ayıptır söylemesi :) hanımefendi nin okul ve öss başarısı harika şu anda lise 2 de anadolu lisesinde ve öss de süper puanlar alıyor.Ben ona yeni bir öss birincisi gözüyle bakıyorum artık. :) Oysaki ben öss de sürünen bir insanım napcaz? Sokam sana Yök aramızı bozdun özgüvenimi yitirdim allah belanı versin püüüü !!![signature][hline]bla bla bla ... [Bu mesaj blackchaos tarafından 02 Nisan 2004 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 harika bir akademik kariyer deyince asistanliktan profesorluge 2 3 senede yukseldi sandim bir an.. kiz arkadasininki ders basarisi, akademik kariyer degil.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 işte onun gazına geliyorum çalışıyorum ama olmuyor yauww kız geçicek beni okul puanıda süper 5.00 getiriyor her sene kıza dershaneler burs veriyor.Bizi dershaneler kabul bile etmiyor. ühühüh :/[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: Dojorel, 02 Nisan 2004 17:39 tarihinde demiş ki: harika bir akademik kariyer deyince asistanliktan profesorluge 2 3 senede yukseldi sandim bir an.. kiz arkadasininki ders basarisi, akademik kariyer degil. evet haklısın :) napıyım kelimeler bulamıyorum çok ulvi bir insan[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 İleride nasolsa ayrılacaksınız bari şimdi kısa yoldan bitir bu işide sende rahat et o etsin. Zaten öyle deliler gibi sevmediğinde belli, yol yakınken dön.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bence sana ders çalıştırsın :P[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Gerçek aşk warsa paranın pulun kariyerin önemi warmı şu fani dünyada?[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Kızla 4. senem bitiyor :) ayrılıyoruz - barışıyoruz bu şekilde 4 sene bitirdik be hey gidi hey. Hemde birbirimizden çok uzakta biz sevdikmi adam gibi severiz :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 4 senen bitiyor ve hala ÖSS olayındasın yani kızla 12 yaşından filan beri çıkıyorsun ki 12-16 yaş arası olan çıkmalar bir ilişkinin uzun ömürlü olacağı açısından zerre ipucu vermez. Zira insanlar esas 18-25 yaş arası çok büyük karakter değişimine uğrarlar, bir çok şey yerli yerine oturur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 peeehhhhh baba o zaman boşver o sana ders çalıştırsın sevin yine birbinizi neden ayrılcaksınız olm... aaa ders konusundan hiç ilişiki bitermiyiz yok yakıştıramadım ben walla......[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 harbi söyle ders çalıştırsın ayrıca saten genelde kıslar erkeklere göre dersler konusunda daha aşmış oluo ( istisnalar atlamayın kaideyi bozmazsınız :) )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ben de sevgilim benden ustun diyince o profesor, sen insaat iscisisin falan sandim, yav nolcak, hem senin icin daha iyi, sen de calisirsin, hatta calis, cunku asil o universiteye gider de sen bosta gezersen olur, cok rahatsiz edici bi durum olur senin acindan, sik disini calis iste, kimsen universiteyi/liseyi hangi ortalamayla bitirdiginize bakmiyo ilerde, ayni diplomadan oluyo elinizde bi de 18-25 durumundan Fedaykin'e +1 :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ders çalışırsınız beraber benim ingilizcem pek yok kız arkım dilden giricek öss'ye haliyle ingilizcesi iyi yazın ders çalıştırıcak mesela.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 benim durumda sakat benimkine göre[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ne biliyim rahat olamıyorum. O iyi bir üniye gidince ben kötü bir üni ye gidersem naparım diye düşünüyorum.İkimizde çünkü ciddi düşünüyoruz birçok şey yaşadık beraber çok kötü günler geçirdik ayrılmadık.O yüzden ayrılmak istemiyorum offf çok çalışıyorum bu yüzden bakalım ne olcak :) yök ...................[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ders cali$tirsin sana. :) ha tabi sevgili ile ba$ ba$a kaldiginda tersi unutuyor insan oda bi ayri mesele. :p[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ya black sen lise 2 de deil misin? Düşünme daha uni yi eğer lise son san o üni yi burslu kazanır sende özel bölümüne girersin aynı üni de olursunuz :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Black varya aynısı bende mevcut allam deli oluyom yaw telefon ediom napion die - Hic ders calısıom ... bu ne laaa[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 02 Nisan 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 yat kalk haline şükret.. ben dersleri iyi olan bi kızı tavlamaya çalışıyorum anam ağlıyo.. (-yaw sen bunu nası yaptın? -ay sende hiç ders çalışmıyosunnnn )[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 hehehe :) ya çalışman gerek üstün olman daha mantıklı olur tabiiki ileriye yönelik planların varsa en ileriye ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 02 Nisan 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ya erkek olup da inek olunca da kızlar bakmaz ki yani kısaca inek kızlara sulanmaın kardeşimmm :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: bravecik, 02 Nisan 2004 18:14 tarihinde demiş ki: ya black sen lise 2 de deil misin? Düşünme daha uni yi eğer lise son san o üni yi burslu kazanır sende özel bölümüne girersin aynı üni de olursunuz :D :))) keman, piyano vb. çalmayı öğren ..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 sevgilin var di mi? daha ne ehuheu.. senin durumunda olsam paso kizin evine giderdim. ya da benim eve cagirirdim.. paso onla ders çalisirdim.. bir de okulda felan paso onla ders çaliskansin.. hem böylece kizi görmüs olacaksin, hem de kiz kadar ders çaliscagin için, senin de derslerin yükselcek..[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: ema diyo ki: üstteki mesajı quote'lamayın! Olur mu be öle şey arkadaşların soruyo kız ark ınla boş zamanlarında naposun Şeyy biz mi ııı ders çalışıoruz desen herhalde arkadaşların sana salak demeye başlar :)[signature][hline] [Bu mesaj Emaleth tarafından 02 Nisan 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ya zaten birinizden birinizin üstün olması bir sorun yaratıyorsa unutun siz o ilişkiyi.Hem sen ondan üstün olsaydın ne olacaktı? o zaman bunun onun şiçin bir sorun olacağını düşünürmüydün yada bunu bir sorun yaparmıydın?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar