Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bariz ezdi swordmaster (?) heh, yalnız dual-wield var mıydı ki onlarda?
SenseLee Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 o set ne öyle mor mor iğrenç bence... şöyle savaşçı havası verseler güzel renkler kullanarak...
Dr.eamon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Zırhlar boyanabiliyor... FenerWaaaargche isimli sarı lacivert isimli Orcları görürseniz şaşırmayın ilerde :P
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Bu koyduğum resimler de sene başında, beta phase in önceki zamanlarından: (ssleri aldığım zaman lighting effectler henüz oyuna eklenmemişti) Elimdeki kılıç common drop. (beyaz) Şehir savaşlarından bir kesit Mancınıklar taş yağdırıyor. "I see red people." Chaos magus
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 SenseLee said: o set ne öyle mor mor iğrenç bence... şöyle savaşçı havası verseler güzel renkler kullanarak... Sarı mor olarak ben boyadım. Daha bir çok boya var. :)
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Da2019'un koyduğu ss ler kadar iyi değil su anda grafikler zaten, o zaman yine bişeyler acıkmış
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ümidimi kaybetmek istemiyorum fakat ne bileyim. 2008 Yılının sonlarına doğru çıkan bir MMORPG oyunu bu öyle değilmi ? İnsan bir çok şey bekliyor fakat şu duyduklarım ve şu üst mesajlarda gördüklerim 2003 yılında yapılan WoW kadar bile beni kendine çekemiyor açıkcası. Çok istiyorum bu oyunu oynamak fakat oyun kendini oynatmazsa beni içine çekemezse ne anladım ben o oyundan. Üzülüyorum açıkcası bu iki gündür, sıkıntı bastı. - Ve şunuda eklemek istiyorum. Benim bir oyunu sevmem için, o oyunun kişinin becerisine kalan kısmında hız olması gerekir. Yani kişi yapacağı hamleleri hızlı bir biçimde düşünür ve hamlesini yapar. Şuan combat o kadar yavaş geliyorki bana sıra tabanlı bi oyun oynasam listeyi aşağıya kaydırarak vurucağım ability i seçebilirim o derece yavaş. Misal WoW daki savaş hızı bence gayet güzel fakat world pvp yok denebilecek az. Bu adamlar PvP tabanlı bir oyun yapıyor yani oyunucunun yeteneğinin ön planda oldugu bir oyun. Yeteneğini yavaş yavaş sergilemek vardır birde hızlı hızlı düşünüp daha fazla efor sarfederek ortaya çıkan bir yetenek vardır. Hangisi daha çok keyif verir ? Şimdi ne var elimizde Bir sürü mmorpg oyun hepsinin farklı özellikleri ve farklı oynanış biçimi var. Kimisi hızlı kimisinin oyuncu yeteneği çok ön planda. Ben bir oyun yapıcak olsam herşeyi kendime göre tasarlar bir oyuncunun mmorpg bir oyundan ne beklediğini tam olarak algılar öyle yaparım. Şimdi tekrar soruyorum kendi kendime, bu salak herifler hiçmi gözlem yapmamışlar diye. Yok yok işte tam burada durmam, çok fazla eleştiri yapmamam lazım yoksa oyun beni iyice kendinden soğutmuş olucak. Sinirlerim gerildi daha fazla yazmayayım en iyisimi.
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 DA2019 said: Kendisi Chaos lideri: All Chaos players will be affiliated to Tzeentch, as that is the patron deity of the Chaos force in WAR - the Raven Host. These are Tzeentch's most devoted servants, and its leader Tchar'zanek is one of the Lord of Magic's Chosen. Mainly these humans come from Norsca.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bişi sorucam achon'dan ne kadar zman sonra geciyo oyun?
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Şu anki kullanıcı arabirimi ve grafikler: Oyunun aldığı ödüller de:2008 * IGN PC: Best of E3 2008 - Best MMO * Voodoo Extreme: E3 2008 - Best MMO * GameSpy: Best of E3 2008 - Top 10 PC Game * G4TV: Best of E3 - PC * Warcry's Editor's Choice: Most Anticipated of 2008 2007 * China Joy 2003-2007: Best Foreign Online Game * Ten Ton Hammer: Best Fantasy MMOG * Ten Ton Hammer: Best of Show * Beckett Massive Online Game Reader's Choice Award: Most Anticipated MMO * Warcry's Editor's Choice: 2007's Most Anticipated * MMORPG.com Readers Choice: Most Anticipated E3 2006 * MMORPG.com: Best Use Of A License * Game Amp: Best of Show * Game Amp: Best Loot * Game Daily Nod Award * Voodoo Extreme: Best Massively Multiplayer Game * Gamespot Editor's Choice: Best Stage Demo * Ten Ton Hammer Editor's Choice Award
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ya hız=yetenek değildir. Tuşa abanarak eğlenmek istiyosan gitar hero oyna. Yetenek durumu analiz etmek hakimiyet sağlamak ve doğru yerde doğru skilli kullanmaktır.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 iyide, su anda hızlı analiz yeteneği gerektiren bir durum varmı oyunda?
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bana grafikler iyi gibi geldi ya da arkadas ss alirken sonuna kadar acmis da olabilir options u tabi
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Cuce said: iyide, su anda hızlı analiz yeteneği gerektiren bir durum varmı oyunda? Yok. Ben sadece o lafa karşı yazdım yoksa yazının geri kalanına katılıyorum.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bana göre de yeterince iyi, aoc'un kuşatma savaşlarını hepimiz duyduk. amerikan enerji bakanı oynuyormuş süper-bilgisayarları meşgul değilken heh
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 hızda önemli olabiliyo aslında, yanı starcraftla satranc arasın bı fark var sonucta
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Hız önemli tabi de yetenek ölçüsü değil. Ben çok kötüyüm mesela sc de ama boş tıklamadan gayet doğal 200 apm felan oynuyorum sdfs. Micro iyi ama dediğim şeyler olmadan işe yaramıyor işte. MMO da da aynısı geçerli olmalı.
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 videodaki shadow warriormu sword mastermı kestiremedim ama onu döven dark elf ablamızda bir acaipmiş yahu heh +rep veriyorum kim çizdiyse onu
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hah! mesela intronun orası ve bright wizard kısmı oyunla oldukca tutarlı, sorc ve bright wizard 10'ar 10'ar tank kesiyor
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Cuce said: hah! mesela intronun orası ve bright wizard kısmı oyunla oldukca tutarlı, sorc ve bright wizard 10'ar 10'ar tank kesiyor o adam orda aoe yerine fireball atsa 3.5 sn cast edicek, 1 tanesini bile öldüremiycek sonra yavaş yavaş orc aşkına maruz kalıcaktı, şayet oyunda single target spelleri kullananlara öyle oluyor :p
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 http://www.vimeo.com/1546152 Buna çare bulmaları lazım cidden, eğer videodaki gibiyse.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tek bisi dicem en onemlisi eger olurda open beta oynucaksaniz rangd dmg dealer acin kesinlikle daha kolay oynamasi
Öne çıkan mesajlar