aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ulkeler arasi savas cikicak, sizde cok erkek var birazda bize verin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 tam tersi olsa neolur acaba df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 yazik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 aquila said: yazik olur. ahahsdshd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 gül gibi sevişmek varken bilimsel çocuk yapmaya girişileceğini sanmıyorum. %70 güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bunu değil de o embriyonun yapay ortamda gelişebilmesi olayını araştırsalar insanlık için çok daha hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Damsız girilmez kardeşim derdi bitecek desenize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Türk erkekleri varken nesil falan tükenmez :D Focus da yurtdışındaki de burdaki de nerden baksan en kolpacı dergi heralde dünyadaki. Oldu. Kadınlar kendi kendine üreyebilecek. O zamana kadar erkeklerin kendine yettiği teknoloji geliştirilmemiş olacak? Yapay rahim bulacaksın ondan sonrası kadının spermsiz döllenme hedesi gibi erkek sperminin de suni bi yumurtayla döllenmesine bakar. Yani. Gereksiz tartışma bu zaten, kim kimin soyunu tüketiyor arkadaşım! Biz de doğan kız bebekleri toprağa gömeriz berabere olur. Böyleyken böyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 çok sıkıcı olurdu, olmaz öyle şey. en kötü senaryoda erkek nufusu koruma altına alınır halledilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Kadin: SSt yavrum , of ne kaslisin sen yahu gel bize gidelim. Erkek: Ben senin bildigin erkeklerden degilim. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ahahaha bir beni dondursun 300 yil sonra uyandirsi ndemek geliyor icimden ama dunyanin omru yok o kadar erkek nesli yokolmadan insanalrin tamami yokolucak zaten panige gerek yok Allah (c.c.) faktoru var bide ilk yarattigini korur kollar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Waqas said: Kadin: SSt yavrum , of ne kaslisin sen yahu gel bize gidelim. Erkek: Ben senin bildigin erkeklerden degilim. sdfsdf muahaha bunu yaşamak istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 2100 yılında isterse dünya düz olsun umrumda olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Yakında nesli tükenme tehlikesinde olan hayvanlar listesine bizi de koyacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 oha bi kızın bişeyler içmek istermisin deyip seni götürdüğünü düşünsene 2100 yılındA:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 off korkma evladim, teyze anne yarisidir, gazoz icer misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 onun icin yılın 2100 olmasına gerek yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 götürmesi derken bayuıltıp senle ilişkiye girmesinden bahsediyorum o açıdan gazoz olayı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 gavur kizlari yapiyor onu amerikanyada cok tas bir ogretmen vardi ogrencisine tecavzu etmsiti yakalandi uzak durmasimi ne soylenmisti hatun gene rahat durmamisti bu dunyada adalet yok yani :( turk kizlari hakkinda bir soylenmeye baslasam sayfa dolar o yuzden susuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 baygın erkekle ilişkiye girilmez yau, girilir mi? gerçi ilişkinin boyutuna bakar ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 en alakasız mesajıda ben atiim 2238 de türkiyede türban sorunu bitiyor yuppii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bu sperm bankalari işi fln biraz sakat aslinda ya ilerde kim kimin kardeşi belli olmicak olmaz bence böyle iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hippy_tarkan said: en alakasız mesajıda ben atiim 2238 de türkiyede türban sorunu bitiyor yuppii :P islam dininin bugunki yorumunun %70 i cope gidicek afddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Her 100 kıza karşılık 110 erkek dünyaya gelir Tüm büyük savaşların üstünden 20-30 yıl geçmeden diğer büyük savaş olmaz buda yeni nesil için yeteli süre ancak istisnai bazı ufak savaşlar olmuştur 2.dünya savaşından çok kısa bi süre sonra 1 milyar insan dünyaya geldi ve doğacak insanların cinsiyeti baba tarafından belirlenir Dünya veya doğa kendini bi şekilde dengeliyor bazı ülkelerde kadın sayısı fazladır örneğin rusya veya yanlış hatırlamıyorsam son sayımlarda 1 milyon erkek fazlaydı Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 paticik olarak kendimizi donduralım. İlerde çok işe yararız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar