Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearts Of IRON


Gimli

Öne çıkan mesajlar

Bi hafta önce geçti elime ve hayatımı ele geçirdi. Kısaca özetlemek gerekirse, Europa Universalis'in 2. dünya savaşında geçeni. VEE *biraz* detaylısı. Teknoloji, madde alışverişi vb tamamen yenilenmiş. Hepsi 2. dünya savaşı standartlarına göre uydurulmuş. Politik davalar, sağ-sol olayı yüzeysel de olsa işlenmiş. Müzikler yine süper. Teknolojik olarak herşey mümkün. (Nükleer bomba üretmek, panzer mark VI yapmak, zero geliştirmek, 350 mm lik savaş gemilerini denize sürmek.. vb)
Çok buglı, ama patch çıktı ve yeni patchler de yolda. Almanıza kesinlikle değer.[hline]Let him who desires peace, prepare for war. - Vegitus, 4th Century

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Paulie, 09 Aralık 2002 22:56 tarihinde demiş ki:
guseell multısı var mı ?[hline]MaFiA
'İnsanoglu,Hatalarının sonucunu görecek kadar uzun yaşamaz'


var tabi
"Medieval gibi dimi?".. ehhh 348374 kat daha detaylı. Örnek: karlı havada uçaklarla bombardıman yapmaya çalışırsan pıtır pıtır dökülür hepsi. Hatta Weather map diye bişi bile var[hline]Let him who desires peace, prepare for war. - Vegitus, 4th Century
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pazar günkü oyun için;

Gimli: Japon İmparatorluğu
Urza: Türkiye
Nemesis: Birleşik Krallık
Arcane: Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği
Cartag: Fransa
Cartag'ın abisi: Nazi Almanyası
Behran: Amerika Birleşik Devletleri[hline]Let him who desires peace, prepare for war. - Vegitus, 4th Century

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
bana tavsiye etmezsiniz ha, alacağınız olsun.. bonepart yollamasa 'millet beğenmedi' yazılarına kanıp almayacaktım..

hatmedeyim sonra multi yapar coşarız, victoria'sı da var bunun tabii.. tabii bunların bir kötülüğü artık eu2'yi oynama hevesimi kaçırmaları, inanılmaz basit geliyor.. (zaten öyle ya)

bu arda çok ilginç bir şekilde hoi'nin teknoloji sistemi çok daha iyi victoria'dan, paradox'un 3 ayrı oyununda 3 ayrı özellikleri ağır basıyor, hepsini bir oyunda toplayabilseler..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet hoi çok iyi bi oyundur ben bi ara baya sarmistim tabi multisine cunki turkiyeyle bile orta dogu asyanin yarisi afrikanin bi kismini balkanlari ele gecirebildiiniz bi oyunu warin siz dusunun... Almanya, Rusya Hiç zorlanmıyosunuz dier Fransa da azıcık dikkatli olceniz ama onu da kaybetmezsiniz en zorda dahi. Yaani olay multide bitiyo saatlerce lobbyde 4. 5. beklediimizi hatirlarim :) tabi benim oynadiim zamanlar 1.5 mi 1.7 mi ne öle bi versiyondu şimdi ne durumda bilmiyorum :) Ama multi icin uploadi çok iyi bi arkadaş gerekiyo tabi yabancilarin altinda 4mblik baglantilar olduundan sorun olmuyodu :) Her neyse bağımlılık yaratir multisi aman dikkat :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eh madem uplandı bu topic sorayım bari. Şöyle bu oyunu anlatan site falan var mı? yani inceleme den bahsetmiyorum. Oyunun derinlerine inen bi anlatım istiyorum. Anlamadığım yerler var oyunda.[signature][hline]Bir ağacım ormanda dallı budaklı
Baharı bekler dururum gövdemde adın yazılı
Dudağımda bir damlan denize döndü
Şiirler yazdım sana okurmusun söyle
[i]My Website,My playlist,

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

north and south ile alakası yok diyeceğim, neden dersen bunda minigame diye bir olay yok, onda oyunun kazanman minigame perforansına bağlıydı doğrudan. hoi'yi ancak paradox'un eu2 ve victoria gibi diğer oyunlarına benzetebiliyorum ki bayağı strateji görmüş geçirmiş biriyim.. (son cümledeki iltifat paradox'a, kendime değil :-p )

valla multi'si de olur ama nasıl bilmiyorum, single'da habire pause ile oynamak gerekiyor eu2'den çok daha fazla..[signature][hline]StarLight, 01 Nisan 2004 03:22 tarihinde demiş ki:
Ya niye üziyim ki Arcane'yi. Aksine çok seker , çok minnoş. Mülis bi tipi var. Akıllı uslu birine benziyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte ben de onu diyorum, zor olur yani herhalde pause'suz oynaması. çok daha az detaylı eu2'de bile 6 kişi falanken sürekli pause yapıyordu birileri..

1.06 yaması çıkmış benim şansıma ama heriflerin sitesi down yine benim şansıma.. :) bakalım başka yerde var mı..[signature][hline]StarLight, 01 Nisan 2004 03:22 tarihinde demiş ki:
Ya niye üziyim ki Arcane'yi. Aksine çok seker , çok minnoş. Mülis bi tipi var. Akıllı uslu birine benziyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...