Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 nasıl çözülür bu sorun ya deliricem özellikle arka tarafları lüle lüle olduğu için bazen elimi attığımda düğümlenmiş oluyor kopartmaktan başkada çaresi kalmıyor yazık oluyor haliyle:) yokmudur çaresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 aynı sorun bende de oluo koparcan baska caresi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Duşta taraman lazım. Açılıyor hemen. Denizci düşümü gibiyse olmaz tabi, bende azıcık oluyor sabahları, geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 no ss no comment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 şöle gösterem ozaman Xenocide said: buda benim emo stilim. niye tek gözümü kapatayım hakiki emo tam kapatır. bu saçın düğüm olmaması mümkün değildir heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 3 numara traş.En garanti yoldur. Zaten uzun saçla işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 nasıl yani? xeno ile sevişmeyecek misin? buna çok üzülecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 0ne said: 3 numara traş.En garanti yoldur. Zaten uzun saçla işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Ractamainus said: nasıl yani? xeno ile sevişmeyecek misin? buna çok üzülecek.. lol crit gelmiş anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 saç kremi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 o saçın düğümlenmesini başarıyosan bravo valla her yıkadığında taraman gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 her yıkamadan sonra elidorların saç kremleri var şekillendirici. ondan çok çok az sürceksin vede tarıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Masteis said: her yıkamadan sonra elidorların saç kremleri var şekillendirici. ondan çok çok az sürceksin vede tarıcaksın. kepek yapıyor O. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 saç kremi kullanınız. hem duştan sonra açmak kolayolur, hem de düğümlenmesi zorlaşır yumuşayınca. ema "kendimi bildim bileli uzun saçlıyım" leth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 avuc avus surmezsen kepek yapmaz =) cok az boyle findik kadar dokuceksin eline onu iyice avucuna dagir parmaklarina falan sonra parmaklarinlasaclarinin ozellikle uclarina sürdür sonra tara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 üzülüyorum saçı karışanlara. ben hiç taramıyorum saçımı hiç de karışmıyor ehue^^ üşeniyorum taramaya dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 saç kreminizi kafa derinize değil saçlarınızın ucuna sürüceksiniz beybiler. dipleri boş verin, orası karışmas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bir de saç kremi saç dibine uygulanırsa kepek yapar aklınızda bulunsun beyler. kızlar zaten işi biliyor^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 adamlar da hakli anacim, 3 cm saci var cogunun. ne kadar uca inebilir sdg. uzun sacli boiz, arada bi kiriklari aldirip, her dustan sonra yukarda yaptigimizi yaparsaniz, blendax reklamindaki gibi saclariniz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 anacım 3 santimin neresine sürücek ki kremi, bugün 3 santim saçına krem süren yarın cilt bakımına başlar, metroseksüel olur allak muhafaza :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bu saç piyasasında iyi para varmış diye duydum doğru mudur? 3 senedir saçları uzatıyorum, yoksa öyle bi şey çok feci patlicam dsfd. bu arada duştan sonra bi iki tara iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 benim saç kremiyle saçını yıkayan arkadaşım vardı. bu erkekler cahil dfgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Duşta tarıcan her girdiğinde her sabah uyandığında daha her gece uyumadan önce tara düğümlenmez. Ha eğer ki düğümlenirse fırça ile tararken o kopucak kendi kendine çaresiz. Bende de oluyor bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar